Nu bij Auto Indumij. De nieuwe Renault Trafic en Master.
Renault Bedrijfswagendagen bij Auto Indumij

Ook deze herfst staat bij Auto Indumij alles in het teken van de renault Bedrijfswagens.  Deze keer met de nieuwe Renault Trafic en de nieuwe Renault Master, extra voordelige Flex Financial Lease Acties vanaf € 153,- per maand en een gratis Automaat upgrade voor de nieuwe  Renault Trafic.  Bij Auto Indumij ben je altijd aan het juiste adres voor een advies op maat, bedrijfswageninrichting én leveren wij diverse Renault Trafic en Master modellen uit voorraad met extra hoge kortingen.

Bij Auto Indumij kun je de nieuwe Renault Trafic en nieuwe Master nu in verschillende uitvoeringen uitgebreid bekijken. Beide modellen zijn uniek in het segment door de grote en veelzijdige laadruimte, het mobiele kantoor en de uitgebreide veiligheidssystemen. 

Ontdek de nieuwe Renault Trafic en Master

De nieuwe Renault Trafic combineert vertrouwde kwaliteit met diverse moderne innovaties, zoals de nieuwe LED koplampen, nieuwe motoren in combinatie met EDC en het nieuwe ergonomische dashboard met het mobiele kantoor. Bovendien kun je de nieuwe Renault Trafic qua laadruimte helemaal naar wens laten inrichten. 

Met het nieuwe robuuste design en interieur heeft de nieuwe Renault Master een volledige make-over gekregen. Zijn stoere uiterlijk, zuinige motoren en slimme rijhulpsystemen maken de Renault Master de beste bus voor elke klus. Door de praktische indeling van het nieuwe interieur en dashboard biedt de nieuwe Renault Master nu ook mogelijkheden als mobiel kantoor.  

Ook benieuwd naar de nieuwe Renault Trafic of Master? Je bent van harte welkom bij Auto Indumj. 

Nieuwe Renault Trafic Auto Indumij

Nieuwe Renault Trafic

Nieuwe Renault Trafic

 • Stoere uitstraling en praktische eigenschappen
 • Standaard LED koplampen vanaf Comfort versie
 • Mobiel kantoor; praktisch en ergonomisch
 • Optimale laadruimte voor iedere branche
 • Aantrekkelijk geprijsde Automaat Upgrade 
 • Flex Financial Lease vanaf € 153,- pm
 • Profiteer van extra hoge Intro kortingen

 

Ja, stuur mij een offerte op maat

Nieuwe Renault Master bij Auto Indumij

Nieuwe Renault Master

Nieuwe Renault Master

 • Nieuwe rijhulpsystemen zoals Rear view Assist
 • Krachtige zuinige Master Twin-Turbo motoren
 • Diverse versie op maat
 • Optimale laadrumte voor iedere branche
 • Gratis mobiele kantoor intro pakket t/m 30 nov
 • Flex Financial Lease vanaf € 173,- pm
 • Profiteer van extra hoge Intro kortingen

 

Ja, stuur mij een offerte op maat

Ook interessant

Ook interessant!

 

Full Operational Lease Actie

Tijdens de Renault Bedrijfswagendagen kun je ook van een extra aantrekkelijke leaseaanbieding profiteren.  Wat dacht van de nieuwe Renault Trafic Générique Energy DCi 95 tijdelijk vanaf slechts € 335,- pm all-in. Check de actiewebsite voor online offerte en alle actievoorwaarden. 

 

 

Trafic Work Edition dCi 125 Superdeal

De allerlaatste Trafic dCi 125 Work Edition modellen MY18 (verlengde uitvoering) kun je tijdens de bedrijfswagendagen met een extra interessante korting bemachtigen. Nu uit voorraad leverbaar vanaf € 19.775,- 

 

ONTDEK DE SUPERDEAL

Leon van de Merbel en Marcel Nederveen Auto Indumij

Het is nu extra goed zakendoen met Marcel en Leon

Op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen?  Bij Auto Indumij is het deze maand extra goed zakendoen. Marcel Nederveen en Leon van de Merbel, dé specialisten op het gebied van bedrijfsauto's, staan in de startblokken om je te informeren over de vele aantrekkelijke acties op de Renault bedrijfswagens.  

Zo hebben we de nieuwe Renault Trafic en Master in huis en bieden we een Flex Financial Lease mogelijkheid aan tegen 0% rente. Veel belangstelling verwachten we voor de nieuwe Trafic met EDC Automaat, die als upgrade wordt aangeboden. 

Op zoek naar de beste deal? 

Marcel en Leon komen graag bij je langs voor een uitgebreide kennismaking met de nieuwe Trafic of Master. Dan kunnen we je ook informeren over de extra acties en voordelen waarvan je bij Auto Indumij kunt profiteren. 

Meer weten of wil je alvast een afspraak plannen? Neem dan snel contact op Leon of Marcel. Leon is mobiel bereikbaar op 06-21396907. Voor Marcel kies je 06-11220667. 

 

Actievoorwaarden

Raadpleeg alle actievoorwaarden van de Bedrijfswagendagen op Renault.nl. Alle aanbiedingen o.v.b. goedkeuring directie Indumij B.V. Afgebeelde uitvoeringen kunnen afwijken van de aangeboden versies en zijn tegen meerprijs bschikbaar. Alle aanbiedingen geldig t/m 30 november 2019.