Renault Captur Barista Top Occasion uit 2015
Renault Captur Barista occasion aanbod bij Auto Indumij

Renault Captur TCe 90 Barista uit 2015

Uitstekend onderhouden en slechts 79300 km gereden 

Renault introduceerde in 2016 een zeer rijk uitgeruste en exclusieve versie van de Captur: de Série Signature Barista die in een totale oplage van slechts 250 auto’s voor de Nederlandse markt werd gebouwd. Deze Captur is dan ook  echt iets bijzonders en kenmerkt zich door zijn luxe uitrusting met onder meer fraaie lederen bekleding, chroomaccenten in het interieur en de LED-plafondverlichting. Daarnaast werd deze Barista uitvoering geleverd in een bijzondere lakkleur; Brun Cappuccino. En laten we nu juist deze hebben ingeruild bij Auto Indumij Barendrecht! 

Topoccasion voor liefhebbers die houden van stijl en luxe

De combinatie van bijzondere opties en de kleur Brun Cappucino zorgde ervoor dat de Renault Captur Barista al ruim voor de introductie een zeer gewilde uitvoering was voor liefhebbers die houden van stijl en luxe.  En dat geldt nu nog steeds, want ook als occasion is de Captur Barista veel gevraagd. Hoe kan het ook anders want de Barista biedt heel veel unieke extra's. En dat geldt ook voor de Captur TCe 90 Barista uit November 2015 die nu voor slechts € 12.950,- te koop wordt aangeboden bij onze vestiging in Barendrecht.  

Interieur Captur Barista

Topoccasion

Ontdek de vele extra's van deze Captur Barista

 

 • Luxe lederen bekleding in Brun Cappuccino
 • Verwarmbare voorstoelen
 • Pack look interieur Chroom Splendour
 • Automatisch dimmende binnenspiegel
 • Comfortabele Climate Control
 • 17" LM Velgen in Adventure Noir
 • Elektrisch inklapbare buitenspiegels
 • Complete trekhaak
 • R-Link navigatie met kaartweergave
 • Met leder beklede middenarmsteun
 • En nog veel meer....

 

BEKIJK DE COMPLETE UITRUSTING

Nu te koop

Nu te koop bij Auto Indumij Barendrecht voor slechts € 12.950,-                 meer info

Dashboard Captur Barista
Captur Barista Occasion Auto Indumij Barendrecht

De Captur Barista en Ruggero Mascilongo

De Captur Barista en Ruggero Mascilongo

De keuze van de naam Barista, voor deze exclusieve Captur, is geinspireerd op de associatie met de kleur Brun Cappuccino. Daarnaast verwijst Barista naar de kunst om met goede ingrediënten een mooi, smaakvol koffieproduct te maken.

Alle reden voor presentator Vincent om met de Captur Barista een bezoek te brengen aan Barista Ruggero.

Ruggero is een Barista met Italiaanse roots. Het geheim van zijn heerlijke koffie gaat al drie generaties mee. Wij vonden op Youtube deze Renault Life video van Renault uit 2016 waarin Ruggero, presentator Vincent de fijne kneepjes van zijn vakmanschap leert. Maar dat niet alleen! Want in deze video is ook een hoofdrol weggelegd voor de Captur Barista die je zo uitgebreid kunt bekijken! Wij wensen je alvast veel kijkplezier. 

 

Disclaimer

Alle info op deze pagina is onder voorbehoud en deze dient slechts als indicatie. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. Typefouten voorbehouden. Wij adviseren je voor een actuele voorraad contact op te nemen met één van onze verkoopadviseurs. Aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. Raadpleeg de verkoopadviseur voor de aflever pakketten. Afgebeelde auto's kunnen qua uitvoering afwijken van de daadwerkelijk geleverde uitvoering. Alle aanbiedingen onder voorbehoud goedkeuring directie Indumij B.V. Schrijffouten voorbehouden.