Renault Bedrijfswagen Dagen bij Auto Indumij
Renault Bedrijfswagen Dagen bij Auto Indumij

Profiteer t/m 31 maart van extra veel ondernemersvoordeel

Op al onze Renault bedrijfswagens Inclusief de 100% elektrische KANGOO Z.E. & MASTER Z.E.

T/m 31 maart staat bij Auto Indumij opnieuw alles in het teken van de Renault Bedrijfswagendagen.  Deze keer met een hoofdrol voor de nieuwe Renault Trafic en de Master. Daarnaast profiteer je van 5 jaar 0% rente Flex Financial Lease en 4 jaar gratis onderhoud.  Daarnaast ben je bij Auto Indumij tijdens de Renault Bedrijfswagendagen ook aan het juiste adres voor een advies op maat, bott bedrijfswageninrichting én leveren wij nu ook diverse Renault Trafic en Master modellen uit voorraad met extra hoge kortingen.

 

BEKIJK ALLE ACTIES OP RENAULT.NL

 

Ontdek de nieuwe Renault Trafic en Master

De nieuwe Renault Trafic combineert vertrouwde kwaliteit met diverse moderne innovaties, zoals de nieuwe LED koplampen, nieuwe motoren in combinatie met EDC en het nieuwe ergonomische dashboard met het mobiele kantoor. Bovendien kun je de nieuwe Renault Trafic qua laadruimte helemaal naar wens laten inrichten. 

Met het nieuwe robuuste design en interieur heeft de nieuwe Renault Master een volledige make-over gekregen. Zijn stoere uiterlijk, zuinige motoren en slimme rijhulpsystemen maken de Renault Master de beste bus voor elke klus. Door de praktische indeling van het nieuwe interieur en dashboard biedt de nieuwe Renault Master nu ook mogelijkheden als mobiel kantoor.  

 

Nu 5 jaar 0% rente Flex Financial Lease + 4 jaar gratis onderhoud

Ook benieuwd naar de nieuwe Renault Trafic of Master? Je bent van harte welkom bij Auto Indumij. En tijdens de Renault Bedrijfswagendagen is het met 5 jaar 0% rente Flex Financial Lease en 4 jaar gratis onderhoud extra goed zaken doen! Op onze nieuwe Actieflyer vind je alle info over deze aantrekkelijke Renault Bedrijfswagen Acties en nog veel meer!  Download de actieflyer gratis via onderstaande button. 

 

ACTIEFLYER DOWNLOADEN

Nieuwe Renault Trafic bij Auto Indumij

Nieuwe Renault Trafic

Renault Trafic Work Edition

 • Stoere uitstraling en praktische eigenschappen
 • Standaard LED Pure Vision koplampen 
 • MediaNav Multimedia en Navigatiesysteem
 • Optimale laadruimte voor iedere branche
 • Handige parkeersensoren achter
 • Handbediende Airconditioning
 • Flex Financial Lease al vanaf € 239,- pm

 

Ja, stuur mij een offerte op maat

Nieuwe Renault Master bij Auto Indumij

Nieuwe Renault Master

Renault Master Work Edition

 • Nieuwe rijhulpsystemen zoals Rear view Assist
 • Krachtige zuinige Master Twin-Turbo motoren
 • Diverse versie op maat
 • Optimale laadrumte voor iedere branche
 • Handbediende Airconditioning
 • MediaNav Multimedia en Navigatiesysteem
 • Flex Financial Lease vanaf € 259,- pm

 

Ja, stuur mij een offerte op maat

Ook interessant!

Nu bij Auto Indumij. Tot wel € 1400,- voordeel met onze Festool bott Bedrijfswagen Actie

Ga je liever voor een compleet nieuwe laadruimte-inrichting met héél veel extra voordeel.  Dan kun je in plaats van de Flex Financial Lease actie en het gratis onderhoud ook kiezen maar liefst 50% KORTING op de laadruimte-inrichting van bott. Daarnaast wordt jouw nieuwe Renault Bedrijfswagen bij aanschaf van een bott laadruimte-inrichting ook geleverd inclusief een complete set kwaliteitsgereedschap van Festool t.w.v. € 650,- . Kijk snel op de actiepagina voor alle info. 

Leon van de Merbel en Marcel Nederveen Auto Indumij

Het is nu extra goed zakendoen bij Auto Indumij

Op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen?  Bij Auto Indumij is het deze maand extra goed zakendoen. Marcel Nederveen, Leon van de Merbel en Stefan Boer (niet op de foto) zijn dé specialisten op het gebied van Renault bedrijfsauto's. Zij staan in de startblokken om je te informeren over de vele aantrekkelijke acties tijdens de Renault Bedrijfswagendagen.  

Zo hebben we de nieuwe Renault Trafic en Master in huis en bieden we een Flex Financial Lease mogelijkheid aan tegen 0% rente. Veel belangstelling verwachten we voor de nieuwe Trafic met EDC Automaat en onze scherp geprijsde Trafic Last Minute deals.

Op zoek naar de beste deal? 

Marcel, Leon en Stefan komen graag bij je langs voor een uitgebreide kennismaking met de nieuwe Trafic of Master. Dan kunnen we je ook informeren over de extra acties en voordelen waarvan je bij Auto Indumij kunt profiteren. 

Meer weten of wil je alvast een afspraak plannen? Neem dan snel contact met ons op. Leon is mobiel bereikbaar op 06-21396907. Voor Marcel kies je 06-11220667 en Stefan Boer kun je bereiken op 06-50059681.

 

Elektrische Renault Bedrijfswagens

 Ontdek ook de 100% elektrische Renault KANGOO Z.E. en MASTER Z.E.      meer info

Actievoorwaarden

Raadpleeg alle actievoorwaarden van de Bedrijfswagendagen op Renault.nl. Actieperiode loopt van 1 maart 2021 t/m 2 april 2021, Schrijffouten voorbehouden. Alle aanbiedingen o.v.b. goedkeuring directie Indumij B.V. Afgebeelde uitvoeringen kunnen afwijken van de aangeboden versies en zijn tegen meerprijs beschikbaar. De gratis onderhoudsactie betreft een looptijd van 48 mnd met een maximum van 100.000km.  De 0% flex financial lease actie heeft een looptijd van 60 mnd en dient te worden gecombineerd met 2 extra services. Onze verkoopadviseurs informeren je graag over de voorwaarden voor deze acties.