Extra voordeel op de Clio R.S. Line EDC bij Auto Indumij
Clio RS Line actie Auto Indumij

Speciale Dealer Dagen Actie bij Auto Indumij

Clio R.S. Line met TCe 130pk motor en EDC automaat!

De nieuwe Renault Clio is erg populair. 

In onze Renault Stores is de laatste tijd veel vraag naar Clio's in R.S. Line, waarbij vooral de sterke 130pk 4 cilinder turbo benzinemotor met automaat (EDC) favoriet is.  En dat is niet zonder reden! Want de Clio R.S. Line biedt in combinatie met de 130pk motor + automaat heel veel rijplezier en valt op door het fraaie design met diverse sportieve accenten. 

Sportieve R.S. Line uitvoering

R.S. staat voor Renault Sport, de sportafdeling van Renault. Dat zie je aan allerlei details. Bijvoorbeeld de sportieve 17" lichtmetalen velgen "Magny Cours", de diffusor in de voor- en achterbumper en de antracietkleurige details in het exterieur. Open je het portier, dan valt je oog direct op de R.S. Line bekleding die de sportstoelen omkleed. De speciale R.S. Line badge op het stuurwiel laat er geen twijfel over bestaan, hier zit je in de meest sportieve variant uit de Clio reeks. Onze Clio R.S. Lines zijn voorzien van de 130pk sterke turbobenzinemotor, gecombineerd met een EDC automatische transmissie. Deze is afgesteld op maximaal comfort en efficiency, zonder in te leveren op sportieve rij-prestaties. Zo wordt Clio rijden extra leuk! 

Je bespaart € 2.490,- op Clio R.S. Line met EDC automaat

In overleg met Renault Nederland hebben wij een aantal Clio R.S.Line modellen extra scherp ingekocht. En dat inkoopvoordeel vertalen we graag aan je door waardoor je binnenkort voor een superscherpe prijs  kunt wegrijden in jouw nieuwe Clio R.S. Line met EDC automaat!  Je profiteert van maar liefst € 2.490,- voordeel! Zo rijd je al een Clio R.S. Line TCe 130 EDC vanaf slechts € 25.390,- rijklaar.  Benieuwd? Vraag dan via onderstaande button een gratis offerte aan en laat je verrassen.

 

Gratis CLIO R.S. LINE offerte

Uitrusting Clio R.S. Line

Renault Clio TCe 130 EDC R.S. Line

Sportieve uitrusting!

Met de Clio R.S. Line geniet je onder andere van:

  • Full LED pure vision koplampen
  • F1 blade in voorbumper 
  • Achterbumper met diffusor
  • 17" lm velgen Magny Cours
  • Easy Link multimedia met 9,3" scherm
  • Comfortabele sporstoelen
  • Bekleding in Koolstof Look met rode stiksels
  • EDC automatische versnellingsbak

 

RESERVEER NU JOUW PROEFRIT

Voordeel

Het is nu extra goed zaken doen!

Kies voor de Clio R.S. Line met 130pk sterke 4-cilinder motor en EDC automaat en profiteer van het onderstaande voordeel:

Clio TCe 130 EDC R.S. Line 

Normaal:    € 27.880,-

Nu rijklaar: € 25.390,- incl Easy Life Pack!

 

Je bespaart maar liefst  € 2.490,-

 

GRATIS OFFERTE

Meer Clio acties

We hebben nog veel meer leuke Renault Clio acties                                      ikwileenclio.nl

Clio R.S. Line 130pk automaat bij Auto Indumij

Disclaimer

Disclaimer

Samenstellen

© 2020. Alle rechten voorbehouden. Vanafprijs betreft Clio TCe 130 EDC R.S. Line . De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs op voorraadmodellen en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument en excl het afleverpakket. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Deze Clio  modellen zijn slechts in zeer beperkte aantallen beschikbaar. Jouw verkoopadviseur informeert je graag over de actuele beschikbaarheid. De actieperiode loopt  tot en met 30 november 2020 met een uiterste registratiedatum van 31 december 2020. Aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Alle aanbiedingen onder voorbehoud van goedkeuring directie Indumij B.V. Aan deze aanbiedingen kunnen geen rechten worden ontleend. Het vermelde voordeel is inclusief btw en is niet geldig in combinatie met de doorlopende Renault Private Lease aanbiedingen of andere acties van Auto Indumij en/of Renault Nederland.  Alle aanbiedingen uitsluitend voor de particuliere en/of klein zakelijke koper.