Ga mee op Raamreis met Renault en win 4 kaartjes voor een pretpark naar keuze
Raamreis Renault

Maak je eigen #Raamreis en .....

Win 4 kaartjes voor een pretpark naar keuze*

Superleuke actie voor alle kids maar ook ouders mogen meedoen.

Het zijn ongewone tijden waardoor veel leuke dingen die je hebt gepland tijdelijk niet kunnen doorgaan.Zoals een dagje naar het pretpark of de zon opzoeken in de meivakantie. Dat is niet alleen heel erg jammer voor jou, maar zeker ook voor de kinderen.

Daarom heeft Renault iets héél leuks bedacht. Speciaal voor alle kinderen (en hun ouders). Zodat jullie toch op reis kunnen gaan met het hele gezin. Op #Raamreis

 

Kleurplaat Renault Megane

Hoe doe je mee?

1) Bedenk waar jullie het liefst naartoe op reis gaan. Alles mag. Met de caravan naar Zuid-Frankrijk, naar een kasteel met draken en prinsessen of met een raket naar de maan. Niets is te gek. Het is tenslotte jullie reis. Knip, plak en kleur de Raamreis bij elkaar. Je kunt op de Raamreis actiepagina van Renault allerlei figuurtjes en Renault modellen downloaden die je gratis kunt gebruiken. 

2) Plak je Raamreis op het raam. Vergeet trouwens niet het speciale Raamreis naambordje toe te voegen met daarop de namen van iedereen die aan de Raamreis heeft meegewerkt.

3) Maak een foto van de Raamreis en deel deze met jouw #Raamreis via Facebook of Instagram. Vergeet niet om RenaultNederland hierin te taggen. Anders kunnen we jullie niet terugvinden.Tot met 1 juni kun je jouw raamreis insturen. Op 5 juni maakt Renault Nederland  de 3 winnaars bekend op hun website. Deze 3 winnaars ontvangen allemaal 4 kaartjes voor een van de 3 geselecteerde parken. (Beekse Bergen, Omniversum en Julianatoren)

 

DOE MEE