Laatste kans op slechts 4% bijtelling.
Renault ZOE actie bij Auto Indumij

5 X Renault ZOE uit voorraad leverbaar

100% Elektrisch en je bespaart duizenden euro's aan bijtelling

In het onlangs door de overheid gepresenteerde klimaatakkoord wordt het woord “bijtelling” opnieuw met hoofdletters geschreven. De focus op de zakelijke rijder wordt verder versterkt en krijgen ook kopers van een elektrische auto vanaf dit jaar helaas te maken met een fors hogere bijtelling.

Profiteer nu nog van 4% bijtelling

Vorig jaar kregen zakelijke rijders met twee bijtellings categorieën te maken. Alle volledig elektrisch aangedreven auto’s vielen in de categorie van slechts 4% bijtelling met een maximum cataloguswaarde van 50.000 euro

Over het gedeelte van de aanschafprijs boven de 50.000 euro betaalde men 22%. Dit geldt ook voor auto's  met een uitstoot hoger van 0 gram CO2 ( bijvoorbeeld benzine- en dieselauto's )  Het zal je dan ook niet verbazen dat elektrische auto's met een aanschafprijs tot 50.000 euro, zoals de 100% elektrische Renault ZOE, vorig jaar bijzonder populair waren.  Met name in december was de belangstelling voor de nieuwe Renault ZOE ongekend groot.

Om onze zakelijke rijders ook in 2020 te laten profiteren van de lage bijtelling van slechts 4% hebben wij een extra aantal nieuwe Renault ZOE modellen ingekocht. Deze zijn in dec vorig jaar geregistreerd waardoor je de komende jaren slechts 4% bijtelling betaalt. Benieuwd naar de mogelijkheden en de actuele voorraad.  Onze verkoopadviseurs informeren je graag. 

Dit jaar hogere bijtelling voor elektrische auto's!  

Per 1 januari 2020 is de bijtelling ook voor de rijders van een volledig elektrische auto aangepast.  Per 1 januari 2020 wordt de bijtelling op nieuwe elektrische auto's verdubbeld en betaal je 8% bijtelling over de cataloguswaarde tot 45.000 euro. In de komende jaren wordt de bijtellingsplafond naar verwachting nog verder aangepast waardoor de lasten voor de zakelijke rijder verder zullen toenemen. 

Renault ZOE met 4% bijtelling, nu bij Auto Indumij

Nu bij Auto Indumij. ZOE rijden met 4% bijtelling

De volledig elektrische Renault ZOE is bij Auto Indumij nu nog op voorraad  en in divere kleuren en uitvoeringen vanaf € 32.940,- leverbaar. Zo profiteer je nog maximaal vijf jaar lang van de aantrekkelijk lage bijtelling van slechts 4%. 

Benieuwd naar de actuele voorraden of wil je graag geheel vrijblijvend een offerte ontvangen. Informeer dan bij één van onze vestigingen naar de mogelijkheden of bekijk de speciale Renault ZOE info pagina. Hier vind je ook alle info over de nieuwe Renault ZOE. 

 

ONTDEK DE RENAULT ZOE

Ervaar het comfort van 100% elektrisch rijden

(Tip!) Ervaar zelf het100% elektrisch rijden in de nieuwe Renault ZOE

Ontdek de nieuwe Renault ZOE bij Auto Indumij

Reserveer nu jouw ZOE testrit

Geen CO2-uitstoot, geen motorgeluid en niet hoeven schakelen. De Renault ZOE tilt elektrisch rijden naar een hoger plan: maakt u zich geen zorgen over afstanden en geniet nog meer van het rijplezier dat 100% elektrische ZOE. We hebben nu nog diverse mogelijkheden zoals de nieuwe ZOE met de 52 Kwh batterij. Ervaar zelf hoe ver je met een volgeladen batterij kunt rijden en ontdek het comfort van elektrisch laden. Jouw mobiele vrijheid is vrijwel onbeperkt! In alle rust en stilte!

Ervaar het zelf! Reserveer nu jouw ZOE testrit bij Auto Indumij. 

 

ZOE TESTRIT MAKEN

Disclaimer

De 4% bijtelling is gebaseerd op de informatie welke ons op 21 oktober 2019 ter beschikking stond.  Indumij is niet verantwoordelijk voor de gevolgen qua bijtelling door wijzigingen van wettelijke regelingen, belastingmaatregelen  en/of prijsverhogingen door Renault Nederland. Deze informatie is slechts informatief en er kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend. Aanbod onder voorbehoud van beschikbaarheid binnen de voorraad van Auto Indumij. Getoonde uitvoeringen kunnen afwijken van de thans leverbare uitvoeringen. Alle aanbiedingen onder voorbehoud goedkeuring directie Indumij B.V.