Extra voordeel op de Clio R.S. Line bij Auto Indumij
Clio RS Line actie Auto Indumij

Speciale actie bij Auto Indumij

Clio R.S. Line met TCe 90 GPF motor!

De nieuwe Renault Clio is erg populair. 

In onze Renault Stores is de laatste tijd veel vraag naar Clio's in R.S. Line. En dat is niet zonder reden! Want de Clio R.S. Line biedt in combinatie met de 90pk turbomotor heel veel rijplezier en valt op door het fraaie design met diverse sportieve accenten. 

Sportieve R.S. Line uitvoering

R.S. staat voor Renault Sport, de sportafdeling van Renault. Dat zie je aan allerlei details. Bijvoorbeeld de sportieve 17" lichtmetalen velgen "Magny Cours", de diffusor in de voor- en achterbumper en de antracietkleurige details in het exterieur. Open je het portier, dan valt je oog direct op de R.S. Line bekleding die de sportstoelen omkleed. De speciale R.S. Line badge op het stuurwiel laat er geen twijfel over bestaan, hier zit je in de meest sportieve variant uit de Clio reeks. Onze Clio R.S. Lines zijn voorzien van de 90pk sterke turbobenzinemotor. Deze is afgesteld op maximaal comfort en efficiency, zonder in te leveren op sportieve rij-prestaties. Zo wordt Clio rijden extra leuk! 

Je bespaart € 1.100,- op de Renault Clio R.S. Line 

In overleg met Renault Nederland hebben wij een aantal Clio R.S.Line modellen extra beschikbaar. En dat inkoopvoordeel vertalen we graag aan je door waardoor je voor een superscherpe prijs  kunt wegrijden in jouw nieuwe Clio R.S. Line ! Je profiteert van maar liefst € 1.100,- voordeel! Zo rijd je al een Clio R.S. Line TCe 90 GPF vanaf slechts € 23.690,- rijklaar.  Benieuwd? Vraag dan via onderstaande button een gratis offerte aan en laat je verrassen.

 

Gratis CLIO R.S. LINE offerte

Uitrusting Clio R.S. Line

Renault Clio TCe 90 GPF R.S. Line

Sportieve uitrusting!

Met de Clio R.S. Line geniet je onder andere van:

 

  • Full LED pure vision koplampen
  • F1 blade in voorbumper 
  • Achterbumper met diffusor
  • 17" lm velgen Magny Cours
  • Easy Link multimedia met 9,3" scherm
  • Comfortabele sporstoelen
  • Bekleding in Koolstof Look met rode stiksels
  • Sterke 90pk turbobenzinemotor

 

Voordeel

Het is nu extra goed zaken doen!

Kies voor de Clio R.S. Line met 90pk sterke turbobenzinemotor en je profiteert van onderstaand voordeel:

Clio TCe 90 GPF R.S. Line 

Normaal:    € 24.790,-

Nu rijklaar: € 23.690,- 

 

Je bespaart maar liefst  € 1.100,-

 

GRATIS OFFERTE

Meer Clio acties

We hebben nog veel meer leuke Renault Clio acties                                      ikwileenclio.nl

Clio R.S. Line 130pk automaat bij Auto Indumij

Disclaimer

Disclaimer

© 2021. Alle rechten voorbehouden. Vanafprijs betreft Clio TCe 90 GPF R.S. Line . De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs op voorraadmodellen en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument en excl het afleverpakket. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Jouw verkoopadviseur informeert je graag over de actuele beschikbaarheid. De actieperiode kent een uiterste registratiedatum van 30 april 2021. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Alle aanbiedingen onder voorbehoud van goedkeuring directie Indumij B.V. Aan deze aanbiedingen kunnen geen rechten worden ontleend. Het vermelde voordeel is inclusief btw en is niet geldig in combinatie met de doorlopende Renault Private Lease aanbiedingen of andere acties van Auto Indumij en/of Renault Nederland.  Alle aanbiedingen uitsluitend voor de particuliere en/of klein zakelijke koper. Acties zijn niet in combinatie met overige acties Renault Nederland.