Nu € 4.000,- voordeel op de nieuwe Renault ZOE Intens.
Ervaar de nieuwe Renault ZOE bij Auto Indumij

Stap nu supervoordelig over in de nieuwe Renault ZOE

Profiteer van € 4.000,- subsidie.

Elektrische auto's nemen sterk aan populariteit toe. Wil jij nu ook overstappen naar het nieuwe elektrische rijden? Dan is dit jouw kans. Als je nú voor de nieuwe Renault ZOE Intens uit voorraad kiest ontvang je van ons maar liefst € 4.000,- subsidie* . Zo wordt de aanschaf van een nieuwe Renault ZOE wel heel aantrekkelijk.

Kies bijvoorbeeld voor de nieuwe Renault ZOE R135 Intens 50  (Batterijkoop) die normaal te koop is vanaf € 37.077- maar je betaalt nu bij Auto Indumij slechts € 33.077,-  Benieuwd naar de nieuwe Renault ZOE of wil je een proefrit inplannen of een offerte aanvragen?  Check dan onze nieuwe ZOE voorraadpagina via onderstaande button. 

 

Tijdelijk 50% korting op een wallbox (laadpunt)

 

Voor het thuis opladen van de Renault ZOE moet een gekwalificeerde vakman eerst de juiste apparatuur bij je installeren. Met de 50% korting op een wallbox actie van Renault wordt de aanschaf van een laadpunt thuis wel heel aantrekkelijk. Tijdelijk krijg je namelijk als particulier bij aanschaf van een nieuwe Renault ZOE 50% korting op het laadount thuis.  Speciaal daarvoor heeft Renault leveranciers geselecteerd, die voldoen aan de norm ‘Z.E. Ready’. Dat biedt je de garantie dat het opladen altijd veilig en op de juiste manier plaatsvindt. 

 

 

NIEUWE ZOE ACTIEVOORRAAD

 

Renault ZOE Auto Indumij
Nieuwe Renault ZOE

Actievoorwaarden

Vanafprijs betreft de nieuwe Renault ZOE R135 Intens 50  Batterijkoop € 37.077- minus € 4.000,- Renault Subsidie incl Indumij voordeel.  Genoemde Renault Subsidie wordt betaald door Renault Nederland, geldig voor orders  t/m 30 april 2021. De genoemde vanaf prijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Voorwaarden op renault.nl. *Bij een nieuw aangekochte Renault ZOE, ontvangt de particuliere klant een 11kW of 22kW laadpunt, waarbij Renault de basisinstallatie van het laadpunt ondersteunt met € 805,79 excl. btw (€ 975,- incl. btw) Eventueel meerwerk bovenop de basisinstallatie van het laadpunt wordt separaat aan de klant doorbelast na goedkeuring en ondertekening van de klant. Indien het technisch niet mogelijk is om een 11kW of 22kW laadpunt te installeren, ontvangt de particuliere en zakelijke klant een 3,7kW laadpunt incl. basisinstallatie, waarbij Renault de basisinstallatie van het laadpunt ondersteunt met € 504,13 excl. BTW (€ 610,- incl. BTW). Eventueel meerwerk bovenop de basisinstallatie van het laadpunt wordt separaat aan de klant doorbelast na goedkeuring en ondertekening van de klant. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. Prijswijzigingen, typ- en drukfouten voorbehouden. alle aanbiedingen onder voorbehoud typefouten en goedkeuring directie Indumij B.V..  Betreft uitsluitend ZOE modellen met koopaccu uit de voorraad van Auto Indumij. Aanbieding geldt uitsluitend voor de particuliere koper en eenmanszaken. Voor overige actievoorwaarden raadpleeg de site van Renault.nl. Deze actie is niet te combineren met andere acties en uitsluitend geldig voor de particuliere koper.