Auto Indumij en de Verkerkloop 2016
Auto Indumij Verkerkloop 2016 Zwijndrecht

11 mei werd ook dit jaar weer de Verkerkloop georganiseerd. Ditmaal voor de 39ste keer. Één van de grootste evenementen in Zwijndrecht. Dit jaar kwamen bijna 4000 lopers hun geluk beproeven om te proberen een zo snel mogelijke tijd weg te zetten. Het deelnemersveld varieerde van scholen tot aan bedrijven en van kinderen tot aan volwassenen. De kinderen liepen afstanden tot 1200meter. Bij de prestatieloop kon worden gekozen tussen de 5 kilometer of de 10 kilometer. Bij de bedrijvenloop wordt standaard de 5 kilometer gelopen. Auto Indumij nam met 2 teams deel aan de bedrijvenloop.

MAATSCHAPPELIJK BELANG

Ook dit jaar werd er gelopen voor het goede doel. Het goede doel voor 2016 waren kinderen van gebruikers van de voedselbanken Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. Aangezien Auto Indumij het ook belangrijk vindt om de kinderen een leuk extraatje te geven hebben wij dan ook dit prachtige initiatief van de Verkerkloop 2016 gesteund. Om deze reden heeft Auto Indumij zich als sponsor verbonden aan de Verkerkloop van 2016 en hebben wij met 2 Auton Indumij teams aan de bedrijvenloop meegedaan. 

AUTO INDUMIJ TEAM ZET GOEDE TIJD NEER

Namens Auto Indumij liep Ruud Heestermans, stagiair marketing, met 8 collega's uit verschillende vestigingen de 5 kilometer van de Verkerkloop. ‘’ Ik vond het leuk om mee te maken. Het is een mooie ronde om te lopen en wij hebben met elkaar als team een goede tijd neergezet. Aan het einde van de avond hebben wij nog een leuke groepsfoto gemaakt ( Bart en Piet ontbreken op de foto helaas ) en nog wat nageborreld. Een geslaagd evenement!  Voor alle uitslagen kijk op www.verkerkloop.nl 

DE VERKERKLOOP OP VIDEO

Een groots evenement als de Verkerkloop mag best wat extra onder de aandacht worden gebracht. Wij hebben dan ook een korte video laten maken waarin enerzijds de samenwerking tussen de Verkerk Groep en Auto Indumij wordt belicht maar nog belangrijker de sfeer van dit schitterende evenement op pakkende wijze is vastgelegd. 

 

BEKIJK DE VERKERKLOOP VIDEO

 

Auto Indumij Team Verkerkloop
Renault Clio RS Auto Indumij Verkerk