Nu een gratis Airco Check bij Auto Indumij
Plan nu jouw Renault Airco Check bij Auto Indumij

Plan nu de gratis Airco Check!

Bij Auto Indumij profiteer je tot en met 31 mei 2021 van een gratis Airco Check voor jouw Renault!  Om deze lente en zomer te kunnen genieten van frisse lucht is het belangrijk om de airco van je Renault goed te onderhouden.  Wij maken het leven graag eenvoudiger en om die reden geven wij een gratis Airco Check cadeau. Zo weet je, zonder kosten te maken, of je airco er weer fris tegenaan kan! En blijkt tijdens de gratis Airco Check dat jouw airco toch toe is aan onderhoud , dan profiteer je bij Auto Indumij tijdelijk van extra voordelige actieprijzen zoals een complete Airco Reiniging voor slechts € 39,- .

Is jouw airco toe aan onderhoud?

Bij Auto Indumij profiteer je tijdelijk van extra  lage prijzen wanneer je airco toch toe is aan onderhoud. Zo kun je voor slechts €39,- de airco volledig laten reinigen en wordt de airco aan een uitgebreide visuele controle onderworpen. Zo wordt door onze aircospecialist de werking en temperatuur gecontroleerd, de leidingen geinspecteerd en het systeem gedesinfecteerd. Optioneel kun je ook voor een complete Airco Servicebeurt of het Airco Onderhoud Compleet kiezen.  

Onze technische specialisten informeren je graag over de verschillende mogelijkheden. 

Maak snel een online werkplaatsafspraak want bij een Airco Reiniging, Airco servicebeurt of het Airco Onderhoid Compleet krijg je ook nog eens een Pathé filmbeleving cadeau.

De voordelen van een goed werkende airco:

  • Een goed werkende airco voorkomt dat de ruiten beslaan.
  • De temperatuur wordt sneller aangenaam als je airco goed werkt.
  • Als je airco goed werkt dan verbruikt de auto minder energie.
  • Tijdig onderhoud rekent af met bacteriën, schimmels en een nare geur.

Plan nu jouw Airco Check

 

                     Plan nu jouw gratis Airco Check

Plan nu jouw Renault Airco reiniging bij Auto Indumij en krijg een Pathe film thuis cadeau

Pathé filmbeleving cadeau

Als je kiest voor Airco Reiniging, Airco Servicebeurt of Airco Onderhoud Compleet voor joiw Rensault, dan krijg je van Auto Indumij tijdelijk een Pathé filmbeleving cadeau.

Je kunt daarmee kiezen uit het kijken van je favoriete film in één van de 28 Pathé bioscopen in Nederland óf je huurt met de code gewoon je favoriete film bij Pathé Thuis!

Nadat je Airco Onderhoud hebt laten uitvoeren, ontvang je een voucher met een code. Deze kun je via onderstaande button inwisselen voor een e-voucher voor Pathé Midweek of Pathé Thuis. Wij wensen je alvast heel veel kijkplezier. 

 

PATHÉ VOUCHER ONTVANGEN? CLAIM HIER JE CODE

Actievoorwaarden

 

Aanbiedingen zijn geldig in de actieperiode van 1 maart t/m 31 mei 2021. De Pathé voucher (OP=OP) met code die je van je Renault-dealer ontvangt na het uitvoeren van Airco onderhoud kan t/m 30 juni 2021 worden verzilverd via renault.nl/pathe. De Pathé e-voucher, voor één reguliere midweek voorstelling of één thuis film, ontvang je na verzilvering de e-voucher op het opgegeven e-mailadres. De Pathé e-voucher is geldig t/m 31 mei 2022. Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen incl. btw en excl. evt. aanvullende werkzaamheden, materialen en/of diensten. (Prijs) wijzigingen en fouten voorbehouden. Vraag je dealer naar de prijzen voor jouw Renault. Niet van toepassing op Renault ZOE. Raadpleeg Renault.nl voor alle actievoorwaarden. Prijswijzigingen voorbehouden. Alle aanbiedingen onder voorbehoud goedkeuring directie Indumij B.V.