Tip! Ontdek het Renault Captur TCe 120 occasionaanbod
Renault Captur TCe 120 occasions bij Auto Indumij Barendrecht

De Renault Captur is inmiddels ruim 5 jaar op de markt en behoort tot één van de best verkochte auto’s in de particuliere markt. Met de Captur heeft Renault een toppositie bereikt in het populaire segment van de compacte cross-overs. Het succes heeft de Captur vooral te danken aan zijn goede rijeigenschappen, de comfortabele hoge zit en de aantrekkelijke prijstelling. En dat maakt de Renault Captur ook als occasion erg populair! 

De Captur TCe 90 wordt het meeste aangeboden en ook Auto Indumij heeft Captur occasions in diverse uitvoeringen en kleuren beschikbaar. De driecilinder turbomotor van de Captur TCe 90 is een motor die we ook bij diverse andere Renault modellen tegenkomen.  Deze motor is niet alleen erg zuinig maar levert met een topsnelheid van 171 km/uur en een acceleratie van 0 tot 100 km/uur in 13 sec prima prestaties. 

Op zoek naar iets meer vermogen? 

Captur fans die iets meer vermogen zoeken kiezen voor de Captur TCe 120 met de 120 pk sterke 1.2 viercilinder motor. Echter deze uitvoering werd in de eerste jaren uitsluitend als automaat aangeboden. Pas later introduceerde Renault de handgeschakelde versie van de Captur TCe 120 die met een zes versnellingsbak werd geleverd. De nieuwe 4 cilinder motor biedt in vergelijking met de TCe 90 maar liefst 30 PK extra en kenmerkt zich door zijn comfortabele rijgedrag. Ook op hogere snelheden bewijst de Captur TCe 120 zich als een prettige reisauto. De besturing is comfortabel licht en ook het veercomfort is aangenaam. De motor houdt zich met 2.800 tpm bij 130 km/u prettig op de achtergrond, wat het comfort zeker tegoede komt.  

Nieuw occasionaanbod Captur TCe 120 

De introductie van de handgeschakelde versie van de Captur TCe 120 was een schot in de roos.  Ralph Speksnijder, occasion coördinator van Auto Indumij Barendrecht, beaamt het succes van de Captur TCe 120. Ook als gebruikte auto is de Captur TCe 120 in de handgeschakelde versie erg populair”; vertelt Ralph, Immers niet iedereen is in de markt voor een automaat, vandaar dat er ook voor de handschakelde Captur occasions veel belangstelling is. 

Ralph is dan ook erg blij met zijn nieuwe occasionaanbod handgeschakelde Capturs TCe 120 die hij speciaal voor dit artikel voor de showroom in Barendrecht op de foto heeft gezet. Zijn favoriet is Captur TCe 120 Dynamique met navigatie en parkeersensoren achter. "Met slechts 21.095km op de teller een echte buitenkans"; vertelt Ralph. 

Ben je ook benieuwd naar alle speciale Captur aanbiedingen van Ralph?  Je bent van harte welkom in onze nieuwe Renault Store aan de Krakau 3 in Barendrecht. Liever eerst het alle Captur occasion online bekijken, bekijk dan via onderstaande button het actuele Captur Occasionaanbod van alle Auto Indumij vestigingen.

 

ONTDEK ALLE CAPTUR OCCASIONS