Nu een gratis Aircocheck bij Auto Indumij
Gratis Aircocheck bij Auto Indumij

Kom langs voor een gratis Airco Check!

Bij Auto Indumij profiteer je tot en met 31 mei 2019 van een gratis Airco Check voor jouw Renault!  Om deze zomer te kunnen genieten van frisse lucht is het belangrijk om de airco van je Renault goed te onderhouden.  Wij maken het leven graag eenvoudiger en om die reden geven wij een gratis Airco Check cadeau. Zo weet je, zonder kosten te maken, of je airco er weer fris tegenaan kan! En blijkt tijdens de gratis Airco Check dat jouw airco toch toe is aan onderhoud, dan profiteer je bij Auto Indumij tijdelijk van extra voordelige actieprijzen zoals een complete Airco Reiniging voor slechts € 39,- 

 

PLAN JOUW GRATIS AIRCOCHECK

 

De voordelen van een goed werkende airco:

  • Een goed werkende arico voorkomt dat de ruiten beslaan.
  • De temperatuur wordt sneller aangenaam als je airco goed werkt.
  • Als je airco goed werkt dan verbruikt de auto minder energie.
  • Tijdig onderhoud rekent af met bacteriën, schimmels en een nare geur.

 

Is jouw airco toe aan onderhoud?

Bij Auto Indumij profiteer je tijdelijk van extra  lage prijzen wanneer je airco toch toe is aan onderhoud. Zo kun je voor slechts €39,- de airco volledig laten reinigen en wordt de airco aan een uitgebreide visuele controle onderworpen. Zo wordt door onze aircospecialist de werking en temperatuur gecontroleerd, de leidingen geinspecteerd en het systeem gedesinfecteerd. Optioneel kun je ervoor kiezen om het pollenfilter te vervangen. 

Mocht een  complete airco servicebeurt noodzakelijk zijn dan voeren wij deze t/m 31 mei 2019 graag voor je uit met maar liefst 20% korting.  Bij de airco servicebeurt vervangen wij het koudemiddel, vullen de compressorolie bij en voeren een lektest uit van het systeem d.m.v. contrastvloeistof! Onze technische specialisten informeren je graag over de kosten van de airco servicebeurt. Maak snel een online werkplaatsafspraak!

Dagje Wellness gratis bij Airco onderhoud Auto Indumij

Dagje wellness cadeau bij Airco onderhoud

Auto Indumij heeft in samenwerking met Renault Nederland weer iets leuks! Als je bij één van de vestigingen van Auto Indumij tijdens de actieperiode onderhoud aan de airco van jouw Renault laat uitvoeren ontvang je ook  een voucher met unieke code voor een gratis dagje wellness!

Je hebt de keuze uit maar liefst 9 Wellness Toplocaties. Ga bijvoorbeeld lekker ontspannen in de sauna, dompelen in het dompelbad en na afloop genieten van een hapje en een drankje in het fraaie Wellness resort Elysium. Een andere topbestemming waar je ook helemaal tot rust komt is SpaSense in Geldrop waaar je de keuze hebt uit een heel scale aan wellness faciliteiten. Op de speciale actiepagina van Renault vind je een handig overzicht van alle deelnemende Wellness resorts en jouw dagje wellness aanvragen. Je ontvangt daarna op het opgegeven mailadres een bevestiging met meer informatie over jouw gratis dagje wellness.

 

VERZILVER JOUW GRATIS DAGJE WELLNESS

 

 

Actievoorwaarden

*Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen incl. btw. Actieperiode aircoaanbiedingen 1 maart t/m 31 mei 2019. Vraag je dealer naar de prijs van de Airco Servicebeurt voor jouw Renault. *Gratis dagje wellness voor één persoon is excl. boekingskosten, deze kunnen variëren per dag. Je toegang tot de wellness voor één persoon kun je t/m 20 december 2019 verzilveren via renault.nl/wellness. De bevestigingsmail met je 'E-ticket code' die je vervolgens ontvangt is geldig voor boekingen t/m 20 december 2019 bij de aangesloten resorts o.b.v. beschikbaarheid. Volg de instructies in de bevestigingsmail om je uiteindelijke reservering te doen. Voor de uitgifte van de passen geldt: zolang de voorraad strekt, OP=OP. (Prijs)wijzigingen en fouten voorbehouden. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op renault.nl.