Auto Indumij is een betrokken speler in de regio. Ontdek onze sponsorships.

AUTO INDUMIJ STEUNT REGIONALE INITIATIEVEN

Als maatschappelijk betrokken onderneming ondersteunt Auto Indumij  diverse regionale initiatieven. Wij vinden het leuk om samen met onze relaties een bijdrage te kunnen leveren op het gebied van sport, cultuur of initiatieven op het gebied van duurzaamheid. Onze sponsorships zijn zeer divers. Zo zijn wij bijvoorbeeld betrokken bij verschillende hockeyclubs in Brabant, zijn wij in Zuid-Holland al vele jaren actief als sponsor van de Verkerkloop in Zwijndrecht en dragen wij een aantal Roparun teams een warm hart toe. 

TRUCKRUN BARENDRECHT

Stichting Truckrun Barendrecht organiseert sinds 2011 het jaarlijks terugkerende Truckrun evenement. Een rondrit door Barendrecht en omstreken waarbij mensen met een verstandelijke beperking mogen meerijden op een vrachtwagen. Ook Auto Indumij  is als sponsor al vele jaren actief betrokken bij de Truckrun Barendrecht

SPONSORING PUSH dames 1

Ook op het terrein van Hockey is Auto Indumij een betrokken speler. Zo zijn wij dé trotse Mobilitypartner van B.H.V. Push uit Breda. Met de inzet van maar liefst 10 sportieve Renault Twingo's  levert Auto Indumij niet alleen een mooie bijdrage aan een hele bijzondere hockeyclub maar kunnen de dames van Push ook verzekerd van passend vervoer voor alle uitwedstrijden. Meer info over onze bijzondere samenwerking met B.H.V. Push vind je op onze nieuwspagina

AUTO INDUMIJ EN DE VERKERKLOOP

De Verkerk Groep uit Zwijndrecht is één van onze gewaardeerde relaties. Al vele jaren maakt het merk Renault deel uit van hun wagenpark. Wij zijn dan ook trots op het feit dat een bijdrage kunnen leveren aan de jaarlijkse Verkerkloop. Een jaarlijks terugkerend sportief evenement wat bij het 75-jarig bestaan van de Verkerk Groep in 1988 nieuw leven werd ingeblazen en inmiddels is uitgegroeid tot het grootste sportevenement van Zwijndrecht. De opbrengst van de Verkerkloop gaat naar een goed doel. Een aantal jaren geleden hebben we de Verkerkloop op video vastgelegd. Bekijk de speciale Verkerkloop video!

Renault Alpine Verkerkloop
Ruud Heestermans Auto Indumij

DE NIEUWE RENAULT KADJAR BIJ DE FIETSVIERDAAGSE HOEVEN

Fietsvierdaagse Hoeven Auto Indumij

Toertocht met Brabantse gezelligheid

Ook dit jaar, op Hemelvaartsdag, werd voor de 48ste keer de landelijk bekende “FIETSVIERDAAGSE HOEVEN” in het recreatiedorp HOEVEN, gemeente Halderberge georganiseerd.

Een fantastisch evenement mert veel Brabantse gezelligheid, waar Auto Indumij vanuit de vestiging Etten-Leur weer graag haar medewerking aan heeft verleend. 

Het was weer 4 dagen genieten van de mooiste routes door het mooie Brabantse land en de van de nieuwe Renault Kadjar die door ons aan de organisatie met veel plezier ter beschikking werd gesteld. Naast Auto Indumij waren diverse andere sponsoren, zoals de Gemeente Halderberge en Perfetti van Melle betrokken. 

 

SPONSORINGVERZOEKEN

Auto Indumij ontvangt veel verzoeken tot sponsoring. Helaas is niet mogelijk om alle  sponsoraanvragen te honoreren. Heb jij een initiatief waarvoor je sponsoring zoekt? Dan zijn wij benieuwd naar jullie plannen?  Voor meer informatie over mogelijkheden op het gebied van sponsoring kijk je op onze speciale sponsoring info pagina waar je ook online een sponsoraanvraag kunt indienen.