Veilig de winter door. Plan nu jouw gratis wintercheck bij Auto Indumij.
Plan nu jouw Renault Wintercheck bij Auto Indumij

VEILIG DE WINTER DOOR MET AUTO INDUMIJ

De winter is het perfecte seizoen om eropuit te gaan met je Renault. Of je nu het bos in gaat, op skivakantie of een weekend naar Parijs, deze winter wordt magisch! Met de Renault Wintercheck ben je er sowieso helemaal klaar voor. Voor slechts €14,95 controleren wij je Renault op deze 10 vitale punten en rij je deze winter veilig en onbezorgd verder! Ben je lid van My Renault+, dan is de Wintercheck helemaal GRATIS. 

Onze Renault specialisten keuren jouw Renault op de meest vitale punten. Zo worden belangrijke zaken als banden, remmen, ruitenwissers, vloeistoffen en de verlichting uitgebreid gecontroleerd. Daarnaast checken onze specialisten ook het elektrische systeem incl. accu, verwarming en wordt er aandacht besteed aan de uitlaat en de sloten. Zo kom je met jouw Renault veilig de winter door. Maak nu snel een afspraak bij een Auto Indumij vestiging bij jouw in de buurt. En als je je Renault weer helemaal winterklaar ophaalt ontvang je van onze receptionist(e) ook nog  een unieke code en waarmee je meer dan 100 winterse uitjes met tot maar liefst 70% korting kunt boeken. 

 

AFSPRAAK WINTERCHECK MAKEN

 

GRATIS VOOR MY RENAULT+ LEDEN

De Renault Wintercheck is gratis voor My Renault+ Leden. Ben je nog geen My Renault+ lid dan betaal je slechts € 14,95 voor de complete wintercheck.  Op de speciale website "My Renault" vind je uitgebreide info over  de vele voordelen van My Renault+ en kun je je onder bepaalde voorwaarden ook nog aanmelden. 

 

BEKIJK DE VOORDELEN VAN MY RENAULT+

 

Uitgebreide controle op 10 vitale punten

Als je nú de Renault Wintercheck laat uitvoeren, controleren wij je Renault voor slechts €14,95 op deze 10 vitale punten. En als je lid bent van My Renault+ is de Wintercheck zelfs helemaal GRATIS!

 

  • Banden
  • Remmen
  • Ruitenwissers
  • Verwarming
  • Carrosserie
  • Uitlaat
  • Vloeistoffen
  • Verlichting
  • Sloten en portieren
  • Elektrisch systeem incl. accu

 

AFSPRAAK PLANNEN

Renault Wintercheck Auto Indumij

Extra voordelen

Leuk! Tot wel 70% korting op de leukste winteruitjes.                          Ontdek alle winteruitjes

Actievoorwaarden

Aanbiedingen van Renault Wintercheck gelden in de actieperiode van 1 november 2019 t/m 24 januari 2020. Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen incl. btw op 1 januari 2019 en excl. eventueel aanvullende werkzaamheden, materialen en/of diensten. Afbeeldingen kunnen afwijken. Bij Renault Route Service(+) treedt Allianz op als verzekeraar. Actie van 10% korting op Renault Route Service+ met de code ‘Winter2020’ is geldig van 1 november 2019 tot 29 februari 2020. (Prijs)wijzigingen en fouten voorbehouden. Aanbieding op banden is geldig t/m 30 maart 2020, betreft een winterbandenset van Michelin (4 band-velgcombinaties) en is excl. montage op de auto. Alleen geldig op de aangeboden winterbandensets en niet i.c.m. overige acties. Op=op. Vraag je dealer naar meer informatie voor jouw Renault. Actie: ‘Tot 70% korting op meer dan 100 winterse uitjes’: alleen voor de geselecteerde uitjes te boeken met de unieke code (op=op) t/m 31 mei 2020 via renault.nl/winteruitjes. Actie: Compleet verzorgd verblijf in GuestHouse Hotel: geef je factuurnummer door op myrenault.nl. Hieruit worden in december, januari en februari elke keer 4 winnaars getrokken. Voor meer informatie en alle voorwaarden kijk op renault.nl/actievoorwaarden. Alle acties, transacties en aanbiedingen zijn altijd onder voorbehoud goedkeuring directie indumij B.V.