Renault Private Lease Weken bij Auto Indumij
Private Lease Weken bij Auto Indumij

Supervoordelige Private Lease acties bij Auto Indumij vanaf € 249,- p mnd

Profiteer nu van zeer scherpe Private Lease tarieven

Het is een tijd waarin je wat extra zekerheid goed kunt gebruiken. Met Private Lease rijd je een nieuwe Renault zonder zorgen over onderhoudskosten, verzekering of wegenbelasting. Je hoeft alleen nog maar te tanken. . Op onze nieuwe Renault actiepagina hebben we onze allerbeste Private Lease Topdeals voor je verzameld. Daarnaast bieden we je de zekerheid van de Renault Services waarvan je nu gratis kunt profiteren. 

 

BEKIJK PRIVATE LEASE ACTIES

 

Renault Private Lease: Alles inbegrepen, alleen nog tanken

Met Private lease rijd je een nieuwe Renault voor één vast bedrag per maand. Hierin zijn alle autokosten opgenomen, behalve brandstof.

Als je privé least stel je zelf jouw Renault samen. Ook bepaal je de looptijd, variërend van 24 tot 60 maanden en kies je een jaarkilometrage. Dit alles op basis van wat het beste bij je past. Aan het einde van de leaseperiode lever je de auto weer in bij de dealer. Zo eenvoudig rijd je een Renault met Renault Private Lease!

Clio Bi-Fuel

Alsjeblieft! Extra voordelige Private Lease Acties voor de Renault Twingo, Clio en de nieuwe Captur

Twingo Black Friday Private Lease Actie

Twingo Private Lease Weken bij Auto Indumij

Spiksplinternieuwe Twingo Life nú vanaf €  249,- pm.  En dat is incl. onderhoud, houderschapsbelasting en verzekering. Of kies voor de nieuwe Twingo Electric! Vraag nu online jouw Private Lease offerte aan en wie weet staat de nieuwe Twingo straks bij jou voor de deur. 

 

GRATIS PRIVATE LEASE OFFERTE

Clio Black Friday Private Lease Actie

Clio Private Lease Weken bij Auto Indumij

De spiksplinternieuwe Clio Life nú vanaf €  269,- pm.  En dat is incl. onderhoud, houderschapsbelasting en verzekering. Maximale zekerheid + geen aanbetaling nodig!  Vraag nu online jouw Private Lease offerte aan en wie weet staat de nieuwe Clio straks bij jou voor de deur!

 

GRATIS PRIVATE LEASE OFFERTE

Captur Black Friday Private Lease Actie

Captur Private Lease Acties bij Auto Indumij

Spiksplinternieuwe Captur nú vanaf €  339,- pm.  En dat is incl. onderhoud, houderschapsbelasting en verzekering. Maximale zekerheid + geen aanbetaling nodig!  Vraag nu online jouw Private Lease offerte aan en wie weet staat de nieuwe Captur straks bij jou voor de deur! 

 

GRATIS PRIVATE LEASE OFFERTE

Clio Bi-Fuel

Stap nu over naar de Clio Bi-Fuel en bespaar!

Besparen doe je zeker als je nu overstapt naar de nieuwe Renault Clio Bi-Fuel. 

De Bi-Fuel modellen van Renault rijden zowel op LPG als op benzine. Je start op benzine en de Clio Bi-Fuel schakelt zodra de motor warm is automatisch over op LPG. Op deze manier kun je direct geld gaan besparen. Want elke kilometer die jij rijdt, scheelt direct in de brandstofkosten! Je tankt aan de pomp LPG vanaf slechts € 0,70 en dat scheelt ruim een Euro per liter to.v. de benzineprijs. Een ander voordeel van de Clio Bi-Fuel motor is zijn grote actieradius. Met een volle LPG én benzinetank kom je tot wel 1000 kilometer ver zonder te tanken!  Meer weten over rijden op LPG?  Lees dan verder op onze infopagina

 

Clio Bi-Fuel Private Lease Actie nu vanaf € 309,- pm

 

BEREKEN JOUW PRIVATE LEASE ACTIEPRIJS

Twingo Electric

Twingo Electric fans opgelet!  Nieuwe Twingo Electric Private Lease Actie vanaf slechts € 279,- p. mnd

Ervaar de nieuwe Twingo Electric

Twingo Electric Private Lease

De beste Twingo ooit! 

Nu met intro deal al vanaf € 279,- p.mnd 

Op zoek naar een leuke 100% elektrische auto die helemaal top is voor in de stad maar ook  buiten de stad uitstekend presteert? Bekijk dan de nieuwe Twingo Electric bij Auto Indumij in de showroom. Met de nieuwe TWINGO Electric heeft Renault een uniek aanbod in het A-segment. Hij beschikt over een vermogen van maar liefst 60 kW* (82 pk) en een koppel van 160 Nm*, en dat alles in een handig compact formaat en met de beste draaicirkel van zijn klasse. Ervaar de unieke combinatie van optimale wendbaarheid en besturing van een stadsauto met de felheid van een elektrische motor!  Nu tijdelijk een supervoordelige Private Lease Actieprijs tijdelijk vanaf slechts € 279,- p.mnd OP=OP

 

GRATIS PRIVATE LEASE OFFERTE

Disclaimer

Renault Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Renault Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Vanafprijs van de nieuwe TWINGO en nieuwe CLIO o.b.v. 60 maanden en 6.000 km per jaar. De overige modellen o.b.v. 60 maanden en 10.000 km/jaar. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s inclusief btw. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen bijdrage € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 24 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,10, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Renault Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Vraag jouw Renault-dealer voor meer informatie. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden. Genoemde prijzen zijn incl. btw, tenzij anders vermeld. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden. Alle aanbiedingen onder voorbehoud goedkeuring directie Indumij B.V. Prijswijzigingen voorbehouden. Aanbieding geldt van 18 februari t/m 6 april 2021. Uiterste registratiedatum 5 juni 2021. Private Lease aanbiedingen kunnen niet met andere aanbiedingen worden gecombineerd.