Nu bij Auto Indumij! De nieuwe Captur Version S. Luxe Série Limitée met veel extra's.
Renault Captur Version S Auto Indumij

Ontdek de vele extra's van de Captur Version S

Het succes van de Renault Captur en eerdere succesvolle Série Limitées wordt verder voortgezet met de exclusieve Captur Version S die bij Auto Indumij tijdelijk met een voordeel van maar liefst € 3.100,- wordt aangeboden.  Zo rijd je al in de nieuwe Captur TCe 90 Version S vanaf € 23.590,- incl alle extra's. Wil je liever wat meer vermogen kies dan voor slechts € 1.900,- meerprijs voor de TCe 130.  En voor automaat liefhebbers is de Version S leverbaar als TCe 150 EDC vanaf € 27.490,- rijklaar*.

Speciaal ontwikkeld voor de veeleisende automobilist

De exclusieve Captur Version S is speciaal ontwikkeld voor veeleisende automobilist. Het uitgesproken karakter van de Version S uitvoering wordt versterkt door de fraaie Blue Iron metallic lak in combinatie met de dakkleur Noir Etoile of Gris Platine. De tint Gun Metal-Grijs siert de zijkant van de beschermstrips onderaan de deuren en de bodemplaten voor- en achteraan. Erg fraai zijn de 17" LM velgen Filante Diamantée Noir die het uitgesproken karakter van de Captur Version S extra onderstrepen.  

Elegant en sportief interieur met Alcantara bekleding

In het elegante en sportieve interieur van de Captur S-Edition vind je de exclusieve stoelbekleding in Alcantara, met blauwe stiksels die ook terugkomen op de armsteun en op verschillende details in het interieur. Sowieso blijft er qua uitrusting niets te wensen over! Deze Série Limitée onderscheidt zich ook door zijn technologische uitrusting: het multimediasysteem R-Link met Tom Tom Live, Bose Premium Audio, parkeersensoren voor en achter , een achteruitrijcamera, maar ook een de comfortabele middenarmsteun , de zelfdimmende achteruitkijkspiegel, LED plafondverlichting en nog veel meer.

Benieuwd of wil je ook graag profiteren van maar liefst € 3.100,- voordeel op de Captur Version S ? Kom dan langs bij één van onze vestigingen of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via onderstaande button. 

 

JA, STUUR MIJ EEN GRATIS OFFERTE

17” velgen Filante Diamantee Noir

Exclusieve Série Limitée

Alcantara bekleding Captur Version S

Fraaie Alcantara bekleding

Captur Version S R-Link Navigatie Tom Tom Live

Tom Tom Live Navigatie

Ontdek de luxe uitrusting van de Captur Version S

 • Parkeersensoren voor en achter
 • Handige achteruitrijcamera
 • Rundlederen stuurwiel met blauwe stiksels
 • Metallic lak Bleu Iron
 • Two tone dak 
 • 17” velgen Filante Diamantee Noir
 • Instaplijsten Version S
 • TomTom Live navigatie
 • R-Link multimedia
 • Bose Premium audio
 • Middenarmsteun voor
 • Aluminium pedalen
 • Luxe bekleding alcantara
 • LED plafondverlichting voor + achter
 • 3 jaar kosteloos gebruik van Map Update Service voor navigatie
 • Zuinige TCe 90 motor
 • Tegen meerprijs leverbaar als TCe 130 incl. 6-versnellingen of TCe 150 EDC
Renault Captur Version S Auto Indumij

Mooi! 17" LM velgen Filante Diamantée Noir

Keuze uit de TCe 90 of de nieuwe TCe 130 en TCe 150 EDC

De nieuwe Captur Version S kent een uitgebreid motorgamma. Naast de bekende TCe 90 motor die ook in diverse andere Renault modellen leverbaar is, introduceert Renault nu ook de TCe 130-motor (met een handgeschakelde versnellingsbak) en de TCe 150-motor gekoppeld aan een EDC-transmissie. Met deze krachtige motor vertoont de Captur een zeer dynamisch rijgedrag.  De Captur S-Edition TCe 150 EDC is dan ook meteen de sportiefste variant van het model, maar wij verwachten dat de TCe 90 uitvoering en de TCe 150 EDC het meest populair worden.   Deze modellen hebben we dan ook extra besteld en kunnen we veelal snel leveren. 

Disclaimer

Het voordeel van € 3.100- is gebaseerd op de Renault Captur Version S uit de fysieke voorraad van Auto Indumij . Vanafprijs betreft de Captur TCe 90 Version S. Afgebeeld model  net als de TCe 130 en TCe 150 zijn tegen meerprijs verkrijgbaar. De genoemde prijs is een consumentenadviesprijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden, echter uitsluitend indien deze op voorraad zijn bij Auto Indumij. Deze aanbieding is onder voorbehoud goedkeuring van directie Auto Indumij en geldt zolang de voorraad strekt. Dit aanbod is niet geldig in combinatie met andere acties. Voor verbruikscijfers verwijzen wij je graag naar de website Renault.nl.  Deze actie is beperkt leverbaar en slechts geldig zolang de voorraad van Auto Indumij strekt. Voor de overige voorwaarden raadpleeg de website van Renault.nl .