Private lease actie nieuwe ZOE
Nieuwe Renault ZOE Private Lease Actie bij Auto Indumij

Nieuwe Renault ZOE nu al vanaf € 389,- per maand

Rijd zorgeloos in jouw gloednieuwe 100% elektrische Renault ZOE!

 

Heb je altijd al 100% elektrisch willen rijden maar zie je op tegen het aanschafbedrag? Dan heeft Auto Indumij nu de oplossing. Kies je deze maand voor een nieuwe Renault ZOE in combinatie met Renault Private Lease, dan kun je al geruisloos wegrijden vanaf slechts € 389,- per maand. Ook bij elektrisch private leasen is alles inclusief:

 • Onderhoud
 • Verzekering
 • Uitgebreide garantie gedurende de looptijd van het contract
 • Updates van systemen tijdens onderhoud
 • Afschrijving
 • Geen investering van spaargeld noodzakelijk 

 

 Maandbedrag berekenen

Profiteer van de Renault ZOE

Geruisloos rijden

100% elektrisch rijden is anders dan je gewend bent. Allereerst ontbreekt het motorgeluid. Je zoeft geruisloos van A naar B. Daarnaast voelt het goed om in een elektrische auto te rijden. Je stoot tijdens het rijden tenslotte geen schadelijke stoffen uit. En dat is weer goed voor het milieu!

Grote actieradius en goed voor het milieu

Een elektrische Renault ZOE trekt daarnaast heel snel op en remt, als je dat wilt, sterk op de motor af. Als je een beetje je best doet kun je met één pedaal rijden. Hierdoor rol je als het ware door het verkeer en zal je actieradius alleen maar toenemen. Met een elektrische Renault ZOE kom je gemiddeld 395km ver op een acculading, afhankelijk van de weersomstandigheden en jouw rijstijl. Wil je weten of elektrisch rijden bij jou past? Plan dan snel een afspraak in met één van onze Z.E. specialisten. Zij kunnen je alles vertellen over de voordelen van elektrisch rijden. Let op, met onze nieuwe service proefrit aan huis, komen onze Z.E. specialisten  ook graag naar je toe! 

Wil je weten wat jouw maandbedrag wordt voor de nieuwe ZOE in combinatie met Private Lease? Bereken het via de onderstaande button!

 

MAANDBEDRAG BEREKENEN

Ontdek de nieuwe Renault ZOE bij Auto Indumij

De nieuwe ZOE in het kort

De nieuwe Renault ZOE in het kort

De nieuwe Renault ZOE is een zeer innovatieve auto;

 

 • 100% Elektrisch
 • Actieradius tot wel 395km (WLTP)
 • Lagere "brandstofkosten" t.o.v. benzine
 • Caméléon lader voor supersnel opladen
 • Voorverwarmen of koelen van interieur d.m.v. de App
 • Laden van stopcontact tot snellader (DC) mogelijk
 • B-mode om "one pedal" driving mogelijk te maken
 • TFT instrumentenpaneel 

 

ONTDEK DE NIEUWE ZOE

Nieuw bij Auto Indumij: proefrit op locatie

Ervaar elektrisch rijden bij jou thuis! 

We kunnen ons voorstellen dat elektrisch rijden nog niet voor iedereen gemeengoed is. Om jou te laten ervaren hoe het is om met een 100 % elektrische Renault ZOE te rijden bieden we de proefrit aan huis aan. Hoe gaat dat in zijn werk?

Tijdens deze proefrit zal een Z.E. specialist van Auto Inudumij bij jou thuis of op je werk de ZOE afleveren. Voorafgaand aande proefrit wordt de auto gedesïnfecteerd, volgens de huidige richtlijnen van het RIVM.  Je maakt een proefrit en de Z.E. specialist heeft de tijd om jouw eventuele inruilauto te taxeren.

Bij terugkomst is de Z.E. specialist uiteraard beschikbaar om vragen te beantwoorden. Na een tweede desinfectie zal de Z.E. specialist de auto weer meenemen naar de Auto Indumij vestiging. Handig, en volledig virus-veilig!

 

Plan een proefrit in

Ontdek de nieuwe Renault ZOE bij Auto Indumij

Disclaimer

*395km actieradius WLTP gebaseerd op een ZOE met 15” velgen. Het WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) is een nieuw Europees testprotocol dat beter aansluit bij de daadwerkelijke verbruikswaarden van het voertuig. De actieradius is afhankelijk van diverse factoren zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden en de belading van de auto. De oplaadtijden en bijgeladen actieradius zijn afhankelijk van temperatuur, vermogen van het laadpunt, rijstijl en laadstatus van de batterij. Private lease zoals omschreven wordt aangeboden door RCI Renault Financial Services. Vanafprijs op basis van 10.000km per jaar en 60 maanden. Alle kosten autokosten inclusief behalve laden. Aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.. Onder voorbehoud goedkeuring directie Indumij B.V. 

Per 30 oktober 2020 zal het subsidieloket voor aanvragen voor nieuwe personenauto's sluiten (dus tot het einde van 2020) en afhankelijk van het resterende budget voor 2021, op 4 januari 2021 weer open gaan. Bij private lease ontvangt men in een periode van 4 jaar in maandelijkse termijnen de subsidie op bankrekening van de subsidie-aanvrager. Er wordt geen voorschot uitbetaald. Bij private lease dient de elektrische auto 4 jaar onafgebroken op jouw naam te blijven staan, anders stopt de maandelijkse uitbetaling van de subsidie. De lease-overeenkomst moet worden afgesloten met een leasemaatschappij die het Keurmerk Private Lease voert.  Raadpleeg rvo.nl/sepp voor de door de overheid gestelde voorwaarden aan deze regeling. Voor meer info over de subsidie kun je kijken op: www.rvo.nl.Kijk voor de voorwaarden van de aanschafsubsidie elektrische auto's op www.renault.nl/subsidie Voor overige voorwaarden raadpleeg Renault Nederland of Renault FInancial Services. Druk- en zetfouten voorbehouden. Alle aanbiedingen onder voorbehoud goedkeuring directie Indumij B.V. De proefritservice bieden wij kostenloos aan als je binnen 50 km van één van onze vestigingen werkt of woont en over een geldig Nederlands B rijbewijs beschikt. De proefrit duurt maximaal 30 minuten. Raadpleeg de verkoopadviseur voor het geldende eigen risico in geval van schade.