Elektrische auto van Renault koopt u bij Auto Indumij
Ervaar de nieuwe Renault ZOE bij Auto Indumij

ELEKTRISCH RIJDEN POPULAIR

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. Inmiddels rijden er op de Nederlandse wegen meer dan 40.000 volledig elektrische en semi-elektrische auto’s rond. Binnen de markt van elektrische auto's biedt Renault diverse aantrekkelijke modellen. De Twizy, ZOE en de Kangoo Z.E. Op deze pagina willen wij je graag kort informeren over het nieuwe elektrisch autorijden. 

 

DE VOORDELEN VAN ELEKTRISCH RIJDEN

De Nederlandse overheid stimuleert duurzame mobiliteit. Elektrisch rijden levert in veel gevallen een fiscaal voordeel op.  Verder zit op stroom geen accijns. Tank je gas, diesel of benzine, dan gaat een deel van het verschuldigde bedrag naar de overheid. Veel eigenaren van een elektrische auto vinden het van belang om bewust met het milieu bezig te zijn. Doordat er steeds meer CO2 in de atmosfeer komt, verandert het klimaat.

Er zijn internationale afspraken gemaakt om die schadelijke uitstoot te beperken. Elektrisch rijden kan bijdragen aan het terugdringen van de uitstoot van CO2. Daarnaast hebben elektrische auto's nog meer voordelen. Elektrische auto's produceren immers geen stikstofoxiden en fijnstof. Dat is met name op drukke snelwegen in de Randstad maar ook in de binnensteden een groot voordeel. Steeds meer Nederlanders voorzien de daken van hun huizen van zonnepanelen, om de energierekening te drukken. Deze stroom is ook te gebruiken om elektrische auto's bij te laden. Zo wordt elektrisch rijden wel heel voordelig! 

 

Profiteer nu van € 4.000 subsidie

Stap jij ook over op 100% elektrisch rijden?

In de afgelopen periode is er veel geschreven over een mogelijke subsidieregeling van de overheid om het elektrische rijden verder te stimuleren? En vanaf 1 juli is het dan zover en krijg je bij aankoop van een nieuwe volledig elektrische auto maar liefst € 4.000,- subsidie. Daarnaast is er ook een subsidie beschikbaar voor kopers van een gebruikte elektrische auto. Deze bedraagt € 2.000,-.  Meer weten? Je leest er alles over op onze nieuwe infopagina via onderstaande button. 

 

INFO AANSCHAFSUBSIDIE

 

SNELLADER UITKOMST VOOR DE RENAULT ZOE

Wanneer een elektrische auto leeg is, zal je hem opnieuw moeten opladen. Bij veel elektrische auto's is dat een tijdrovende bezigheid. Bij de Renault ZOE is dit niet het geval. Binnen een half uur is je batterij  alweer voor 80 procent vol. Er zijn inmiddels 4 locaties waar wisselstroom (AC) snelladers met 43 kW vermogen beschikbaar zijn. In totaal wil Fastned 40 miljoen euro investeren in 200 snellaadstations. Zo wordt een goede infrastructuur van laadpunten aangelegd. Naast de snellaadstations zijn er in Nederland inmiddels ruim 10.000 laadpalen beschikbaar. Op de website Oplaadpalen.nl vind je snel een oplaadpaal bij jou in de buurt.

 

ONTMOET ONZE Z.E. SPECIALISTEN

Auto Indumij investeert veel in opleidingen en trainingen. Ook op het terrein van het nieuwe Elektrische rijden. Zo hebben onze Z.E. specialisten in de afgelopen tijd een uitgebreid trainingsprogramma doorlopen. Zij zijn binnen Auto Indumij de experts in Elektrische mobiliteit. Onze Z.E.-specialisten adviseren bij aankoop van een nieuwe- of gebruikte elektrische Renault. In onze werkplaatsen werken speciaal opgeleide monteurs die goed op de hoogte zijn van de nieuwe elektrische technologie. Daarnaast beschikt Auto Indumij over speciale apparatuur om jouw elektrische auto in topconditie te houden.

 

MAAK KENNIS MET DE Z.E. SPECIALISTEN VAN AUTO INDUMIJ