Nieuwe Clio E-TECH Série Limitee met € 4.200,- voordeel
Renault Clio E-TECH Hybrid Serie Limitee

Exclusief en toch extra voordelig!

Nu met € 4.200,- voorraadvoordeel tijdens het E-TECH E-VENT

Wil je genieten van het heerlijke rijgedrag van de Clio E-TECH en daarnaast ook overladen worden door luxe? Kies dan voor de Clio E-TECH 140 Série Limitée van Auto Indumij. 

Van de dynamische voorkant tot de unieke wielen: de nieuwe CLIO E-TECH Série Limitée valt direct op. Toon je stijl met dit moderne design met expressieve lijnen, opvallende blauwe en zwarte striping, koperen accenten en de speciale E-TECH badge. Binnenin kun je heerlijk zitten en genieten van het unieke, stijlvolle interieur. Op het dashboard en in de exclusieve bekleding vind je mooie details, die deze Clio nog meer het gevoel van luxe geven. Tijdens het E-TECH E-VENT is de Clio E-TECH Série Limitée extra aantrekkelijk geprijsd met een voordeel oplopend tot wel € 4.200,-. Daarnaast rijd je direct weg met jouw nieuwe Clio ook nog eens snel uit voorraad leverbaar. 

 

Clio Topmodel met veel extra's 

Maar is er nog meer! Zo zijn het Pack Comfort en Pack Comfort Intens standaard, met onder meer een elektronisch geregelde airco, regensensor en een elektrische handrem met autohold-functie. Ook aan multimedia is gedacht, met Easy Link inclusief navigatie, 9,3 inch touchscreen, Apple CarPlay- en Android Auto-ondersteuning, TomTom Live-kaarten en een draadloze oplader voor de smartphone.

Kortom; de Clio E-TECH 140 Série Limitéé is iets bijzonders en tijdelijk bij Auto Indumij te koop met maar liefst € 4.200,- E-TECH E-VENT voordeel.

 

Gratis offerte

Clio E-TECH Serie Limitee actie bij Auto Indumij

Clio E-TECH Série Limitée Noir Etoile

Normale vanafprijs:                € 28.085,-

E-TECH E-VENT voordeel:     €   4.200,-

Nu rijklaar:                   € 23.885,-

En dat is inclusief Série Limitée uitrusting:

 • EDC 8-traps automatische transmissie
 • 7"TFT instrumentenpaneel
 • E-TECH Série Limitée striping
 • Metallic lak
 • En nog veel meer....

 

GRATIS OFFERTE

Standaard EDC Automaat

Clio E-TECH Serie Limitee standaard automaat

7" TFT Instrumentenpaneel

Clio E-TECH Serie Limitee 7" TFT Scherm standaard

9,3 inch multimediascherm

Clio E-TECH Serie Limitee met 9,3 inch navigatie
Clio E-TECH Badge

De Clio E-TECH een slimme keuze!

 

 • Lagere brandstofkosten
 • Lagere onderhoudskosten
 • Duurzamer rijden
 • Extra voordeel op wegenbelasting
 • 8 jaar of 160000km garantie op de batterij
 • Geweldige actieradius
 • Geen stekker nodig
 • Extra veel rijplezier

 

 

ONTDEK ALLE VOORDELEN

Disclaimer

Actievoorwaarden

© 2021. Alle rechten voorbehouden. Vanafprijs betreft de Clio E-TECH in de genoemde uitvoering. Het maximale voordeel van € 4.200,- geldt voor de Clio E-TECH Série Limitée. Alle prijzen en kortingen zijn incl. BTW.  De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs op voorraadmodellen en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument en excl het afleverpakket. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Deze Clio modellen zijn slechts in zeer beperkte aantallen beschikbaar. Voor de Indumij E-TECH E-VENT acties is het aanbod 4 jaar gratis onderhoud niet van toepassing want je profiteert van een extra hoge korting. Jouw verkoopadviseur informeert je graag over de actuele beschikbaarheid. De actieperiode geldt voor voorraadauto's t/m 30 juni 2021 met een uiterste registratiedatum van 30 juni 2021. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Alle aanbiedingen onder voorbehoud van goedkeuring directie Indumij B.V. Aan deze aanbiedingen kunnen geen rechten worden ontleend. Het vermelde voordeel is inclusief btw en is niet geldig in combinatie met de doorlopende Renault Private Lease aanbiedingen of andere acties van Auto Indumij en/of Renault Nederland.  Voor de aanvullende actievoorwaarden raadpleeg je renault.nl/actievoorwaarden.