Nu bij Auto Indumij. Uniek aanbod voor alle Clio Fans
Clio E-TECH Hybrid Business Zen Actie

Clio E-TECH Hybrid Business Zen Actie

Stap nu voor slechts € 800,- meerprijs over naar Hybride

incl; 140pk gecombineerd vermogen en automaat

Je hebt ongetwijfeld al over de nieuwe Clio E-TECH Hybrid modellen gelezen. Deze populaire versie van de nieuwe Clio beschikt over een zichzelf opladende hybride aandrijving. Dit zorgt in combinatie met de standaard automaat voor ongekend rijplezier!  Een ander voordeel van de nieuwe Clio E-TECH Hybrid techniek is het aanzienlijk lagere brandstofverbruik. Je rijdt gemiddeld 80% van jouw stadskilometers volledig elektrisch. Goed voor jouw portemonnee en goed voor het milieu. In de stad kun je tot wel 40% brandstof besparen!  

Ook zo'n fan van de nieuwe Renault Clio maar je twijfelt nog tussen een benzine en de nieuwe E-TECH Hybride? Dan hebben wij nu een uniek aanbod voor jou! Je rijdt met deze unieke Auto Indumij actie tijdelijk al een nieuwe Clio E-TECH Hybride Business Zen vanaf slechts € 21.295,- rijklaar.  Zo kun je supervoordelig overstappen naar de nieuwe Clio E-TECH Hybride want de meerprijs t.o.v. de TCe 90 Zen benzineuitvoering bedraagt slechts € 800,-. En rijd je de Clio zakelijk, dan profiteer je door de lage catalogusprijs van een aantrekkelijk lage bijtelling.

Royale standaarduitrusting 

Overstappen naar de nieuwe Clio E-TECH Hybrid Business Zen betekent niet alleen genieten van heel veel extra rijcomfort, maar ook een royale standaarduitrusting!. Hieronder vind je een handig overzicht waarin we de belangrijkste extra's van de Business Zen uitvoering in vergelijking met de TCe 90 Zen benzineuitvoering, overzichtelijk naast elkaar hebben gezet. Wil je liever direct een vrijblijvende offerte ontvangen, wij sturen deze graag naar je toe. 

 

Gratis offerte

Voor slechts

Ontdek de royale standaarduitrusting van de Clio E-TECH Hybrid Business Zen

Innovatief 7" TFT E-TECH digitaal dashboard

Clio E-TECH Serie Limitee 7" TFT Scherm standaard

Standaard met Comfortabele 8 traps Automaat

Clio E-TECH Serie Limitee standaard automaat

Elektrisch rijden zonder handmatig op te laden

Ontdek het comfort van elektrisch rijden zonder zelf te hoeven opladen

Subtiele E-TECH badge voor alle Hybride modellen

Herkenbare E-TECH badge voor alle Clio Hybride modellen
Vergelijking uitrusting Clio Zen benzine en Hybrid

Rijbeleving

Hoe enthousiast zijn de experts over de nieuwe Renault Clio E-TECH Hybrid? 

Ervaar de Clio E-TECH

Waarom de Clio E-TECH een slimme keuze is?

 

  • Lagere brandstofkosten
  • Lagere onderhoudskosten
  • Duurzamer rijden
  • 8 jaar of 160000km garantie op de batterij
  • Geweldige actieradius
  • Geen stekker nodig
  • Extra veel rijplezier
  • Comfortabele automaat
  • Stilte en rust in het interieur

 

E-TECH PROEFRIT PLANNEN

Andreas Pol test de nieuwe Clio E-TECH Hybrid

Offerte

Ook profiteren van  de Clio E-TECH Hybrid Business Zen Actie?                    Gratis offerte

Disclaimer

© 2021. Alle rechten voorbehouden. Vanafprijs betreft Clio E-TECH Business Zen . De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs op voorraadmodellen en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument en excl het afleverpakket. De gecommuniceerde meerprijs van € 800,- is berekend t.o.v. de vergelijkbare  Clio TCe 90 Zen. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Jouw verkoopadviseur informeert je graag over de actuele beschikbaarheid. De actieperiode kent een uiterste registratiedatum van 30 april 2021. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Alle aanbiedingen onder voorbehoud van goedkeuring directie Indumij B.V. Aan deze aanbiedingen kunnen geen rechten worden ontleend. Het vermelde voordeel is inclusief btw en is niet geldig in combinatie met de doorlopende Renault Private Lease aanbiedingen of andere acties van Auto Indumij en/of Renault Nederland.  Alle aanbiedingen uitsluitend voor de particuliere en/of klein zakelijke koper. Getoonde modellen kunnen afwijken van de op deze pagina vermelde actie. Model in de keyvisual betreft een Intens uitvoering die tegen meerprijs leverbaar is.