Op zoek naar een nieuwe Fietsendrager?
Fietsendrager Actie bij Auto Indumij

Trek er gezellig op uit en neem je fietsen mee!

Bij Auto Indumij heb je nu de keuze uit een aantrekkelijk aanbod Fietsendragers en je profiteert t/m 21 Mei van maar liefst 20% korting.  Alle fietsendragers in deze Actie zijn gemakkelijk te installeren en geschikt voor max. 4 fietsen. Deze duurzame fietsendragers kunnen op het chassis van de trekhaak worden gemonteerd, zodat je geen dakdragers nodig hebt.  Keuze uit verschillende modellen zoals de populaire EuroRide van Thule, nu al verkrijgbaar vanaf € 363,95  of ga voor de compacte en vooral lichte fietsendragers uit de Coach serie. Erg handig vinden we de Mont Blanc fietsendrager die kantelbaar is waardoor de bagageruimte goed bereikbaar blijft.

Nieuw! Europower fietsendrager voor elektrische fietsen

Voor het vervoer van elektrische fietsen is er nu de fietsendrager van Europower. Deze extra solide uitgevoerde fietsendrager koop je bij Auto Indumij t/m 21 Mei voor slechts € 471,95.  Meer weten of het hele actieaanbod bekijken?  Download dan nu de nieuwe Actieflyer via onderstaande button of neem contact op met een Auto Indumij vestiging bij jou in de buurt. 

 

BEKIJK DE ACTIEFLYER

De 5 mooiste fietsroutes van Brabant

De 5 allermooiste fietsroutes in Noord-Brabant

Een vakantie naar het buitenland zit er vooralsnog niet in, dus we zoeken het dit voorjaar wat dichterbij huis. Gelukkig zijn er in ons land tal van fraaie plekjes te vinden. Wat dacht je van Noord-Brabant, dé provincie om heerlijk te fietsen. De bourgondische provincie Noord-Brabant staat niet voor niets bekend om haar prachtige landschappen.

Ga je voor lekker landelijk, heide of pittoreske dorpjes?

Landelijke gebieden, bossen, heidevelden en pittoreske dorpjes wisselen elkaar onopvallend af. Zo kun je heerlijk fietsen in de bossen rondom Chaam, de Loonse en Drunense Duinen of kies voor een tocht in de buurt van 's Hertogenbosch. Wij selecteerden speciaal voor jou de 5 allermooiste fietsroutes die je op onze nieuwe infopagina kunt bekijken.

 

ONTDEK FIETSROUTES

Fietsendrager Actie Auto Indumij
Fietsendrager Actie Auto Indumij