Welkom bij Auto Indumij. De Renault dealer. Kwaliteit in Mobiliteit.

Carnaval bij Auto Indumij

Wij zijn open! Kom je ook gezellig langs?

FebruariSALE BIJ AUTO INDUMIJ

BESPAAR TOT WEL € 4.300,-

OP DE NIEUWSTE RENAULT MODELLEN

NIEUWE RENAULT CAPTUR

ONTDEK ONZE TOPDEALS

NU OOK PRIVATE LEASE ACTIEPRIJZEN V.A. € 339,- PM

KIES VOOR 4% BIJTELLING

MET ONS RENAULT ZOE DEMO AANBOD

DE NIEUWE TWINGO

PRIVATE LEASE ACTIE v.a. € 199,- PM

KOM GEZELLIG LANGS

NIEUWE RENAULT CLIO

BESTE CLIO DEAL VAN NEDERLAND

ALLEEN BIJ ONS NU VANAF € 16.290-

Twingo € 199,- pm

Ontdek de nieuwe Renault Twingo

Auto Indumij Topdeals

Bekijk onze acties

Renault occasions

Renault occasions bij Auto Indumij

Altijd in de buurt

Auto Indumij vestigingen

Taxatie

Ook benieuwd naar de huidige inruilwaarde van jouw auto?  

GRATIS ONLINE TAXATIE

Nieuws

Altijd als eerste op de hoogte? Bekijk dan onze speciale nieuwspagina.

NIEUWS VAN AUTO INDUMIJ

Vacatures

Op zoek naar een leuke nieuwe job? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk onze vacatures

Werkplaatsafspraak

Dat is handig! Plan nu online jouw werkplaatsafspraak bij Auto Indumij

Online afspraak maken

Doe de gratis inruilwaardecheck

Bij Auto Indumij profiteer je nu bij aankoop van een nieuwe Renault niet alleen van de beste acties maar ook van een extra hoge inruilprijs voor jouw huidige auto. Gebruikte auto's zijn momenteel namelijk erg populair en ook bij Auto Indumij zien wij de afgelopen maanden een stijging van de occasionverkopen. 

Zo is er bijvoorbeeld veel belangstelling voor de gebruikte Twingo. Clio en Captur modellen en hebben we ook veel vraag naar de Renault Mégane en Kadjar als Top Occasion.

Naast Renault occasions kan men bij Auto Indumij ook terecht voor Top Occasions van andere merken. Dus rijd je nog geen Renault maar bijvoorbeeld een Peugeot, Citroen, Toyota, Volkswagen of een ander merk, doe dan zeker de gratis inruilwaardecheck

Benieuwd hoeveel jouw auto waard is? Doe dan de gratis inruilwaardecheck via onderstaande button op deze website en profiteer! Alle aanvragen worden persoonlijk door één van onze verkoopadviseurs behandeld  zodat je altijd kunt rekenen op de allerbeste inruilprijs voor jouw auto! 

 

GRATIS INRUILWAARDECHECK

Nationale Verkeersbordenquiz

Nationale Verkeersbordenquiz, verkeersbordenquiz,

AUTO INDUMIJ, KWALITEIT IN MOBILITEIT

Welkom bij Auto Indumij, één van de grotere Renault dealers van Nederland met 8 Renault vestigingen in Zuid-Holland en West-Brabant. Een echt familiebedrijf met maar liefst 130 jaar historie. Groot geworden door klein te blijven. Maar het zijn vooral de mensen waarmee Auto Indumij zich onderscheidt. Neem bijvoorbeeld Robert Snoeren, eerste Autotechnicus bij Auto Indumij Oosterhout, een absolute Renault kenner met maar liefst 15 jaar ervaring. Of Nico van Boxel, voor veel Renault rijders een bekend gezicht in de vestiging Dordrecht en een echte Renault ambassadeur. En zo hebben wij nog 200 collega's die zich iedere dag opnieuw inzetten om ons credo "Auto Indumij, Kwaliteit in Mobiliteit"  voor jou waar te maken. 

Op onze nieuwe website presenteren wij alle nieuwe Renault modellen en kun je onze actuele voorraad Renault Top Occasions bekijken. Daarnaast vind je hier ook uitgebreide informatie over onze Renault service, erkend schadeherstel en de voordelen van originele Renault onderdelen.

 

Het is weer FebruariSALE bij Auto Indumij

Wij gaan ruimte maken voor onze nieuwe voorraad! Daarom  profiteer je t/m 16 februari van tot wel € 4.300,-  voordeel op de nieuwste Renault voorraadmodellen en kun je ook nog eens rekenen op een aantrekkelijke inruilprijs voor je huidige auto.  Je hebt de keuze uit diverse Clio, Clio Estate, Megane en Kadjar modellen in diverse uitvoeringen en kleurstellingen. Meer weten? Kijk via onderstaande button snel op onze speciale actiewebsite. 

 

ONTDEK ONZE FEBRUARISALE

 

Nieuw!  Renault Flex Choice

Renault Flex Choice is de meeste flexibele manier om jouw nieuwe Renault te financieren. Je stelt namelijk zelf jouw financiering samen. Zo bepaal jij zelf de looptijd en het bedrag dat je financieert. En naast de supervoordelige maandbedragen kun je ook nog eens kiezen uit diverse extra services. Zo heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een verlengde garantie of onderhoudscontract. Op deze manier zijn zorgen over onderhoudskosten verleden tijd en heb je gedurende de looptijd altijd maximale zekerheid.  Kies je voor meer services, dan profiteer je van een lagere rente! Renault Flex Choice is beschikbaar voor zowel nieuwe als tweedehands auto's. Kijk op de speciale Flex Choice pagina en bereken jouw voordelige maandtarief online. 

 

 LEES MEER OVER FLEXCHOICE