Besparen op je autokosten? Kies voor de nieuwe Clio Bi-Fuel van Auto Indumij.
Ontdek de voordelen van de nieuwe Clio Bi-Fuel

Al vanaf 5000km per jaar besparen op je autokosten

Ontdek de voordelen van de nieuwe Clio Bi-Fuel

De eerste Clio Bi-Fuel modellen zijn binnen! Ze staan de schitteren in de showrooms van Auto Indumij.  De nieuwe Renault Clio Bi-Fuel wordt aangedreven door de bekende TCe 100 motor, die in dit geval op zowel benzine als LPG kan rijden. De TCe 100 motor is speciaal ontwikkeld voor het rijden op LPG en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Het rijden op LPG is beter voor het milieu en door de lagere prijs van LPG bespaar je ook nog eens op je brandstofkosten!  

Wat is Bi-Fuel? 

De Bi-Fuel modellen van Renault rijden zowel op LPG als op benzine. Je start op benzine en schakelen dan automatisch over op LPG. Op deze manier kun je direct geld gaan besparen. Want elke kilometer die jij rijdt, scheelt uiteindelijk in de kosten. Vanaf 5.000 kilometer per jaar rijd je al voordeliger in een Renault Bi-Fuel model. Zeker als je veel kilometers moet maken, is de nieuwe Clio Bi-Fuel dus zeer aantrekkelijk. Nog een voordeel van de Clio Bi-Fuel motor is zijn grote actieradius. Met een volle LPG én benzinetank kom je tot wel 1000 kilometer ver zonder te tanken! En als je dan toch een keer moet tanken, word je gunstig verrast door de lage LPG prijs aan de pomp! 

Introvoordeel nieuwe Clio Bi-Fuel

Wij zijn zo enthousiast over Bi-Fuel, dat we graag iedereen de kans geven om kennis te maken met deze techniek. Tijdelijk is de nieuwe Renault Clio met Bi-Fuel motor bij Auto Indumij al leverbaar vanaf € 16.690,- Hierdoor bespaar je niet alleen op je brandstofkosten en rijd je een stuk milieuvriendelijker, maar bespaar je ook nog eens van € 1.900,- op de aanschafprijs van de Clio Bi-Fuel!

Extra zekerheid als je kiest voor een Clio Bi-Fuel

Wanneer je nu voor de nieuwe Clio Bi-Fuel kiest, profiteer je tevens van gratis extra zekerheid. We geven namelijk nu in totaal 5 jaar tot 100.000km Renault fabrieksgarantie op de nieuwe Clio Bi-Fuel! We staan 100% achter ons product en willen dit graag met je delen!

 

Ja, stuur mij een Clio Bi-Fuel offerte 

 

Bespaar op je autokosten!

Als je kiest voor de nieuwe Clio Bi-Fuel profiteer je niet alleen van de LPG installatie maar bespaar je ook nog eens op je autokosten. Op Renault.nl vind je nu een handige rekentool waarmee je heel gemakkelijk online jouw beparing kunt berekenen. Afhankelijk van de regio kun je al vanaf 5000km per jaar besparen, ook omdat je nu geen meerprijs betaalt voor de LPG installatie. Sterker nog, de nieuwe Clio Bi-Fuel is zelfs iets voordeliger dan de vergelijkbare benzine uitvoering. 

 

BEREKEN MIJN BESPARING MET BI-FUEL

 

Profiteer van de Clio Zen TCe 100 Bi-Fuel

Clio Bi Fuel

De nieuwe Clio TCe 100 Zen Bi-Fuel

Normaal  € 18.590,-

Bij Auto Indumij nu vanaf € 16.690,-

Je bespaart maar liefst € 1.900,- OP=OP

 

En dat is inclusief; 

  • LPG installatie af-fabriek
  • Handige LPG vulopening achter de tankdop
  • Actieradius van tot wel 1000 kilometer
  • Handbediende airconditioning
  • Zen - Design wielen 16"
  • Easy Link Multimedia
  • Verwarmbare buitenspiegels
  • Standaard 5-deurs uitvoering

 

 JA, STUUR MIJ EEN CLIO BI-FUEL OFFERTE                                                   

Disclaimer

Het genoemde voordeel is van toepassing op een Clio TCe 100 Bi-Fuel Zen uit de fysieke voorraad van Auto Indumij. Aankoop  en registratie vóór 12 aug  2020. Dit introvoordeel geldt zolang de voorraad strekt en op=op. Eventuele opties zijn niet in de prijs opgenomen. De informatie op deze pagina is tot stand gekomen op basis van de op 27 februari 2020 beschikbare info. Alle info op deze pagina is onder voorbehoud en deze dient slechts als indicatie. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. Typefouten voorbehouden. Wij adviseren je voor een actuele berekening van de voordelen van BI-Fuel contact op te nemen met één van onze verkoopadviseurs. De 5 jaar garantie actie is tijdelijk. Raadpleeg Renault.nl voor de daadwerkelijke actieperiode.