Besparen op je autokosten? Kies voor de nieuwe Clio Bi-Fuel van Auto Indumij.
Ontdek de voordelen van de nieuwe Clio Bi-Fuel

Al vanaf 5000km per jaar besparen op je autokosten

Ontdek de voordelen van de nieuwe Clio Bi-Fuel

De eerste Clio Bi-Fuel modellen zijn binnen! Ze staan de schitteren in de showrooms van Auto Indumij.  De nieuwe Renault Clio Bi-Fuel wordt aangedreven door de bekende TCe 100 motor, die in dit geval op zowel benzine als LPG kan rijden. De TCe 100 motor is speciaal ontwikkeld voor het rijden op LPG en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Het rijden op LPG is beter voor het milieu en door de lagere prijs van LPG bespaar je ook nog eens op je brandstofkosten!  

Wat is Bi-Fuel? 

De Bi-Fuel modellen van Renault rijden zowel op LPG als op benzine. Je start op benzine en schakelen dan automatisch over op LPG. Op deze manier kun je direct geld gaan besparen. Want elke kilometer die jij rijdt, scheelt uiteindelijk in de kosten. Vanaf 5.000 kilometer per jaar rijd je al voordeliger in een Renault Bi-Fuel model. Zeker als je veel kilometers moet maken, is de nieuwe Clio Bi-Fuel dus zeer aantrekkelijk. Nog een voordeel van de Clio Bi-Fuel motor is zijn grote actieradius. Met een volle LPG én benzinetank kom je tot wel 1000 kilometer ver zonder te tanken! En als je dan toch een keer moet tanken, word je gunstig verrast door de lage LPG prijs aan de pomp! 

Rijden op LPG?; Is dat iets voor mij?

Rijden op LPG met de Clio Bi-Fuel is erg comfortabel. De Clio Bi=Fuel start namelijk op benzine en schakelt automatisch over de LPG. Op onze speciale info pagina lees je alles over het rijden op LPG en krijg je een antwoord op een aantal veelgestelde vragen. 

 

Meer informatie over LPG

 

Extra zekerheid als je kiest voor een Clio Bi-Fuel

Wanneer je nu voor de nieuwe Clio Bi-Fuel kiest, profiteer je tevens van gratis extra zekerheid. We geven namelijk nu in totaal 5 jaar tot 70.000km Renault fabrieksgarantie op de nieuwe Clio Bi-Fuel! We staan 100% achter ons product en willen dit graag met je delen!

 

Ja, stuur mij een Clio Bi-Fuel offerte 

 

Bespaar op je autokosten!

Als je kiest voor de nieuwe Clio Bi-Fuel profiteer je niet alleen van de LPG installatie maar bespaar je ook nog eens op je autokosten. Op Renault.nl vind je nu een handige rekentool waarmee je heel gemakkelijk online jouw beparing kunt berekenen. Afhankelijk van de regio kun je al vanaf 5000km per jaar besparen, ook omdat je nu geen meerprijs betaalt voor de LPG installatie. Sterker nog, de nieuwe Clio Bi-Fuel is zelfs iets voordeliger dan de vergelijkbare benzine uitvoering. 

 

BEREKEN MIJN BESPARING MET BI-FUEL

 

Direct leverbaar

Onze Clio Bi-Fuel modellen zijn nu in diverse kleuren uit voorraad leverbaar! 

Snel rijden

Snel rijden met jouw nieuwe Clio Bi-Fuel?

Dat kan! Want Auto Indumij heeft een aantal extra spiksplinternieuwe Clio Bi-Fuel modellen ingekocht. Deze zijn allemaal voorzien van het luxe Zen pakket met  onder andere ondersteuning voor Apple Carplay of Android Auto, full LED Pure Vision koplampen en chromen exterieurdetails. Met de af fabriek ingebouwde LPG installatie en de speciaal voor LPG ontwikkelde TCe 100 Bi-Fuel motor ben je verzekerd van extra lage autokosten en comfortabel rijplezier.  Door te kiezen voor zo'n voorraad Clio Bi-Fuel wordt de aanschaf tijdelijk extra aantrekkelijk. Ga je voor wit, zwart, rood of grijs? Er is altijd een Clio Bi-Fuel die bij jou past! Bekijk hieronder welke nieuwe Clio Bi-Fuel modellen in deze actie beschikbaar zijn. 

