Win een ‘Star Wars™ Story’ reis voor vier personen naar Londen.
Take the alternative Road met de Renault Kadjar

Renault kondigt met trots zijn partnerschap aan met Star Wars™ voor de nieuwste film SOLO: A STAR WARS STORY. Deze film draait vanaf 23 mei 2018 in de bioscoop. Ook bij Auto Indumij staat alles in het teken van Star Wars. Zo maak je als je een offerte aanvraagt voor de nieuwe Renault Kadjar, kans op een geheel verzorgde vijfdaagse ‘Star Wars™ Story’ reis voor vier personen naar Londen en krijg je een exclusief Star Wars™ zonnescherm voor achter de voorruit van je auto van ons cadeau!  Een bezoek aan één van onze Renault Stores is sowieso de moeite waard.  Want de nieuwe Renault KADJAR is  bij Auto Indumij  in diverse kleuren op voorraad en tijdelijk leverbaar met maar liefst € 3.000,- Easy Life voordeel inclusief een accessoirecheque t.w.v. € 750,-.  

 

Tip! Bekijk alvast de video ‘Take the alternative road’ met de Renault Kadjar en ontdek het universum van ‘Solo: A Star Wars Story’.

Win een ‘Star Wars™ Story’ reis

Win een ‘Star Wars™ Story’ reis

Wil jij ook kans maken op zo'n fantastische geheel verzorgde vijfdaagse ‘Star Wars™ Story’ reis voor vier personen naar Londen. Vraag dan snel een offerte aan via onderstaande button.  Laat je verrassen door de voordelen van de nieuwe Renault Kadjar. De Renault KADJAR is tijdelijk leverbaar met € 3.000,- Easy Life voordeel inclusief een accessoirecheque t.w.v. € 750,-. Als je een offerte aanvraagt, maak je ook nog kans op een geheel verzorgde vijfdaagse ‘Star Wars™ Story’ reis voor vier personen naar Londen. Wat is er leuker dan naast de nieuwste Star Wars film alle bekende bezienswaardigheden, zoals de Big Ben en de Tower Bridge te bekijken. Maar in London is naast de vele bekende bezienswaardigheden  nog zo veel meer te zien.  Ga gezellig vintage winkelen, stap op de fiets in Londen of neem de kabelbaan over de Thames. Hier vind je de leukste bekende én onbekende bezienswaardigheden, leuke restaurants en gezelligste wijken van Londen. Wij wensen je alvast heel veel plezier tijdens je vijfdaagse ‘Star Wars™ Story’ reis  naar Londen. (bekijk de actievoorwaarden)

 

BEKIJK JOUW VOOORDEEL OP DE KADJAR