Veilig de winter door. Plan nu jouw gratis wintercheck bij Auto Indumij.
Doe nu de Renault Wintercheck bij Auto Indumij

VEILIG DE WINTER DOOR MET AUTO INDUMIJ

De temperaturen gaan weer dalen en niets staat de winter nog in de weg. Zorg daarom dat je Renault er klaar voor is en geniet volop van al het moois dat we je deze winter bieden! Met de Renault Wintercheck ben je er helemaal klaar voor. Voor slechts €14,95 controleren wij je Renault op deze 10 vitale punten en rij je deze winter veilig en onbezorgd verder! Ben je lid van My Renault+, dan is de Wintercheck zelfs helemaal GRATIS. 

Onze Renault specialisten keuren jouw Renault op de meest vitale punten. Zo worden belangrijke zaken als banden, remmen, ruitenwissers, vloeistoffen en de verlichting uitgebreid gecontroleerd. Daarnaast checken onze specialisten ook het elektrische systeem incl. accu, verwarming en wordt er aandacht besteed aan de uitlaat en de sloten. Zo kom je met jouw Renault veilig de winter door. Maak nu snel een afspraak bij een Auto Indumij vestiging bij jouw in de buurt. En als je je Renault weer helemaal winterklaar ophaalt ontvang je van onze receptionist(e) ook nog  een unieke code en waarmee je de beste deals voor binnen en buiten met tot maar liefst 70% korting kunt boeken.  Op de speciale website renault-winteruitjes.nl vind je tal van leuke activiteiten en inspiratie voor deze winter. 

 

AFSPRAAK WINTERCHECK MAKEN

 

GRATIS VOOR MY RENAULT+ LEDEN

De Renault Wintercheck is gratis voor My Renault+ Leden. Ben je nog geen My Renault+ lid dan betaal je slechts € 14,95 voor de complete wintercheck.  Op de speciale website "My Renault" vind je uitgebreide info over  de vele voordelen van My Renault+ en kun je je onder bepaalde voorwaarden ook nog aanmelden. 

 

BEKIJK DE VOORDELEN VAN MY RENAULT+

 

Magische ervaring tijdens een uniek VIP-weekend in Disneyland® Paris

 

Als je nu de wintercheck bij Auto Indumij boekt maak je ook nog kans op een uniek VIP-weekend in Disneyland® Paris

Samen beleef je een volledig verzorgd weekend waarbij je op unieke wijze kunt genieten van alle magie die Disneyland® Paris te bieden heeft. Je verblijft twee nachten in het exclusieve Disneyland® Hotel inclusief ontbijt, heb je drie dagen toegang tot beide Disney Parken, beleef je een exclusief diner en maak je fantastische selfies met je geliefde Disney Figuren!

 Zo maak je kans:

 • Breng je auto langs in de werkplaats
 • Ga naar myrenault.nl
 • Log in of word lid
 • Geef je factuurnummer door en wie weet ben jij de gelukkig winnaar van een uniek VIP-weekend in Disneyland® Paris

 

Uitgebreide controle op 10 vitale punten

Doe nú de Renault Wintercheck met een uitgebreide controle op 10 vitale punten

Uitgebreide controle op 10 vitale punten

Als je nú de Renault Wintercheck laat uitvoeren, controleren wij je Renault voor slechts €14,95 op deze 10 vitale punten

En als je lid bent van My Renault+ is de Wintercheck zelfs helemaal GRATIS!

 

 • Banden
 • Remmen
 • Ruitenwissers
 • Verwarming
 • Carrosserie
 • Uitlaat
 • Vloeistoffen
 • Verlichting
 • Sloten en portieren
 • Elektrisch systeem incl. accu

 

 

AFSPRAAK PLANNEN

Renault Wintercheck Auto Indumij

Extra voordelen

Leuk! Ook nog tot wel 70% korting op de beste Winterdeals.      Ontdek alle winteruitjes

Actievoorwaarden

Aanbiedingen gelden in de actieperiode van 1 november 2020 t/m 29 januari 2021. Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen incl. btw op 1 januari 2020 en excl. eventuele aanvullende werkzaamheden, materialen en/of diensten. Afbeeldingen kunnen afwijken. (Prijs)wijzigingen en fouten voorbehouden. ‘Tot 70% korting op beste deals voor binnen en buiten’, alleen voor de geselecteerde aanbiedingen te boeken met de unieke code (op=op) t/m 31 mei 2021 via renault.nl/winteruitjes. Actie ‘Uniek VIP-weekend van 26 t/m 28 maart 2021 bij Disneyland® Paris: bezoek onze werkplaats en geef je factuurnummer door op myrenault.nl. Hieruit worden in december 2020, januari en februari 2021 totaal twaalf winnaars getrokken. Sommige afbeeldingen geven niet de huidige richtlijnen en gezondheids- en veiligheidsmaatregelen weer, zoals het dragen van mondkapjes en afstandsmaatregelen. Bekijk voor je bezoek de informatie over deze maatregelen op DisneylandParis.com. Lees de actievoorwaarden. Alle acties, transacties en aanbiedingen zijn altijd onder voorbehoud goedkeuring directie indumij B.V.