Clio TCe 100 Bi-Fuel Zen Blanc Glacier

Clio Zen Bi-Fuel Blanc Glacier

Clio Zen Blanc Glacier

 

Normaal  € 18.590,-

Bij Auto Indumij nu vanaf € 16.490,-

Je bespaart maar liefst € 2.100,- OP=OP

 

En dat is inclusief; 

 • LPG installatie af-fabriek
 • Actieradius van tot wel 1000 kilometer
 • Handbediende airconditioning
 • Zen - Design wielen 16"
 • Easy Link Multimedia 

 

 JA, STUUR MIJ EEN CLIO BI-FUEL OFFERTE                                                   

Clio TCe 100 Bi-Fuel Zen Noir Etoile

Clio Bi-Fuel Noir Etoile

Clio Zen Noir Etoile

 

Normaal  € 19.580,-

Bij Auto Indumij nu vanaf € 17.480,-

Je bespaart maar liefst € 2.100,- OP=OP

 

En dat is inclusief; 

 • Metallic lak Noir Etoile
 • Actieradius van tot wel 1000 kilometer
 • Handbediende airconditioning
 • 16 inch lichtmetalen velgen Philia
 • Sterke TCe 100 Bi-Fuel motor 

 

 JA, STUUR MIJ EEN CLIO BI-FUEL OFFERTE         

Clio TCe 100 Bi-Fuel Zen Rouge Flamme

Clio Zen Rouge Flamme

Clio Tce 100 Rouge Flamme

 

Normaal  € 19.775,-

Bij Auto Indumij nu vanaf € 17.695,-

Je bespaart maar liefst € 2.100,- OP=OP

 

En dat is inclusief; 

 • Speciale metallic lak Rouge Flamme
 • Pack Easy Link-navigatie
 • Handbediende airconditioning
 • Parkeerhulp in de achterbumper
 • Verkeersbordenherkenningssysteem

 

 JA, STUUR MIJ EEN CLIO BI-FUEL OFFERTE                         

Clio TCe 100 Bi-Fuel Zen Gris Platine

Clio TCe 100 Gris Platine

Clio Tce 100 grijs

 

Normaal  € 19.775,-

Bij Auto Indumij nu vanaf € 17.675,-

Je bespaart maar liefst € 2.100,- OP=OP

 

En dat is inclusief; 

 • Metallic lak Gris Platine
 • Actieradius van tot wel 1000 kilometer
 • Handbediende airconditioning
 • 16" lichtmetalen velgen Philia
 • Pakeerhulp in de achterbumper

 

 JA, STUUR MIJ EEN CLIO BI-FUEL OFFERTE                         

Disclaimer

Het genoemde voordeel is van toepassing op een Clio TCe 100 Bi-Fuel uit de fysieke voorraad van Auto Indumij Dit introvoordeel geldt zolang de voorraad strekt en op=op. Eventuele opties zijn niet in de prijs opgenomen. De Clio Bi-Fuel actie is uitsluitend van toepassing op nieuwe Clio Bi-Fuel modellen uit de fysieke voorraad van Auto Indumij met een uiterste aankoopdatum van 31 oktober 2020. Registratie voor 30 november 2020.. De informatie op deze pagina is tot stand gekomen op basis van de bij Renault Nederland beschikbare info. Alle info op deze pagina is onder voorbehoud en deze dient slechts als indicatie. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. Typefouten voorbehouden. Wij adviseren je voor een actuele berekening van de voordelen van BI-Fuel contact op te nemen met één van onze verkoopadviseurs. De 5 jaar garantie actie is tijdelijk. Raadpleeg Renault.nl voor de daadwerkelijke actieperiode.  Afgebeelde auto's kunnen qua uitvoering afwijken van de daadwerkelijk geleverde uitvoering. Alle aanbiedingen onder voorbehoud goedkeuring directie Indumij B.V..