Besparen op je autokosten? Kies voor de nieuwe Clio Bi-Fuel van Auto Indumij.
Ontdek de voordelen van de nieuwe Clio Bi-Fuel

Superveel voordeel op de nieuwe Clio Bi-Fuel

en al vanaf 5000km per jaar besparen op je autokosten

De nieuwste Clio Bi-Fuel modellen zijn binnen! Nu in een aantal kleuren te zien in de showrooms van Auto Indumij, daarnaast hebben we ook een aantal Clio Bi-Fuel in bestelling staan die met dir actievoordeel geleverd kunnen worden. De nieuwe Renault Clio Bi-Fuel wordt aangedreven door de bekende TCe 100 motor, die in dit geval op zowel benzine als LPG kan rijden. De TCe 100 motor is speciaal ontwikkeld voor het rijden op LPG en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Het rijden op LPG is beter voor het milieu en door de lagere prijs van LPG bespaar je ook nog eens op je brandstofkosten!  

Ontdek de voordelen van de nieuwe Clio Bi-Fuel

De Bi-Fuel modellen van Renault rijden zowel op LPG als op benzine. Je start op benzine en schakelen dan automatisch over op LPG. Op deze manier kun je direct geld gaan besparen. Want elke kilometer die jij rijdt, scheelt uiteindelijk in de kosten. Vanaf 5.000 kilometer per jaar rijd je al voordeliger in een Renault Bi-Fuel model. Zeker als je veel kilometers moet maken, is de nieuwe Clio Bi-Fuel dus zeer aantrekkelijk. Nog een voordeel van de Clio Bi-Fuel motor is zijn grote actieradius. Met een volle LPG én benzinetank kom je tot wel 1000 kilometer ver zonder te tanken! En als je dan toch een keer moet tanken, word je gunstig verrast door de lage LPG prijs aan de pomp! 

 

JA, STUUR MIJ EEN CLIO BI-FUEL OFFERTE 

 

Rijden op LPG?; Is dat iets voor mij?

Rijden op LPG met de Clio Bi-Fuel is erg comfortabel. De Clio Bi=Fuel start namelijk op benzine en schakelt automatisch over de LPG. Op onze speciale info pagina lees je alles over het rijden op LPG en krijg je een antwoord op een aantal veelgestelde vragen. 

 

Meer informatie over LPG

 

 

Bespaar op je autokosten!

Als je kiest voor de nieuwe Clio Bi-Fuel profiteer je niet alleen van de LPG installatie maar bespaar je ook nog eens op je autokosten. Op Renault.nl vind je nu een handige rekentool waarmee je heel gemakkelijk online jouw beparing kunt berekenen. Afhankelijk van de regio kun je al vanaf 5000km per jaar besparen, ook omdat je nu geen meerprijs betaalt voor de LPG installatie. Sterker nog, de nieuwe Clio Bi-Fuel is zelfs iets voordeliger dan de vergelijkbare benzine uitvoering. 

 

BEREKEN MIJN BESPARING MET BI-FUEL

 

Direct leverbaar

Onze Renault Clio Bi-Fuel modellen zijn nu in diverse kleuren snel leverbaar! 

Snel rijden

Snel rijden met jouw nieuwe Clio Bi-Fuel?

Dat kan! Want Auto Indumij heeft een aantal extra spiksplinternieuwe Clio Bi-Fuel modellen ingekocht. Deze zijn allemaal voorzien van het luxe Zen pakket met  onder andere ondersteuning voor Apple Carplay of Android Auto, full LED Pure Vision koplampen en chromen exterieurdetails. Met de af fabriek ingebouwde LPG installatie en de speciaal voor LPG ontwikkelde TCe 100 Bi-Fuel motor ben je verzekerd van extra lage autokosten en comfortabel rijplezier.  Door te kiezen voor één van deze Clio Bi-Fuel modellen wordt de aanschaf tijdelijk extra aantrekkelijk. Ga je voor wit, zwart, rood of grijs? Er is altijd een Clio Bi-Fuel die bij jou past! Bekijk hieronder een aantal nieuwe Clio Bi-Fuel modellen in deze actie beschikbaar zijn. 

Clio TCe 100 Bi-Fuel Zen Noir Etoile

Clio Bi-Fuel Zen actie bij Auto Indumij

Clio Zen Noir Etoile

 

Normaal  € 20.685,-

Bij Auto Indumij nu vanaf € 19.385,-

Je bespaart maar liefst € 1.300,- OP=OP

 

En dat is inclusief; 

 • Metallic lak Noir Etoile
 • Actieradius van tot wel 1000 kilometer
 • Handbediende airconditioning
 • 16 inch lichtmetalen velgen Philia
 • Sterke TCe 100 Bi-Fuel motor 

 

 JA, STUUR MIJ EEN CLIO BI-FUEL OFFERTE         

Clio TCe 100 Bi-Fuel Zen Rouge Flamme

Clio Bi-Fuel Zen actie bij Auto Indumij

Clio Tce 100 Rouge Flamme

 

Normaal  € 20.785,-

Bij Auto Indumij nu vanaf € 19.485,-

Je bespaart maar liefst € 1.300,- OP=OP

 

En dat is inclusief; 

 • Speciale metallic lak Rouge Flamme
 • 16" Philia lichtmetalen velgen
 • Handbediende airconditioning
 • Full LED Pure Vision HD koplampen
 • Verkeersbordenherkenningssysteem

 

 JA, STUUR MIJ EEN CLIO BI-FUEL OFFERTE                         

Clio TCe 100 Bi-Fuel Zen Blanc Glacier

Clio Bi-Fuel Zen actie bij Auto Indumij

Clio Tce 100 grijs

 

Normaal  € 19.890,-

Bij Auto Indumij nu vanaf € 18.590,-

Je bespaart maar liefst € 1.300,- OP=OP

 

En dat is inclusief; 

 • Speciale lak Blanc Glacier
 • Actieradius van tot wel 1000 kilometer
 • Handbediende airconditioning
 • Full LED Pure Vision koplampen
 • Parkeerhulp in de achterbumper

 

 JA, STUUR MIJ EEN CLIO BI-FUEL OFFERTE                         

Disclaimer

 De informatie op deze pagina is tot stand gekomen op basis van de bij Renault Nederland beschikbare info. Alle info op deze pagina is onder voorbehoud en deze dient slechts als indicatie. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. Typefouten voorbehouden. Wij adviseren je voor een actuele berekening van de voordelen van BI-Fuel contact op te nemen met één van onze verkoopadviseurs.. Actieperiode geldig tot en met 30 april 2021 Afgebeelde auto's kunnen qua uitvoering afwijken van de daadwerkelijk geleverde uitvoering. Alle aanbiedingen onder voorbehoud goedkeuring directie Indumij B.V. en mits uit voorraad of uit bestelling leverbaar.