Nu een gratis Aircocheck bij Auto Indumij
Gratis Airco Check bij Auto Indumij Renault

Kom langs voor een gratis Airco Check!

Bij Auto Indumij profiteer je tot en met 31 mei 2018 van een gratis Airco Check voor jouw Renault!  Om deze zomer te kunnen genieten van frisse lucht is het belangrijk om de airco van je Renault goed te onderhouden.  Wij maken het leven graag eenvoudiger en om die reden geven wij een gratis Airco Check cadeau. Zo weet je, zonder kosten te maken, of je airco er weer fris tegenaan kan! En blijkt tijdens de gratis Airco Check dat jouw airco toch toe is aan onderhoud, dan profiteer je bij Auto Indumij tijdelijk van extra voordelige actieprijzen zoals een complete Airco Reiniging voor slechts € 39,- 

 

PLAN JOUW GRATIS AIRCOCHECK

 

De voordelen van een goed werkende airco:

  • Een goed werkende arico voorkomt dat de ruiten beslaan.
  • De temperatuur wordt sneller aangenaam als je airco goed werkt.
  • Als je airco goed werkt dan verbruikt de auto minder energie.
  • Tijdig onderhoud rekent af met bacteriën, schimmels en een nare geur.

 

Is jouw airco toe aan onderhoud?

Bij Auto Indumij profiteer je tijdelijk van extra  lage prijzen wanneer je airco toch toe is aan onderhoud. Zo kun je voor slechts €39,- de airco vollledig laten reinigen en wordt de airco aan een uitgebreide visuele controle onderworpen. Is een  complete airco servicebeurt noodzakelijk dan voeren wij deze graag voor je uit met maar liefst 20% korting.  Bij de airco servicebeurt vervangen wij het koudemiddel, vullen de compressorolie bij en voeren een lektest uit van het systeem d.m.v. contrastvloeistof! Onze technische specialisten informeren je graag over de kosten van de airco servicebeurt. Maak snel een online werkplaatsafspraak!

 

Bloemetje cadeau bij Airco onderhoud

Bloemetje cadeau bij Airco onderhoud

Auto Indumij heeft in samenwerking met Renault Nederland weer iets leuks! Als je bij één van de vestigingen van Auto Indumij tijdens de actieperiode een airco reinigingsbeurt of onderhoud aan de airco van jouw Renault laat uitvoeren ontvang je ook  een pas met unieke code voor een gratis bloemetje! Zo haal je de frisse buitenwereld óók nog eens lekker binnen in huis. Met deze pas met unieke code kun je op de speciale actiepagina van Renault jouw boeket reserveren en een verzenddatum aangeven. Je ontvangt daarna op het opgegeven mailadres een bevestiging met info wanneer de bloemen aan je worden verstuurd. 

 

 

CLAIM HIER JOUW BLOEMETJE

Actievoorwaarden

*Voor het gratis bloemetje ontvang je bij de Auto indumij alleen na uitvoering van de Airco Reinigingsbeurt of de Airco Servicebeurt in de actieperiode, een voucher met een unieke code. Deze code voer je uiterlijk 30 juni 2018 in op de website renault.nl/bloemen. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je gratis bloemetje met de vermelding wanneer je dit thuis kunt verwachten. Voor de uitgifte van de vouchers geldt: zolang de voorraad strekt, OP=OP. Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen incl. btw. Actieperiode aircoaanbiedingen 1 maart t/m 31 mei 2018. Bloemenvoucher kan geclaimd worden t/m 30 juni 2018. Vraag onze recptionisten naar de prijs van de Airco Servicebeurt voor jouw Renault. (Prijs)wijzigingen en fouten voorbehouden).