Veilig de winter door. Plan nu jouw gratis wintercheck bij Auto Indumij.
Doe nu de Renault Wintercheck bij Auto Indumij

VEILIG DE WINTER DOOR MET AUTO INDUMIJ

De winter is het perfecte seizoen om eropuit te gaan met je Renault. Of je nu het bos in gaat, op skivakantie of een weekend naar Parijs, deze winter wordt magisch! Met de Renault Wintercheck ben je er sowieso helemaal klaar voor. Voor slechts €14,95 controleren wij je Renault op deze 10 vitale punten en rij je deze winter veilig en onbezorgd verder! Ben je lid van My Renault+, dan is de Wintercheck helemaal GRATIS

Onze Renault specialisten keuren jouw Renault op de meest vitale punten. Zo worden belangrijke zaken als banden, remmen, ruitenwissers, vloeistoffen en de verlichting uitgebreid gecontroleerd. Daarnaast checken onze specialisten ook het elektrische systeem incl. accu, verwarming en wordt er aandacht besteed aan de uitlaat en de sloten. Zo kom je met jouw Renault veilig de winter door. Maak nu snel een afspraak bij een Auto Indumij vestiging bij jouw in de buurt

 

AFSPRAAK WINTERCHECK MAKEN

 

GRATIS VOOR MY RENAULT+ LEDEN

De Renault Wintercheck is gratis voor My Renault+ Leden. Ben je nog geen My Renault+ lid dan betaal je slechts € 14,95 voor de complete wintercheck.  Op de speciale website "My Renault" vind je uitgebreide info over  de vele voordelen van My Renault+ en kun je je onder bepaalde voorwaarden ook nog aanmelden. 

 

BEKIJK DE VOORDELEN VAN MY RENAULT+

 

 MAAK KANS OP EEN VERBLIJF IN VILLAGES NATURE® BIJ DISNEYLAND® PARIS?

Als je nu de Renault wintercheck bij Auto Indumij laat uitvoeren ben je niet alleen verzekerd van een veilige winter maar maak je ook kans op een compleet verzorgd verblijf in Villages Nature® Paris bij Disneyland® Paris. Meedoen is eenvoudig. Ga via onderstaande button naar de My Renault actiepagina voor alle info en actievoorwaarden. 

 

DOE MEE EN MAAK KANS

 

Aanbiedingen van Renault Wintercheck in de actieperiode van 1 november 2018 t/m 25 januari 2019. Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen incl. btw op 1 januari 2018 en excl. eventueel aanvullende werkzaamheden, materialen en/of diensten. Afbeeldingen kunnen afwijken. Bij Renault Route Service treedt Allianz op als verzekeraar. (Prijs)wijzigingen en fouten voorbehouden. Aanbieding op banden is geldig t/m 30 maart 2019, betreft een winterbandenset van Michelin (4 band-velgcombinaties) en is excl. montage op de auto. Alleen geldig op de aangeboden winterbandensets en niet i.c.m. overige acties. Op=op. Vraag je dealer naar meer informatie voor jouw Renault. Actie: ‘Tot 70% korting op meer dan 100 uitjes’: alleen voor de geselecteerde uitjes te boeken met de unieke code (op=op) t/m 31 mei 2019 via renault.nl/winteractiviteiten. Actie: Compleet verzorgd verblijf in Villages Nature® Paris: geef je factuurnummer door op myrenault.nl. Hieruit wordt in november, december en januari een winnaar getrokken. Voor alle voorwaarden kijk op renault.nl/actievoorwaarden. alle acties, transacties en aanbiedingen zijn altijd onder voorbehoud goedkeuring directie indumij B.V.