Profiteer € 2.400,- introvoordeel op een nieuwe Clio Bi-Fuel
Introductievoordeel op nieuwe Clio BI-Fuel, profiteer nu

Profiteer van € 2.400,- voordeel op een nieuwe Clio Bi-Fuel

De eerste Clio Bi-Fuel modellen zijn binnen! Ze staan de schitteren in de showrooms van Auto Indumij.  De nieuwe Renault Clio Bi-Fuel wordt aangedreven door de bekende TCe 100 motor, die in dit geval op zowel benzine als LPG kan rijden. De TCe 100 motor is speciaal ontwikkeld voor het rijden op LPG en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Het rijden op LPG is beter voor het milieu en door de lagere prijs van LPG bespaar je ook nog eens op je brandstofkosten!  

Voordelen van het rijden op LPG met de nieuwe Renault Clio Bi-Fuel

Het rijden op LPG verschilt weinig van het rijden op benzine. De BI-Fuel motor start altijd op benzine. Na een korte opwarmperiode schakelt de auto automatisch over op LPG. Is de LPG tank leeg? Dan rijdt de auto volledig automatisch weer op benzine. Nog een voordeel van de Clio Bi-Fuel motor is zijn grote actieradius. Met een volle LPG én benzinetank kom je tot wel 1000 kilometer ver zonder te tanken! En als je dan toch een keer moet tanken, word je gunstig verrast door de lage LPG prijs aan de pomp!

Introvoordeel nieuwe Clio Bi-Fuel

Wij zijn zo enthousiast over Bi-Fuel, dat we graag iedereen de kans geven om kennis te maken met deze techniek. Tijdelijk is de nieuwe Renault Clio met Bi-Fuel motor bij Auto Indumij al leverbaar vanaf € 16.690,- Hierdoor bespaar je niet alleen op je brandstofkosten en rijd je een stuk milieuvriendelijker, maar bespaar je ook nog eens van € 2.400,- op de aanschafprijs van de Clio Bi-Fuel!

 

Ja, stuur mij een Clio Bi-Fuel offerte 

 

Bespaar op je autokosten!

Als je kiest voor de nieuwe Clio Bi-Fuel profiteer je niet alleen van de LPG installatie maar bespaar je ook nog eens op je autokosten. Hieronder hebben we een vergelijking gemaakt tussen de Clio benzine en het rijden op LPG met de nieuwe Bi-Fuel. Al bij 15.000 km per jaar bespaar je al aan autokosten en rijd je bijvoorbeeld 20.000 km per jaar dan wordt het voordeel nog groter en bespaar je maar liefst € 330,-  En daar is de verwachte meerwaarde later bij inruil vanwege de LPG installatie nog niet eens in meegenomen. 

Hieronder vind je een voorbeeldberekening voor de Clio TCe 100 Bi-Fuel op basis van 20.000km per jaar. Benieuwd naar de besparing die jij kunt realiseren? Kom dan langs bij één van onze vestigingen. Onze verkoopadviseurs maken graag een berekening op maat.

Profiteer van de Clio Zen TCe 100 Bi-Fuel

Clio Zen Bi-Fuel

Normaal  € 19.090,-

Nu rijklaar vanaf € 16.690,-

Je bespaart € 2.400,-

 

 

En dat is inclusief; 

  • LPG installatie af-fabriek
  • Handige LPG vulopening achter de tankdop
  • Actieradius van tot wel 1000 kilometer
  • Handbediende airconditioning
  • Zen - Design wielen 16"
  • Easy Link Multimedia
  • Verwarmbare buitenspiegels
  • Standaard 5-deurs uitvoering

 

 Ja, stuur mij een Clio Bi-Fuel offerte

Clio TCe 100 benzine vs. Clio TCe 100 Bi-Fuel

We hebben een voorbeeldberekening gemaakt om je te laten zien dat je zelfs al bij 15.000 kiliometer per jaar flink kunt besparen wanneer je kiest voor een nieuwe Clio Bi-Fuel. De brandstofprijzen zijn gebaseerd op de gemiddelde landelijke adviesprijs op 22 maart 2020. Bij de wegenbelasting gaan we uit van het tarief Zuid-Holland. Kies je voor de Clio Bi-Fuel, dan bespaar je al snel tot wel € 330,- op je jaarlijkse kosten. En dan hebben we het voordeel van de actieradius van tot wel 1000 kilometer nog niet eens meegerekend!

Rekenvoorbeeld:

Clio TCe 100 benzine                                                  

Aantal km per jaar                       20.000km                                       

Verbruik:                                         1 op 23,3                                         

Brandstofprijs:                              € 1,66                                         

Brandstofkosten per jaar:         € 1.427,-                                     

Wegenbelasting per jaar:          €    620,-                                           

Totale kosten:                               € 2.047,-

 

Clio TCe 100 Bi-Fuel

 

Aantal km per jaar                       20.000km                                       

Verbruik:                                         1 op 18,5                                         

Brandstofprijs:                              € 0,78                                      

Brandstofkosten per jaar:         € 856,-                                   

Wegenbelasting per jaar:          € 864,-                                           

Totale kosten:                               € 1.717,-

 

Met de nieuwe Clio Bi-Fuel bespaar je bijna € 330,- per jaar!

Daarnaast is het rijden op LPG een stuk milieuvriendelijker dan het rijden op benzine. Je merkt het in je portemonnee én het geeft je een goed gevoel dat je "groen" rijdt!

Bij Auto Indumij is de Clio Bi-Fuel nu uit voorraad leverbaar. We hebben diverse uitvoeringen in diverse kleuren beschikbaar. Kies je voor een nieuwe Clio Bi-Fuel uit voorraad, dan kun je er al binnen 10 werkdagen mee wegrijden!                                                                   

Disclaimer

Het genoemde voordeel is van toepassing op een Clio TCe 100 Bi-Fuel Zen uit de fysieke voorraad van Auto Indumij. Aankoop  en registratie vóór 30 juni 2020. Dit introvoordeel geldt zolang de voorraad strekt en op=op. Eventuele opties zijn niet in de prijs opgenomen. De informatie op deze pagina is tot stand gekomen op basis van de op 27 februari 2020 beschikbare info. Alle info op deze pagina is onder voorbehoud en deze dient slechts als indicatie. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. Typefouten voorbehouden. Wij adviseren je voor een actuele berekening van de voordelen van BI-Fuel contact op te nemen met één van onze verkoopadviseurs.