Nieuwe Renault ZOE al vanaf € 270,- pm. Profiteer nu bij Auto Indumij.
Ervaar de nieuwe Renault ZOE bij Auto Indumij

Stap nu supervoordelig over in de nieuwe Renault ZOE

Profiteer van € 2.500,- Renault subsidie.

Elektrische auto's nemen sterk aan populariteit toe. Wil jij nu ook overstappen naar het nieuwe elektrische rijden? Dan is dit jouw kans. Als je nú voor de nieuwe Renault ZOE kiest  ontvang je van Renault maar liefst € 2.500,- subsidie* . Zo wordt de aanschaf van een nieuwe Renault ZOE wel heel aantrekkelijk.

Kies bijvoorbeeld voor de nieuwe Renault ZOE R110 Life (Batterijkoop) die normaal te koop is vanaf € 33.590,- maar je betaalt nu na aftrek van de Renault - subsidie, slechts € 31.090,-  Benieuwd naar de nieuwe Renault ZOE of wil je een proefrit inplannen of een offerte met Renault subsidie aanvragen?  Check dan onze nieuwe ZOE infopagina via onderstaande button. 

 

ONTDEK DE NIEUWE ZOE

 

Of kies voor Renault Keuzefinanciering  vanaf € 270,- pm

Want via Auto Indumij financier je jouw nieuwe Renault ZOE bij Auto Indumij tijdelijk met maar liefst € 2.500 Renault Subsidie.* Dat betekent aantrekkelijke lage maandlasten maar dat is nog niet alles. Want als je kiest voor Renault Keuzefinanciering, profiteer je niet alleen van extra lage maandlasten vanaf € 270,- pm maar weet je aan het einde van de financiering ook exact wat de mogelijkheden zijn. Renault keuzefinanciering biedt namelijk maximale flexibiliteit.

Je hebt aan het einde contract drie opties 

  • Doorrijden; Je betaalt de slottermijn en blijft in je Renault ZOE rijden.
  • Inleveren:    De Renault dealer koopt jouw ZOE terug. Zonder verdere verplichtingen. 
  • Inruilen:       De waarde van je ZOE wordt in mindering gebracht bij de financiering van je nieuwe Renault.

 

Bereken jouw Renault ZOE maandbedrag héél handig online

Op Renault.nl vind je nu een héél handige rekenmodule waar je jouw Renault ZOE maandbedrag online kunt berekenen. Het actie maandbedrag van € 270,- pm is gebaseerd op de complete Life uitvoering van de nieuwe ZOE en een looptijd van 60 maanden. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een kortere looptijd of een andere uitvoering. Bekijk alle mogelijkheden via onderstaande button. 

 

BEREKEN JOUW MAANDBEDRAG

 

Renault ZOE Auto Indumij
Nieuwe Renault ZOE

Actievoorwaarden

Vanafprijs betreft de nieuwe Renault ZOE R110 Life Batterijkoop € 33.590,- minus € 2.500,- Renault Subsidie. Genoemde Renault Subsidie wordt betaald door Renault Nederland, geldig voor orders  t/m 14 december 2020. De genoemde vanaf prijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Voorwaarden op renault.nl. Per 30 oktober 2020 zal het subsidieloket voor aanvragen voor nieuwe personenauto's sluiten (dus tot het einde van 2020) en afhankelijk van het resterende budget voor 2021, op 4 januari 2021 weer open gaan. Raadpleeg rvo.nl/sepp voor de door de overheid gestelde voorwaarden aan deze regeling. De Renault Keuze Financieringsplan met vaste debetrentevoet/jaarlijks kostenpercentage van 2,5% is alleen geldig op nieuwe particuliere ZOE Batterijkoop orders. Gegarandeerde inruilwaarde o.b.v. gekozen looptijd en de daarbij behorende kilometrage: 45.000 km bij 36 maanden, 60.000 km bij 48 maanden en 75.000 km bij 60 maanden. Indien met de auto meer kilometers zijn gereden dan overeengekomen, is de dealer gerechtigd om per meer gereden kilometer € 0,10 in rekening te brengen. Slottermijn hangt af van de looptijd van de financiering en wordt berekend o.b.v. waarde van de auto: 40% bij 36 maanden, 30% bij 48 maanden en 20% bij 60 maanden financiering. Financiering zonder slottermijn niet mogelijk. Op de financiering en services zijn algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. Renault Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van de Renault Keuze Financieringsplan  zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN normen (http://www.vfn.nl/consumenten/), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Lening moet zijn terugbetaald voordat klant 82 jaar wordt. Vanaf 76 jaar min. 10% aanbetalen. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Renault Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (www.renaultfinance.nl, KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. Rentewijzigingen, typ- en drukfouten voorbehouden. alle aanbiedingen onder voorbehoud typefouten en goedkeuring directie Indumij B.V..  Betreft uitsluitend ZOE modellen met koopaccu. Aanbieding geldt uitsluitend voor de particuliere koper en eenmanszaken. Voor overige actievoorwaarden raadpleeg de site van Renault.nl