Beslisbonus tot € 2.300,- Auto Indumij. Profiteer nu!
Beslisbonus bij Auto Indumij. Profiteer t/m 8 december

PAK JE VOORDEEL 

Auto Indumij  heeft weer iets bijzonders. T/m 8 december profiteer je van een Beslisbonus tot maar liefst € 2.300,- op de nieuwste Renault modellen.  Pak je voordeel en rijd nog dit jaar in jouw nieuwe Renault het jaar uit. Kies bijvoorbeeld voor één van de supermooie Twingo Collection modellen uit voorraad en je ontvangt een BeslisBonus van € 1.840,- Wil je meer ruimte? Dan is de nieuwe Captur dé auto voor jou. Direct leverbaar in de luxe Zen uitvoering in diverse kleuren  met een Indumij premie incl. Beslisbonus welke zelfs nog hoger dan de Beslisbonus van € 2.300,- kan uitkomen.  Ook de nieuwe Renault Clio  is t/m 8 december extra voordelig.  Kom snel langs bij één van de Auto Indumij vestigingen of bekijk alle Renault acties op onze speciale actiepagina.  

 

BEKIJK ONZE RENAULT ACTIES

 

PROFITEER VAN EXTRA HOGE INRUILPRIJZEN

Naast de BeslisBonus tot maar liefst € 2.300,- kun je bij Auto Indumij ook nog eens rekenen op een extra hoge inruilprijs voor jouw huidige auto. Zo wordt de aankoop van een nieuwe Renault wel heel voordelig. Benieuwd naar de hoge inruilwaarde van jouw auto?  Kom dan langs voor een gratis taxatie of bekijk onze acties

Renault Captur

NIEUWE RENAULT CAPTUR VANAF € 17.190,-

De nieuwe Renault Captur is bij Auto Indumij wel heel aantrekkelijk geprijsd. Zo rijd je al in de nieuwe Renault Captur tijdelijk vanaf € 17.190, - rijklaar. Liever wat meer luxe? Kies dan voor de nieuwe Renault Captur Zen. 

BEKIJK ALLE ACTIES OP WWW.IKWILEENCAPTUR.NL

Op de speciale actiewebsite www.ikwileencaptur.nl vind je alle Renault Captur acties overzichtelijk bij elkaar. Ook kun je hier heel eenvoudig een online offerte aanvragen en jouw huidige auto gratis laten taxeren.  Wist je trouwens dat je tijdens de Salon de Promotion bij Auto Indumij kunt rekenen op een extra hoge inruilprijs voor jouw huidige auto. Door de goede occasionverkopen in de afgelopen maanden zijn onze verkoopaviseurs op zoek naar goed onderhouden auto's van diverse merken. Wij hebben niet alleen veel vraag naar jong gebruikte Renault en Dacia occasions, ook merken als Ford, Hyundai, Kia, Nissan, Volkswagen, Opel, Audi, Seat en Peugeot zijn bijzonder populair als occasion. Benieuwd naar de inruilwaarde van jouw auto en de extra Beslisbonus?

GRATIS TAXATIE 

Twingo acties bij Auto Indumij

SUPERVOORDELIGE TWINGO TOPDEALS

Overstappen naar de nieuwe Renault Twingo was met onze Twingo Topdeals nog nooit zo voordelig.  Voor slechts € 9.850,-  staat dit trendy model bij jouw voor de deur.  Erg populair is de luxe Collection uitvoering waar wij speciaal voor de Salon de Promotion diverse kleuren extra hebben ingekocht. De Twingo Collection is niet voor niets één van de meest populaire Twingo modellen.

LUXE COLLECTION SLECHTS € 1.100,- EXTRA

Voor slechts € 1.100,- meerprijs krijg je namelijk een hoop leuke extra's. Wat dacht je van een lekkere koele airco, electrisch verstelbare spiegels die tevens te verwarmen zijn en een handige boordcomputer om extra zuinig te kunnen rijden. Ook het exterieur van de Twingo Collection is bijzonder! Zo zijn de spiegels in kleur uitgevoerd en is de Collection voorzien van een speciale Pack Look grille die is afgestemd op de sportieve Collection striping. Kijk snel op onze Twingo actiewebsite voor alle info of kom langs in één van onze showrooms waar je de nieuwe Twingo Collection uitgebreid kunt bekijken. 

BEKIJK TWINGO ACTIES

Renault Clio

RENAULT CLIO TOPDEAL VANAF € 13.490,-

Speciaal voor alle Renault Clio fans hebben wij een extra aantrekkelijk aanbod. Zo rijd je t/m 19 november  met de royale Beslisbonus al vanaf € 13.490,-  in de nieuwe Clio Life.

ONTDEK DE POPULAIRE CLIO LIFE

De populaire Clio Life  heeft veel extra's aan boord. Zo is het stoere exterieur voorzien van zwarte spiegelkappen, Led-dagrijverlichting en een design Renault grille. Ook in het interieur blijft er weinig te wensen over. Isofix, Renault Card, electrische ramen voor en luxe Life bekleding, de Clio Life heeft het allemaal. Wil je liever een wat luxere Clio uitvoering. kies dan voor Clio Zen. Op onze speciale actiewebsite kun je de nieuwe Clio uitgebreid bekijken en een gratis online offerte aanvragen.

Kijk snel op www.ikwileenclio.nl en je profiteert ook van de Beslisbonus die bij de Clio kan oplopen tot maar liefst € 2.240,- En je kunt ook nog eens rekenen op een extra hoge inruilprijs voor jouw huidige auto!

GRATIS CLIO OFFERTE 

Renault Kadjar Beslisbonus

TOT € 2.300,- BESLISBONUS OP KADJAR

De nieuwe Renault Kadjar is een robuuste SUV die alles uit de kast haalt en klaarstaat om samen met jou een nieuwe wereld te verkennen. Stap de wereld van verleiding binnen en bekijk de vloeiende lijnen, krachtige grille en atletische vorm. Meer zien met de innovatieve signature-verlichting. De Renault Kadjar is creatief en gedurfd qua design en niet voor niets één van de populairste Crossover modellen. In samenwerking met importeur Renault Nederland hebben wij een aantal fraai uitgeruste Kadjar voorraadmodellen ingekocht. Keuze uit diverse kleuren en leverbaar in verschillende motorvarianten. 

Op onze speciale Kadjar pagina vind je alle info over de verschillende uitvoeringen en motorvarianten van de Kadjar. Je kunt hier ook de nieuwste brochure. de prijslijst downloaden en online een supervoordelige Kadjar offerte aanvragen.  Kies je voor een Kadjar uit voorraad dan profiteer je ook nog van een Beslisbonus tot maar liefst € 2.300,- . 

 

GRATIS KADJAR OFFERTE 

Actievoorwaarden

* Alle Beslisbonus actievoorwaarden, zoals registratiedatum voor 31-12-17,  kun je bekijken op Renauit.nl of informeer bij onze verkoopadviseurs. Zij informeren je ook graag over de actuele voorraadsituatie zodat jouw nieuwe Renault tijdig  afgeleverd kan worden en je gebruik kunt maken van de Beslisbonus.