Ook kans maken op 2 tickets voor The voice of Holland LIVE? Doe dan gratis mee!
The voice of Holland LIVE winactie

Maak kans op 2 kaarten voor The voice of Holland-LIVE

'The Voice of Holland' scoort al tien jaar fantastische kijkcijfers en breekt record na record, zowel nationaal als internationaal. Renault is dit jaar officieel partner van ‘The voice of Holland’. Daarbij zetten Renault en Auto Indumij de nieuwe Clio extra in de schijnwerpers!  Zo kun je bij Auto Indumij de nieuwe Renault Clio met dé speciale 'The Voice'  bestickering komen bekijken en ook nog eens meedoen aan een superleuke winactie! 

Als officieel partner van 'The voice of Holland'  verloot Renault maar liefst 150x2 kaarten. Heb jij dit muzikale spektakel altijd al eens willen meemaken?  Vraag dan voor 20 Februari jouw unieke code aan en kom deze in één van de showrooms van Auto Indumij verzilveren!  

 

DOE MEE 

Renault nieuwe partner 'The voice of Holland'

Nieuwe Renault Clio bij The voice of Holland LIVE

Renault zet de nieuwe Renault Clio tijdens The voice of Holland LIVE extra in de schijnwerpers!  Hoe kan het ook anders? De nieuwe Renault Clio is immers één van de populairste modellen uit het Renault programma. 

De nieuwe Renault Clio bezit de sensuele vormen van de vorige generatie en oogt eleganter en dynamischer vanuit alle hoeken. Hij is expressiever, maar behoudt zijn slanke profiel. De motorkap valt op door de gebeeldhouwde karakterlijnen. De grille is vergroot en de voorbumper heeft een meer uitgesproken vormgeving. Details als de haaienvinantenne, full-LED-verlichting, verzonken achterklep en verchroomde raamomlijsting zorgen samen voor een modernere en kwalitatief hoogwaardige uitstraling. Benieuwd? Bekijk dan de nieuwe Clio infopagina via onderstaande button. 

 

ONTDEK DE NIEUWE CLIO