Nieuwe locatie voor Auto Indumij Barendecht aan de A29
Auto Indumij Barendrecht, Renault dealer

Nieuwe Renault Store vlakbij Ikea en Praxis

Auto indumij Barendrecht is verhuisd van het oude veilingterrein naar Krakau 3, een toplocatie pal aan de A29. Hier is het voormalige Flinter pand getransformeerd tot één van de mooiste Renault Stores in de regio Rijnmond. De verhuizing naar deze unieke locatie biedt vele voordelen zoals een betere bereikbaarheid voor onze klanten uit het Rijnmondgebied, extra veel parkeerruimte en een volledig nieuw ingerichte werkplaats die met de modernste apparatuur zal worden uitgerust. In de nieuwe en volgens de laatste standaarden ingerichte showroom, kun je  het volledige Renault programma en ons aanbod Topoccasions bekijken. Bij de ingang is de speciale Brand Bar gepland. Hier vind je iPads met speciale Renault-apps en andere interessante applicaties die je onder het genot van een kopje koffie of thee kunt ontdekken. Op het grote Brandwall-scherm verderop in de showroom kun je  genieten van video's die het merk Renault van nu maar ook van de toekomst onderstrepen. Op de tweede etage gaan we een trainingsruimte inrichten met een schitterend dakterras met uitzicht op A29. 

Onze nieuwe vestiging is nu volledig operationeel.  Maar de verhuizing van een dealerbedrijf is een grote klus! De komende periode zijn we dan ook met een groot team hard aan het werk om de puntjes nog verder op de i te zetten.  Zo gaan wij een Z.E. laadplein inrichten en wordt extra parkeerruimte aan de voorzijde gerealiseerd. Bij Auto Indumij  Barendrecht profiteer je altijd van de beste Renault acties. Bekijk onze Renault acties online op onze speciale actiepagina.

 

CONTACTINFO AUTO INDUMIJ BARENDRECHT

 

virtuele tour Auto Indumij Barendrecht

Nieuw! Virtuele tour Auto Indumij Barendrecht

Ook benieuwd naar de nieuwe Renault Store van Auto Indumij Barendrecht?  Maak dan de vituele tour en laat je verrassen door de nieuwste Renault modellen die in onze Renault Store op bijzondere wijze in speciale geheel nieuw ontworpen Corners gepresenteerd worden 

Zo vind je bij de ingang  Z.E. corner. Hier kun je kennismaken met het volledige elektrische programma van Renault, waaronder de Renault ZOE. Ook erg fraai is de Passion corner, waar onze nieuwste modellen, zoals de Captur, erg goed tot hun recht komen. De nieuwe Twingo is in actuele corner te bekijken.  Met als thema "Een klein beetje geschiedenis"  presenteren wij een prachtige collectie Renault miniaturen die de geschiedenis van Renault fraai in beeld brengen. 

 

MAAK DE VIRTUELE TOUR

Renault store Auto Indumij Barendrecht

Ontdek Auto Indumij Barendrecht

  • Allermooiste Renault Store van Nederland
  • De nieuwste Renault modellen in huis
  • Gespecialiseerde Renault technici
  • Altijd keuze uit 50 Renault Top Occasions
  • Optimaal bereikbaar aan de A29 ( bij Ikea )
  • Speciale Renault actiemodellen op voorraad
  • Eerste Z.E. Laadplein binnenkort gerealiseerd

 

Tip! Bekijk ook eens onze speciale actiewebsites met speciale aanbiedingen voor de Renault Twingo, Clio en Captur.  Je profiteert niet alleen van de scherpste actieprijzen maar je kunt ook  heel gemakkelijk online jouw huidige auto vrijblijvend laten taxeren. 

 

Leuk! Bekijk hieronder de transformatie naar de nieuwe vestiging in Barendrecht

Op veler verzoek vind je op deze website een aantal foto's van de verbouwing van de nieuwe Auto Indumij vestiging in Barendrecht.  Het was een hele klus, maar de verbouwing is zo goed als afgerond. Je bent van harte welkom in onze nieuwe vestiging aan Krakau 3 ( vlakbij Ikea )

verbouwing Auto Indumij Barendrecht
verbouwing Auto Indumij Barendrecht
Verbouwing Auto Indumij Barendrecht
Auto Indumij Barendrecht verbouwing
Auto Indumij Barendrecht verbouwing
Auto Indumij Barendrecht verbouwt
Auto Indumij Barendrecht A29
Nieuwe showroom Auto Indumij Barendrecht
Pui showroom Auto Indumij Barendrecht
Showroomvloer Auto Indumij Barendrecht
Nieuwe showroom Auto Indumij Barendrecht
Nieuwe bruggen Auto Indumij Barendrecht
Verbouwing nieuwe vestiging Auto Indumij
Nieuwe servicebalie Auto Indumij Barendrecht
eerste showroominrichting gearriveerd Auto Indumij Barendrecht