Banden aanbiedingen. Nu bij Auto Indumij
banden Auto Indumij

DE BESTE BANDEN VOOR DE SCHERPSTE PRIJS

Nieuwe banden nodig? Bij Auto Indumij koop je de beste banden voor de scherpste prijs. Wij leveren alle merken, zoals bijvoorbeeld Michelin banden en Kléber. Bij Auto Indumij direct leverbaar en altijd met een aantrekkelijke korting.

 

WELKE BAND IS VOOR JOU DE BESTE KEUZE?

De keuze van de juiste banden voor jouw Renault is essentieel voor jouw  veiligheid en het brandstofverbruik. Bij Auto Indumij adviseren wij je graag vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden. Want naast veiligheid heeft het type band ook direct invloed op het comfort. Wist je bijvoorbeeld dat de rolweerstand van de banden bepalend zijn voor het geluidsniveau welke de betreffende banden produceren?  Op zoek naar een "stille" band, bij Auto Indumij vind je verschillende mogelijkheden. 

 

GRATIS BANDENCONTROLE BIJ AUTO INDUMIJ

Het profiel van zomerbanden is ongeveer 7 millimeter diep, wat een ‘normaal’ profiel is. Dit profiel en het stevige rubber van zomerbanden geeft extra goede grip bij temperaturen boven de 7 graden Celsius. Regelmatige controle van het profiel is aan te raden, zeker als je veel kilometers rijdt. Bij Auto Indumij ben je altijd welkom voor een gratis bandencontrole.