Veilig de winter door. Plan nu jouw gratis wintercheck bij Auto Indumij.
Renault Wintercheck bij Auto Indumij

RENAULT WINTERCHECK

Leuke uitstapjes maken is niet voorbehouden aan de zomer. Ook in de winter zijn er meer dan genoeg leuke activiteiten te ondernemen. Daarom ontvang je bij de Renault Wintercheck bij Auto Indumij een unieke code waarmee je tot eind mei onbeperkt de leukste winteractiviteiten kunt ondernemen met elk 2de kaartje gratis. Maak daarom nu een afspraak voor de Renault Wintercheck en wij zorgen voor een winter vol zorgeloze uitstapje.

Onze Renault specialisten keuren jouw Renault op de meest vitale punten. Zo worden belangrijke zaken als banden, remmen, ruitenwissers, vloeistoffen en de verlichting uitgebreid gecontroleerd. Daarnaast checken onze specialisten ook het elektrische systeem incl. accu, verwarming en wordt er aandacht besteed aan de uitlaat en de sloten. Zo kom je met jouw Renault veilig de winter door. Maak nu snel een afspraak bij een Auto Indumij vestiging bij jouw in de buurt

 

AFSPRAAK WINTERCHECK MAKEN

 

GRATIS VOOR MY RENAULT+ LEDEN

De Renault Wintercheck is gratis voor My Renault+ Leden. Ben je nog geen My Renault+ lid dan betaal je slechts € 14,95 voor de complete wintercheck.  Op de speciale website "My Renault" vind je uitgebreide info over  de vele voordelen van My Renault+ en kun je je onder bepaalde voorwaarden ook nog aanmelden. 

 

BEKIJK DE VOORDELEN VAN MY RENAULT+

 

GRATIS KAARTJE VOOR DE LEUKSTE UITSTAPJES

Na het uitvoeren van de Renault Wintercheck ontvang je van ons een unieke actiecode waarmee  je, het tweede kaartje gratis krijgt voor vele leuke uitstapjes! Je kunt kiezen uit een aanbod van vele leuke uitstapjes, zoals gezellige winteractiviteiten
, concerten
 of luxe wellness arrangementen.  Op de speciale actiewebsite van Renault kun je je laten inspireren en boek je de leukste uitstapjes. Wij wensen je alvast heel veel plezier. 

 

ZOEK JOUW WINTERUITJE

 

Aanbiedingen van Renault Wintercheck gelden in de actieperiode van 1 november 2017 t/m 26 januari 2018. Aanbieding op banden is geldig t/m 30 maart 2018, betreft een winterbandenset (4 band-velgcombinaties) en is excl. montage op de auto. Alleen geldig op de aangeboden winterbandensets en niet i.c.m. overige acties. Op=op. Voor meer informatie vraag uw dealer. Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen incl. btw op 1 januari 2017 en excl. evt. aanvullende werkzaamheden, materialen en/of diensten. Bij Renault Route Service treedt Allianz op als verzekeraar. Afbeeldingen kunnen afwijken.Actie van onbeperkt elk 2de kaartje gratis voor vele uitstapjes: alleen voor de geselecteerde uitjes te boeken met de unieke code (op=op) t/m 31 mei 2018 via renault.nl/winteractiviteiten. (Prijs)wijzigingen en fouten voorbehouden. Voor meer informatie en alle voorwaarden kijk op renault.nl/actievoorwaarden en renault.nl/winteractiviteiten.