Een volle tank voor 30 Euro?
Ontdek de voordelen van de Captur Bi-Fuel bij Auto Indumij

Ook besparen op jouw brandstofkosten?

De benzineprijs in Nederland bereikte onlangs de hoogste stand ooit! De adviesprijs van meer dan € 1,90 was nog nooit zo hoog en de verwachting is dat de benzineprijzen de komende periode nog verder zullen stijgen.  Steeds meer automobilisten kijken dan ook naar mogelijkheden om op hun autokosten te kunnen besparen.

Kies voor de nieuwe Captur Bi-Fuel

De hoge brandstofprijs verklaart de populariteit van de elektrische auto's en hybride, zoals de Renault E-TECH modellen. Daarnaast zijn ook de nieuwe Clio en Captur Bi-Fuel de laatste ongekend populair!  Met de nieuwe Bi-Fuel modellen van Renault kun je zowel op LPG als op benzine rijden. Superinteressant, want je betaalt nu voor liter LPG zo rond de € 0,85 en je beschikt ook nog eens extra grote actieradius van meer dan 1000 kilometer. En ondanks dat de houderschapsbelasting iets hoger is dan die van een benzineauto, bespaar je al vanaf 5000 kilometer per jaar op jouw autokosten! Benieuwd? Bereken dan hoeveel jij kunt besparen met de gratis Bi-Fuel calculator op Renault.nl

Nu ook leverbaar als complete Zen uitvoering

De Captur Bi-Fuel is bij Auto Indumij nu ook snel leverbaar in de complete Zen uitvoering. De Captur Zen is niet voor niets één van best verkochte modellen uit de Captur serie. Want naast de  complete standaarduitrusting met o.a. airco, Renault Handsfree card, lichtsensor en het EASY LINK multimediasysteem biedt de Captur Zen ook op het gebied van veiligheid standaard tal van innovatieve voorzieningen  zoals Safe Distance warning, Emergency Call en een noodremassistent. 

Speciale actieprijzen met tot wel € 2.200,- voordeel

Overstappen naar de nieuwe Renault Captur Bi-Fuel is nu wel heel aantrekkelijk. Niet alleen ga je direct op je autokosten besparen maar je profiteert ook van onze speciale actieprijzen met een voordeel van tot wel € 2.200,-.  En we hebben verschillende kleuren en uitvoeringen in bestelling staan die we snel kunnen leveren. Meer weten? Vraag dan nu een gratis offerte aan. 

 

GRATIS CAPTUR BI-FUEL OFFERTE

Ontdek de 10 voordelen van Bi-Fuel

 

 • Je start op benzine en schakelt automatisch over op LPG
 • Actieradius van ruim 1000 km zonder te tanken
 • Ruime bagageruimte door ruimtebesparende inbouw
 • Milieuvriendelijke EURO6 met lagere CO2 uitstoot
 • Geen beperkingen qua toegankelijkheid in steden
 • Lagere aanschafprijs t.o.v. de benzine uitvoering
 • Mooi geintegreerde LPG vulopening 
 • Effectief bewezen BI-Fuel technologie
 • Af fabriek gemonteerde LPG G3 installatie
 • Je bespaart al autokosten vanaf 5000 km per jaar

 

Bereken jouw besparing

Veelgestelde vragen over LPG

Bi-Fuel: hoe werkt dit?

LPG-auto's (de Bi-Fuel-modellen van Renault) zijn niet hetzelfde als hybride elektrische auto's. Bi-Fuel-modellen worden uitgerust met een systeem met 2 tanks: 1 voor benzine en 1 voor LPG. De LPG-tank bevindt zich in de ruimte waar je normaal het reservewiel terug zou vinden. Zo blijft het volume van de bagageruimte behouden. De tank kan worden gevuld via een opening achter de tankklep.

Kies zelf voor rijden op LPG of benzine

Alle Renault Bi-Fuel modellen zijn nu  voorzien van een anti-terugstroomklep. Daarnaast hebben deze modellen ook een apparaat om het vullen bij 80% automatisch te stoppen. Als extra veiligheidsvoorzieningen zijn ook uitgerust met een overstromingsklep en een drukveiligheidsklep. 

De Captur Bi-Fuel rijdt in combinatie met de zuinige TCe 100 turbomotor perfect op zowel benzine als LPG en er kan automatisch tussen de 2 brandstoffen worden geschakeld als één van de tanks leeg is. Je kunt met een handige schakelaar zelf kiezen welke brandstof je wilt gebruiken.

Ontdek de Captur Bi-Fuel

Actie

Onze Renault Captur Bi-Fuel modellen zijn nu in diverse kleuren snel leverbaar! 

Captur Bi-Fuel Zen actie bij Auto Indumij

Captur Bi-Fuel actie

Normaal  € 26.475,-

Bij Auto Indumij nu vanaf € 24.275,-

Je bespaart maar liefst € 2.200,- OP=OP

 

En dat is inclusief; 

 • Two Tone metallic lak Gris Cassiopee / Noir Etoile
 • Actieradius van tot wel 1000 kilometer
 • Handbediende airconditioning
 • Pack Style met o.a. 17 inch lichtmetalen velgen
 • Sterke TCe 100 Bi-Fuel motor 

 

 JA, STUUR MIJ EEN CAPTUR BI-FUEL OFFERTE         

Captur Bi-Fuel Zen actie bij Auto Indumij

Captur Actie 2

Normaal  € 26.675,-

Bij Auto Indumij nu vanaf € 24.475,-

Je bespaart maar liefst € 2.200,- OP=OP

 

En dat is inclusief; 

 • Speciale metallic Blanc Nacré / Noir Etoile
 • Actieradius van tot wel 1000 kilometer
 • Handbediende airconditioning
 • Pack Style met o.a. 17 inch lichtmetalen velgen
 • Sterke TCe 100 Bi-Fuel motor 

 

 JA, STUUR MIJ EEN CAPTUR BI-FUEL OFFERTE         

Disclaimer

© 2021 De informatie op deze pagina is tot stand gekomen op basis van de op 10  juni 2021  beschikbare info. Alle info op deze pagina is onder voorbehoud en deze dient slechts als indicatie. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. Typefouten voorbehouden. Wij adviseren je voor een actuele berekening van de voordelen van BI-Fuel contact op te nemen met één van onze verkoopadviseurs. . Alle rechten voorbehouden. Vanafprijs betreft CapturTCe 100 GPF Bi-Fuel Zen.De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs op voorraadmodellen en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument en excl het afleverpakket. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Jouw verkoopadviseur informeert je graag over de actuele beschikbaarheid. De actieperiode geldt zolang de voorraad strekt en geldt t/m 30 juni 2021 met een uiterste registratiedatum van 30 juni 2021. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Alle aanbiedingen onder voorbehoud van goedkeuring directie Indumij B.V. Aan deze aanbiedingen kunnen geen rechten worden ontleend. Het vermelde voordeel is inclusief btw en is niet geldig in combinatie met de doorlopende Renault Private Lease aanbiedingen of andere acties van Auto Indumij en/of Renault Nederland.  Alle aanbiedingen uitsluitend voor de particuliere en/of klein zakelijke koper. Acties zijn niet in combinatie met overige acties Renault Nederland.