De nieuwe Renault Master Work Edition
Nieuwe Renault Master Auto Indumij

Work Edition maakt de Master nog completer

De Renault Master kent een rijke historie. Ondernemers die letten op een gunstige cost of ownership en het belangrijk vinden om een verzorgde uitstraling met hun wagenpark te hebben, kunnen niet om de Renault Master heen. Zo ook de meest recente Master. Met zijn indrukwekkende grille en opvallende lampsignatuur is de Renault Master hét visitekaartje voor jouw bedrijf! De nieuwe Renault MASTER heeft een eigen, uitgesproken stijl meegekregen. De verticale voorkant met verhoogde motorkap, verchroomde grille en C-vormige led dagrijverlichting straalt robuustheid, dynamiek en moderniteit uit.

Om het Master programma nog completer te maken introduceert Auto Indumij de nieuwe Renault Master Work Edition. In deze bijzondere Work Edition versie heeft Renault de meest bestelde opties samengevoegd in één pakket met een extra scherp prijskaartje! De nieuwe Renault Master Work Edition is dus niet alleen zeer compleet uitgerust maar heeft ook een interessante vanafprijs. 

Extra complete uitrusting 

  • Sterke dCi motor met naar keuze 135, 150 of 180pk.
  • Ook leverbaar met automaat!
  • Cruise Control
  • Parkeersensoren voor en achter met achteruitrijcamera
  • MediaNav Navigatiesysteem
  • Chroom accenten exterieur en interieur

Deze opties vertegenwoordigen een waarde van € 2.600,-

Je betaalt echter slechts € 1.300,- meer ten opzichte van de standaard Renault Master. Er is al een Renault Master Work Edition vanaf slechts € 28.040,- ex/ex

Snel leverbaar

Auto indumij verwacht veel belangstelling voor de Master Work Edition. Daarom hebben we extra voorraad ingekocht welke snel beschikbaar is. Dus wil jij nog dit jaar rijden met jouw nieuwe Master Work Edition? Vraag dan snel een scherpe offerte aan!

 

Offerte Master Work Edition

Master Work Edition
Master Work Edition interieur