Renault Clio Zen Hallo Voorjaar Deals Actie bij Auto Indumij
Renault Clio Voorjaars Deals bij Auto Indumij

Nieuwe Renault Clio TCe 90 GPF Zen

Snel uit voorraad leverbaar bij Auto Indumij!

Kies je voor een nieuwe Renault Clio maar wil je niet lang wachten? Kies dan voor de Renault Clio TCe 90 GPF Zen. Deze complete Zen uitvoering is bij alle vestigingen van Auto Indumij nu tijdelijk uit voorraad leverbaar! Keuze uit diverse vrolijke voorjaarskleuren en voorzien van de luxe Zen-uitrusting met o.a. 16" design wielen, ondersteuning voor Apple Carplay of Android Auto en luxe chromdetails in zowel in- als exterieur!  De nieuwe Clio Zen valt ook op door zijn uitstekende rijeigenschappen. Met de sterke en zeer efficiente TCe 90 turbobenzinemotor met 6-versnellingsbak kom je nooit kracht tekort. De verbruikscijfers zijn verbluffend en de standaard aanwezige cruise control zorgt ervoor dat je langere afstanden nog comfortabeler en zuiniger kunt overbruggen.

En profiteer van € 1.800,- voordeel met de Auto Indumij Hallo Voorjaar Deals

De nieuwe Clio Zen is bij Auto Indumij niet alleen snel leverbaar, je profiteert tijdelijk ook nog eens van € 1.800,- voorraadvoordeel! Snel rijden en maximaal profiteren van het Auto Indumij Voorjaars Deal. Zo stap je zolang de voorraad strekt al vanaf € 18.790,- in jouw nieuwe Clio Zen. Alle reden om snel een showroomafspraak in te plannen.

 

 plan showroomafspraak        Gratis offerte

 

Zen uitvoering best verkochte Clio model

Het Clio programma start met de populaire Life uitvoering vanaf € 17.690,-  Maar met onze Clio Zen voorrraadactie is de keuze snel gemaakt! Hieronder hebben we een handig overzicht voor je gemaakt, zodat je in één oogopslag kunt zien waarom de Clio Zen uit de Auto Indumij voorraad de allerbeste keuze is! 

Vergelijking uitrusting Clio Life en Clio Zen

Inclusief Easy Link Multimedia

Ontdek het comfort van de Clio Zen

Ontdek de sportieve cockpit van de Clio

Nieuwe Renault Clio Auto Indumij

Disclaimer

© 2021. Alle rechten voorbehouden. Vanafprijs betreft Clio TCe 90 GPF Zen. De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs op voorraadmodellen en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument en excl het afleverpakket. Optionele pakketten en/of uitrusting , zoals metallic lak, zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Jouw verkoopadviseur informeert je graag over de actuele beschikbaarheid. De actieperiode kent een uiterste registratiedatum van 31 mei 2021. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Alle aanbiedingen onder voorbehoud van goedkeuring directie Indumij B.V. Aan deze aanbiedingen kunnen geen rechten worden ontleend. Het vermelde voordeel is inclusief btw en is niet geldig in combinatie met de doorlopende Renault Private Lease aanbiedingen of andere acties van Auto Indumij en/of Renault Nederland.  Alle aanbiedingen uitsluitend voor de particuliere en/of klein zakelijke koper. Acties zijn niet in combinatie met overige acties Renault Nederland.