De grote Brabant Quiz. Doe mee en win een Efteling Giftcard
De Grote Brabant Quiz

De Grote Brabant Quiz afgelopen

De succesvolle quiz van Auto Indumij, De Grote Brant Quiz, is afgelopen! Tot en met 31 januari konden mensen raden waar onze marketing collega Ruud Heestermans zijn Renault Megane Estate GT-Line had geparkeerd. Op liefst 9 kenmerkende plaatsen in West-Brabant was de Renault Megane van Ruud te vinden. Aan jou was de vraag bij welke plaats de foto hoorde. We hebben ontzettend veel inzendingen ontvangen waarmee deze campagne als succesvol kan worden bestempeld! Uit alle inzendingen zal één winnaar worden gekozen die een Efteling Giftcard ontvangt ter waarde van €50,-.

De gelukkige winnaar van De Grote Brabant Quiz zal in februari bekend worden gemaakt. Deze persoon krijgt een persoonlijk bericht van ons. Houd deze pagina in de gaten want ook hier zal de winnaar bekend gemaakt gaan worden. Ook zal hier een uitgebreid verslag komen van de uitreiking van de Efteling Giftcard!

Bekijk onze acties!

Naast De Grote Brabant Quiz heeft Auto Indumij nog veel meer leuke acties. Neem daarom ook eens een kijkje op onze actiepagina. Hier vind je een overzicht van alle Auto Indumij acties. Houd ook deze pagina goed in de gaten want binnenkort zullen wij weer starten met een nieuwe spectaculaire winactie!

Bekijk de Actiepagina!