Nu bij Renault Dealer Auto Indumij. Laatste kans op slechts 8% bijtelling.
Renault ZOE actie bij Auto Indumij

Renault ZOE demo uit voorraad leverbaar

100% Elektrisch en je bespaart duizenden euro's aan bijtelling

In het door de overheid gepresenteerde klimaatakkoord wordt het woord “bijtelling” opnieuw met hoofdletters geschreven. De focus op de zakelijke rijder wordt verder versterkt en krijgen ook kopers van een elektrische auto vanaf dit jaar helaas te maken met een fors hogere bijtelling.

Profiteer nu nog van 8% bijtelling

Vorig jaar kregen zakelijke rijders met twee bijtellings categorieën te maken. Alle volledig elektrisch aangedreven auto’s vielen in de categorie van slechts 8% bijtelling met een maximum cataloguswaarde van 45.000 euro

Over het gedeelte van de aanschafprijs boven de 45.000 euro betaalde men 22%. Dit geldt ook voor auto's  met een uitstoot hoger van 0 gram CO2 ( bijvoorbeeld benzine- en dieselauto's )  Het zal je dan ook niet verbazen dat elektrische auto's met een aanschafprijs tot 45.000 euro, zoals de 100% elektrische Renault ZOE, vorig jaar bijzonder populair waren.  

 

Fiscale voordelen van een Renault ZOE demo

Om onze zakelijke rijders ook in 2020 te laten profiteren van de lage bijtelling van slechts 8% hebben wij eind 2020 een extra aantal nieuwe Renault ZOE demo's ingezet. Doordat deze vorig jaar zijn geregistreerd betaal  je de komende jaren slechts 8% bijtelling. Daarnaast bestaat er voor specifieke ZOE demo's ook de mogelijkheid om als ondernemer gebruik te maken van de Milieu-investeringsaftrek (MIA) waarmee een fiscaal voordeel is te behalen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden en de actuele voorraad.  Onze verkoopadviseurs informeren je graag. 

Dit jaar hogere bijtelling voor elektrische auto's!  

Per 1 januari 2021 is de bijtelling ook voor de rijders van een volledig elektrische auto aangepast en betaal je 12% bijtelling over de cataloguswaarde tot 40.000 euro. In de komende jaren wordt de bijtellingsplafond naar verwachting nog verder aangepast waardoor de lasten voor de zakelijke rijder verder zullen toenemen.  Met de aankoop van een Renault ZOE demo ( kenteken 2020 ) profiteer je dus nog een aantal jaren van het oude, lage 8% bijtellingstarief.  

Renault ZOE met 4% bijtelling, nu bij Auto Indumij

Nu bij Auto Indumij. ZOE rijden met 8% bijtelling

De volledig elektrische Renault ZOE is bij Auto Indumij nu nog als Demo op voorraad. Je hebt de keuze uit diverse kleuren en uitvoeringen en ze zijn snel beschikbaar. Zo profiteer je nog een aantal jaren van de aantrekkelijk lage bijtelling van slechts 8%. Een Renault ZOE van het allernieuwste model maar dan net iets voordeliger? Kies dan voor één van onze Renault ZOE demonstratieauto's. Zo goed als nieuwe Renault modellen welke door de medewerkers van Auto Indumij met zorg zijn bereden. Vanzelfsprekend in schadevrije conditie en met een aantrekkelijk lage kilometrage. Compleet afgeleverd inclusief fabrieksgarantie.

Bekijk via onderstaande button ons actuele ZOE demo aanbod en profiteer van 8% bijtelling. 

 

BEKIJK ONS RENAULT ZOE DEMO AANBOD

Ervaar het comfort van 100% elektrisch rijden

(Tip!) Ervaar zelf het 100% elektrisch rijden in de nieuwe Renault ZOE

Ontdek de nieuwe Renault ZOE bij Auto Indumij

Reserveer nu jouw ZOE testrit

Geen CO2-uitstoot, geen motorgeluid en niet hoeven schakelen. De Renault ZOE tilt elektrisch rijden naar een hoger plan: maak je geen zorgen over afstanden en geniet nog meer van het rijplezier dat 100% elektrische ZOE.

Ervaar zelf hoe ver je met een volgeladen batterij kunt rijden en ontdek het comfort van elektrisch laden. Jouw mobiele vrijheid is vrijwel onbeperkt! In alle rust en stilte!

Reserveer nu jouw ZOE testrit bij Auto Indumij. 

 

 

ZOE TESTRIT MAKEN

Disclaimer

De 8% bijtelling is gebaseerd op de informatie welke ons op 4 januari 2021 ter beschikking stond. De periode die je nog kunt profiteren van de lage bijtelling van 8% is afhankelijk van de registratiedatum van de betreffende auto.  Indumij is niet verantwoordelijk voor de gevolgen qua bijtelling door wijzigingen van wettelijke regelingen, belastingmaatregelen  en/of prijsverhogingen door Renault Nederland welle effect hebben op de prijzen van onze demo's. Deze informatie is slechts informatief en er kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend. Aanbod onder voorbehoud van beschikbaarheid binnen de voorraad van Auto Indumij. Getoonde uitvoeringen kunnen afwijken van de thans leverbare uitvoeringen. Alle aanbiedingen onder voorbehoud goedkeuring directie Indumij B.V.