Hallo Voorjaar Deals bij Auto Indumij
Profiteer nu van de Hallo Voordeel Deals van Auto Indumij

De nieuwste Renault modellen

Extra voordelig met de Hallo Voorjaar Deals!

Met de komst van het voorjaar worden de acties bij Auto Indumij alsmaar beter! Zo profiteer je nu van maximaal voordeel op onze voorraadmodellen Twingo, Clio en Captur. We hebben ruim ingekocht dus weten bijna zeker dat jouw favoriete kleur en uitvoering beschikbaar zijn. Een groot voordeel van deze actieauto's is dat deze snel beschikbaar zijn. Geen lange levertijden en profiteren van maximaal voordeel. Kies je voor een Hallo Voorjaars deal, dan kan je besparing oplopen tot wel € 2.800,-!

Om extra in voorjaarsstemming te komen hebben wij onze handige fietsendragers tijdelijk 20% afgeprijsd. Lekker erop uit in Nederland via de diverse prachtige fietsroutes en je geen zorgen maken over het vervoer van je fiets. LET OP! Onze fietsendrageractie is geldig tot en met 20 mei aanstaande! 

Twingo Hallo Voorjaar Deals

Twingo Voorjaars Deals bij Auto Indumij

Profiteer van € 1.000,- Hallo Voorjaar Deals

Met deze Voorraad Deal rijd je al een nieuwe Twingo Collection vanaf slechts € 14.790.- Of kies je voor de overcomplete Twingo Intens? Ook dan bespaar je  € 1.000,- ten opzichte van de nieuwprijs. 

 

ONTDEK DEZE ACTIE   

TIP!  GRATIS TAXATIE     

Clio Hallo Voorjaar Deals

Renault Clio Voorjaars Deals bij Auto Indumij

Profiteer van € 1.800,- Hallo Voorjaar Deals

Met deze Voorraad Deal rijd je al een nieuwe Clio Zen vanaf slechts € 18.790.- . En dat is inclusief koele airco, full LED koplampen en Easy Link multimediasysteem. Profiteer snel want OP=OP.

 

ONTDEK DEZE ACTIE

TIP! GRATIS TAXATIE

Captur Hallo Voorjaar Deals

Renault Captur met € 2.000,- Hallo Voorjaarsvoordeel bij Auto Indumij!

Profiteer van € 2.000,- Hallo Voorjaar Deals

Met deze Voorraad Deal rijd je al een luxe Captur Intens vanaf slechts € 24.990.- Wil je liever een automaat? Ook dan bespaar je met ons Voorjaarsvoordeel  maar liefst € 2.000,-.

 

ONTDEK DEZE ACTIE

TIP! GRATIS TAXATIE

Tip: Speciaal voor jou geselecteerde Hallo Voorjaar Deals

TIP! Speciaal voor jou geselecteerde Hallo Voorjaar Deals bij Auto Indumij!

Kadjar Hallo Voorjaar Deals

Kadjar Hallo Voorjaar Deals

Profiteer van € 2.800,- Hallo Voorjaar Deals

Met deze Voorjaars Deal rijd je al een prachtige Kadjar vanaf slechts € 29.190.- Kies je voor een Zen, Limitee of Intens? Altijd profiteer je van € 2.800,- voordeel! 

 

ONTDEK DEZE ACTIE

Clio R.S. Line Hallo Voorjaar Deals

Renault Clio R.S. Line met Hallo Voorjaar Deal bij Auto Indumij

Profiteer van € 1.100,- Hallo Voorjaar Deals

Met deze Voorjaars Deal rijd je al een sportieve Clio R.S. Line vanaf slechts € 23.690.-  Voorzien van 17" lichtmetalen velgen en sporieve R.S. Line details! 

 

ONTDEK DEZE ACTIE

Leuk van Auto Indumij: gratis voorjaarstips!

Leuk van Auto Indumij: gratis voorjaarstips!

Geniet extra van jouw auto met de gratis voorjaarstips van Auto Indumij

De winterperiode  is een beproeving voor jouw auto. We heben immers te maken met slechte weersomstandigheden, lage temperaturen en strooizout wat de lak van jouw auto kan aantasten. Om met een veilig gevoel de zomer in te gaan is het voorjaar bij uistek geschikt om jouw auto te (laten) checken. Enkele tips lees je hieronder.

  • Zomerbanden. Rijd je in de winter op winterbanden? Vergeet dan niet deze te laten wisselen voor de zomerbanden. Zomerbanden hebben bij hogere temperaturen veel meer grip en slijten minder snel dan de zachtere winterbanden. De remweg wordt aanzienlijk verkort wanneer je in de zomer, op zomerbanden rijdt. Wel zo veilig!
  • Bandenspanning. Check minimaal eens per maand de bandenspanning. Een te lage bandenspanning geeft meer slijtage en een hoger brandstofverbruik. Daarnaast beinvloed een te lage bandenspanning het weggedrag van jouw auto.
  • Ruitenwissers. Goed zicht is niet alleen in de winter essentieel. Laagstaande zon in het voorjaar en de opkomende insecten wanneer de temperaturen hoger worden. Zorg ervoor dat jouw ruitenwissers in optimale staat verkeren en dat het ruitenwisserreservoir goed gevuld is. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.
  • Accu. Niet alleen in de winter heeft de accu het zwaar. Ook in de zomermaanden, wanneer de temperaturen hoger zijn en we veel van onze auto vragen is de accu hard aan het werk. Zorg ervoor dat de accu in optimale staat verkeert. Dan weet je zeker dat je altijd op je eindbestemming aan komt. Bij twijfel kunnen de technici van Auto Indumij jouw accu doormeten.
  • Airco. Is jouw auto voorzien van airco? Dan ga je die de komende tijd waarschijnlijk extra vaak gebruiken. Muffe geurtjes of een niet - werkende airco, daar zit je natuurlijk niet op de wachten bij temperaturen boven de 20 graden! Doe daarom de aircocheck bij Auto Indumij en houd ook deze zomer het hoofd koel.
  • Wax. In het voorjaar en de zomer zijn vogels extra actief. Dat resulteert in meer kans op uitwerpselen op jouw mooie autolak. Zorg naast het regelmatig wassen van de auto voor een beschermde waxlaag op de carrosserie. Zo hebben straatvuil, vogelpoep en andere zuren minder kans om op je lak in te werken. Daarbij is je auto, indien goed beschermd, ook nog eens eenvoudiger schoon te maken.

Disclaimer

De Auto Indumij Hallo Voorjaars Deals zijn geldig op geselecteerde voorraadmodellen. Actie loopt tot en met 31 mei 2021. Uiterste registratiedatum 30 juni 2021. Actie is uitsluitend geldig voor particuliere en klein-zakelijke kopers en niet geldig in combinatie met andere lopende acties. Onder voorbehoud druk- en zetfouten en onder voorbehoud goedkeuring directie Auto Indumij B.V.