Zomerse Voorraadsale bij Auto Indumij. Tot € 3.700,- voordeel op de nieuwste Renault modellen.
Zomerse voorraadsale bij Auto Indumij

BESPAAR TOT WEL € 3.700,- OP JOUW NIEUWE RENAULT!

Er gaat een hoop veranderen in autoland. Vanaf 1 september worden nieuwe auto's getest volgens een nieuwe norm, genaamd WLTP. Het grote verschil met de NEDC norm is dat de uitstoot gemeten wordt op basis van een meer realistisch scenario. Snelheden zijn hoger, er wordt meer afgeremd en eventuele opties worden meegenomen in de CO2 berekening. Door deze WLTP testcyclus zal het BPM bedrag, wat berekend wordt op basis van CO2 uitstoot, bij vele modellen van diverse automerken toenemen. BPM verhogingen van € 2.000 tot zelfs € 8.000 euro zijn voor vele modellen niet ondenkbaar! 

Profiteer daarom van de Zomerse voorraadsale bij Auto Indumij. Een ruime voorraad aan direct beschikbare, gloednieuwe Renaults, tegen de prijs van.....nu! Keuze uit Twingo, Clio, Captur, Mégane Estate en de Kadjar. Maar let op, de voorraden zijn beperkt en OP is ook echt OP. 

Kijk snel op onze speciale voorraadsale actiepagina.  Want naast het huidige BPM tarief profiteer je ook nog eens van aantrekkelijk Auto Indumij voorraadvoordeel wat bij een Captur Intens kan oplopen tot € 3.090,-!. Maar kies je bijvoorbeeld voor de nieuwe Kadjar uit de Zomerse voorraadsale dan kun je zelfs tot maar liefst € 3.700,- besparen. 

 

BEKIJK ONZE ZOMERSE VOORRAADSALE