Salon de Promotion bij Auto Indumij. Profiteer nu!
Salon de Promotion bij Auto Indumij Winter 2018

WE GAAN NOG GROOTSER UITPAKKEN

Bij Auto Indumij staat nu alles in het teken van Salon de Promotion. Je kunt nu profiteren van  de beste Renault deals en extra voordeel op de nieuwste Renault modellen. Het Salon de Promotion voordeel kan oplopen tot wel € 6.590,- Daarnaast heeft  Auto indumij nog een aantal extra voordelige acties voor jou in petto! Wat dacht je van onze speciale Clio Topdeals zoals een tijdelijk in  prijs verlaagd Private Lease aanbod  vanaf slechts € 239,- per maand en een unieke Renault Captur actie waarbij je nu voor slechts € 20.990,-,- rijklaar naar de nieuwe Captur Intens kunt overstappen. Maar tijdens de Salon de Promotion hebben we bij Auto Indumij nog veel meer voordeel voor jou in petto!  Kijk snel op onze speciale actiepagina voor alle Auto Indumij acties! 

 

BEKIJK NU ALLE ACTIES (TIP!)

 

TOT WEL € 6.590,- VOORDEEL! PROFITEER NU.

Om ruimte te maken voor onze nieuwe voorraden hebben we tijdens de Salon de Promotion een geselecteerd aantal Renault voorraadmodellen extra aantrekkelijk geprijsd. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Renault Kadjar dCi 110 Intens met een voorraadvoordeel van maar liefst € 6.590,-! Liever een Renault Mégane Estate of een superzuinige Clio?  Ook dan ben je bij Auto Indumij tijdens de VOORRAADSALE aan het goede adres.  Op onze voorraadsale actiepagina vind je een handig overzicht van alle voorradsale aanbiedingen. 

 

 BEKIJK ONZE VOORRAADSALE

Clio Estate actie Auto Indumij

Clio Estate voor de prijs van een Clio Hatchback

Renault Clio Estate fans  opgelet! Tijdens de Salon de Promotion kun je t/m 6 januari een spiksplinternieuwe Clio Estate aanschaffen voor de prijs van een Clio Hatchback. Kies bijvoorbeeld voor de nieuwe Clio Estate Life TCe 90 vanaf € 13.990,- waarmee je t.o.v. de normale prijs een voordeel hebt van maar liefst € 3.800,-  En ga je liever voor één van onze supervoordelige Private lease aanbiedingen, ook dan  profiteer je van onze Clio  Private Lease actie vanaf slechts € 239,- pm. 

Bekijk alle Clio acties op IKWILEENCLIO.NL

Meer info over de Clio Estate actie of toch liever een extra voordelig aanbod voor de Clio Hatchback?  Op onze nieuwe actiewebsite ikwileenclio.nl vind je de beste acties en kun je ook heel gemakkelijk online een gratis offerte aanvragen. En ben je benieuwd naar de tijdelijk extra hoge inruilprijs voor jouw auto, laat dan jouw auto online taxeren! 

 

BEKIJK ALLE CLIO ACTIES

Nu bij Auto Indumij, Renault Megane Estate voor de prijs van de Hatchback

Ontdek onze Renault Mégane Estate acties

Tijdens de Salon de Promotion t/m 6 januari kun je net als bij de Renault Clio ook bij aankoop van een nieuwe Renault Mégane profiteren van de Estate actie! Zo rijd je bij Auto Indumij tijdelijk in een nieuwe Mégane Estate voor de prijs van een Mégane Hatchback.  Kijk op de actiewebsite van Renault voor alle info. 

Mégane Estate met € 4.000,- voorraadvoordeel!

In plaats van de Estate actie kun je met onze voorraadsale tijdelijk ook profiteren van een extra aantrekkelijk aanbod op diverse Renault Mégane Estate Limited voorraadmodellen. Dit betreft de laatste luxe Limited modellen die zijn uitgerust met  sportieve lichtmetalen velgen en navigatie. Tijdelijk verkrijgbaar met maar liefst € 4.000,- voorraadvoordeel. Je betaalt i.p.v. € 28.500,- nu slechts vanaf € 24.500,- rijklaar. 

 

MEER INFORMATIE

Actievoorwaarden

Het commercieel aanbod geldt bij aankoop van een nieuwe Renault personenauto. De Renault personenauto dient door de eindgebruiker bij Auto Indumij besteld te worden. De actieperiode loopt van 04 december tot en met 6 januari 2018 met een uiterste registratiedatum van 30 april 2019. Registratie in 2019 kan gevolgen hebben voor de prijsstellingen. Vraag jouw Renault-dealer voor meer informatie. Bepalend voor deelname aan de actie is de datum waarop de order bij Renault Nederland binnenkomt. Indien de Renault personenauto na 30 april 2019 wordt geregistreerd, dan kan de klant geen aanspraak meer maken op het commercieel aanbod. In verband met de overgang naar de nieuwe Euronormering Euro6C of Euro6Dtemp en WLTP homologatie per 1 september 2018, valt de productie van juni – augustus in de 3-maanden regel. Deze 3-maanden regel houdt in dat auto's geproduceerd in juni, juli of augustus uiterlijk eind augustus 2018 geregistreerd (oftewel tenaamgesteld) zijn. Om aanspraak te maken op het commerciële aanbod zijn de auto’s die geproduceerd zijn juni, juli of augustus uiterlijk 31 augustus 2018 geregistreerd (oftewel tenaamgesteld). Jouw dealer kan je informeren welke auto’s dit betreffen.Kijk voor de volledige actievoorwaarden op de website van Renault.nl .  Alle aanbiedingen zijn onder voorbehoud goedkeuring directie indumij en uitsluitend geldig zolang de voorraad strekt. Getoonde uitvoeringen kunnen afwijken van de daadwerkelijke uitvoering. Informeer bij de verkoopadviseur naar de voorraadsituatie, van sommige modellen is de voorraad zeer beperkt. Het maximale voordeel van € 6.590,- is gebaseerd op een Kadjar Dci 110 Intens uit de voorraad van Auto Indumij met een uiterste registratie van 31 december 2018.