De nieuwe Twingo Electric; Operational Lease Actie € 269,-pm
De nieuwe Twingo Electric Auto Indumij

Speciaal voor ondernemers! 

De nieuwe Renault Twingo Electric

Full Operational Lease Actietarief vanaf € 269,- pm*

Sinds kort staat de compleet nieuwe Twingo Electric in de showroom bij Auto Indumij. De beste Twingo ooit! 100% elektrisch met een WLTP actieradius van 190 kilometer. In de WLTP City cyclus komt de Twingo Electric zelfs 270 kilometer ver op één acculading! Daarnaast heb je geen uitstoot en is de Twingo Electric standaard voorzien van een comfortabele automaat. 

De nieuwe Renault Twingo Electric wordt aangedreven door een elektromotor van 82pk met maar liefst 160nm koppel. Dankzij de standaard en unieke Caméléon-lader is de batterij bij de meeste publieke laadpunten tot vier keer sneller op te laden dan die van de concurrentie. Bij een 22 kW AC-laadpunt is de batterij van de TWINGO Electric in 1 uur tot 80% opgeladen. Erg handig om snel tussendoor te kunnen laden! 

 

 ONTDEK DE TWINGO  ELECTRIC

 

Elektrisch rijden was nog nooit zo voordelig

Steeds meer ondernemers en ZZP'ers kiezen voor elektrisch rijden. Een elektrische auto biedt dan ook veel voordelen. Zo bespaar je aanzienlijk op de brandstofkosten en liggen ook de onderhoudskosten op een veel lager niveau. Daarnaast profiteren ondernemers onder voorwaarden van de MIA regeling en betaalt men bij registratie dit jaar slechts 8% bijtelling. 

En als je nog dit jaar voor de nieuwe Twingo Electric kiest profiteer je ook nog van het operational lease actietarief vanaf slechts €269,- pm.  Benieuwd naar deze actie en wil je graag vrijblijvend een offerte op maat ontvangen? Deze kun je gratis aanvragen via onderstaande button. 

 

OPERATIONAL LEASE OFFERTE  

Zakelijk zeer interessant

Zakelijk zeer interessant: de nieuwe Renault Twingo Electric

Steeds meer ondernemers kiezen voor elektrisch rijden.  Naast de financiele voordelen is het optimale comfort, het rijden zonder uitstoot en het bijdragen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen  belangrijke overwegingen. Elektrisch rijden is de toekomst! 

Operationele lease tijdelijk extra aantrekkelijk

Auto Indumij biedt nu de nieuwe Twingo Electric in samenwerking met RCI, tijdelijk een full operational lease actietarief aan vanaf € 269,- per maand. ( dit actietarief is excl btw en gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000km per jaar maar ook voor andere looptijden of kilometrages hebben wij een interessant actietarief beschikbaar. Zo wordt het wel extra aantrekkelijk om te kiezen voor de volledig elektrische Renault Twingo Electric!

 

OPERATIONAL LEASE offerte

 

Ontdek de voordelen van Operational Leasing

 

 

 • Geen verrassingen achteraf
 • Aantrekkelijk All inclusive maandbedrag
 • Geen restwaarderisico
 • Administratieve lastenverlichting
 • Jouw werkkapitaal blijft intact
 • Volledig casco verzekering
 • Het wagenpark staat niet op de balans
 • 24 uurs hulpverlening
 • Pechhulp is inbegrepen
 • Soepele acceptatie
 • Reparaties en regulier onderhoud inbegrepen
 • Altijd een representatief wagenpark
 • Gebruik services Renault Dealerorganisatie
Navigatiesysteem Twingo Electric
Nieuwe Twingo Electric laden

Meer weten

Meer weten over 100% elektrisch rijden?                                    Ontdek alles op electric.renault.nl 

Ervaar de nieuwe Twingo Electric
Ontdek het interieur van de nieuwe Twingo Electric

Disclaimer

Het genoemde Operational Lease actie is uitsluitend van toepassing op een Twingo Electric Life uit de fysieke voorraad van Auto Indumij en geldt zolang de voorraad strekt en op=op. Eventuele opties zijn niet in de prijs opgenomen. Geoemde prijzen zijn excl. BTW. De registratie dient  voor 31 december 2020 plaats te vinden.. De informatie op deze pagina is tot stand gekomen op basis van de bij Renault Nederland en RCI beschikbare info. Alle info op deze pagina is onder voorbehoud en deze dient slechts als indicatie. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. Typefouten voorbehouden. Wij adviseren je voor een actuele leaseofferte contact op te nemen met één van onze verkoopadviseurs.  Afgebeelde auto's kunnen qua uitvoering afwijken van de daadwerkelijk geleverde uitvoering. Alle aanbiedingen onder voorbehoud goedkeuring directie Indumij B.V.. Wil je meer weten over de actieradius, WLTP en het nieuwe elektrische rijden. Kijk dan op de nieuwe website van Renault.nl