Ontdek de vrijheid van elektrisch rijden
Renault viert elektrisch rijden

De geweldige vrijheid die Renault je biedt met de elektrische modellen is ontstaan door vele jaren ervaring. Renault is sinds 2011 pionier op het gebied van elektrisch rijden. Kiezen voor elektrisch rijden met Renault, is kiezen voor expertise. Maar ook voor zorgeloosheid. Voor verder weg rijden, voor overal op optimaal laadvermogen kunnen opladen, voor zekerheid en natuurlijk voor vrijheid.

Marielle Flens zingt Laad Me

Elektrisch rijden is populair!  Alle reden voor Renault om een nieuwe campagne te lanceren en het lied 'Laad Me' dat wordt gezongen door Mariëlle Flens. 

Niemand kan de vrijheid achter Laad Me zo groots en uitnodigend laten klinken als deze jonge, opkomende zangeres Je kent haar wellicht nog van The Voice of Holland. Net als onze elektrische auto’s, staat ook zij voor een nieuwe generatie. We kunnen haar verder de hemel in prijzen, maar het beste kun je gewoon naar haar luisteren in deze speciale door Renault opgenomen video.

ELEKTRISCH RIJDEN POPULAIR

ELEKTRISCH RIJDEN POPULAIR

Elektrisch rijden wordt dan ook niet voor niets steeds populairder. Inmiddels rijden er op de Nederlandse wegen meer dan 40.000 volledig elektrische en semi-elektrische auto’s rond. Binnen de markt van elektrische auto's biedt Renault diverse aantrekkelijke modellen zoals bijvoorbeeld de Twizy, de nieuwe ZOE en de Kangoo Z.E. Op deze pagina willen wij je graag kort informeren over het nieuwe elektrisch autorijden. 

 

DE VOORDELEN VAN ELEKTRISCH RIJDEN

De Nederlandse overheid stimuleert duurzame mobiliteit. Elektrisch rijden levert in veel gevallen een fiscaal voordeel op.  Verder zit op stroom geen accijns. Tank je gas, diesel of benzine, dan gaat een deel van het verschuldigde bedrag naar de overheid. Veel eigenaren van een elektrische auto vinden het van belang om bewust met het milieu bezig te zijn. Doordat er steeds meer CO2 in de atmosfeer komt, verandert het klimaat.

Er zijn internationale afspraken gemaakt om die schadelijke uitstoot te beperken. Elektrisch rijden kan bijdragen aan het terugdringen van de uitstoot van CO2. Daarnaast hebben elektrische auto's nog meer voordelen. Elektrische auto's produceren immers geen stikstofoxiden en fijnstof. Dat is met name op drukke snelwegen in de Randstad maar ook in de binnensteden een groot voordeel. Steeds meer Nederlanders voorzien de daken van hun huizen van zonnepanelen, om de energierekening te drukken. Deze stroom is ook te gebruiken om elektrische auto's bij te laden. Zo wordt elektrisch rijden wel heel voordelig! 

 

Profiteer nu van € 4.000,- Renault subsidie

Stap jij ook over op 100% elektrisch rijden?

In de afgelopen periode is er veel geschreven over een mogelijke subsidieregeling van de overheid om het elektrische rijden verder te stimuleren? Je ontvangt nu  tot wel € 4.000,- Renault subsidie bij de aankoop van een volledig elektrische Renault ZOE Intens uit voorraad. Zo wordt overstappen naar elektrisch wel heel interessant! Op onze speciale actiepagina lees je alle info over dit interessante aanbod. 

 

BEKIJK ZOE INTENS ACTIE

 

Of kies voor een gebruikte elektrische auto met subsidie

Er is ook een subsidie beschikbaar voor kopers van een gebruikte elektrische auto. Deze bedraagt € 2.000,-.  Meer weten? Bekijk onze actuele voorraad gebruikte elektrische auto's via onderstaande button. 

 

BEKIJK ZE OCCASIONS

 

SNELLADER UITKOMST VOOR DE RENAULT ZOE

Wanneer een elektrische auto leeg is, zal je hem opnieuw moeten opladen. Bij veel elektrische auto's is dat een tijdrovende bezigheid. Bij de Renault ZOE is dit niet het geval. Binnen een half uur is je batterij  alweer voor 80 procent vol. Er zijn inmiddels 4 locaties waar wisselstroom (AC) snelladers met 43 kW vermogen beschikbaar zijn. In totaal wil Fastned 40 miljoen euro investeren in 200 snellaadstations. Zo wordt een goede infrastructuur van laadpunten aangelegd. Naast de snellaadstations zijn er in Nederland inmiddels ruim 10.000 laadpalen beschikbaar. Op de website Oplaadpalen.nl vind je snel een oplaadpaal bij jou in de buurt.

 

ONTMOET ONZE Z.E. SPECIALISTEN

Auto Indumij investeert veel in opleidingen en trainingen. Ook op het terrein van het nieuwe Elektrische rijden. Zo hebben onze Z.E. specialisten in de afgelopen tijd een uitgebreid trainingsprogramma doorlopen. Zij zijn binnen Auto Indumij de experts in Elektrische mobiliteit. Onze Z.E.-specialisten adviseren bij aankoop van een nieuwe- of gebruikte elektrische Renault. In onze werkplaatsen werken speciaal opgeleide monteurs die goed op de hoogte zijn van de nieuwe elektrische technologie. Daarnaast beschikt Auto Indumij over speciale apparatuur om jouw elektrische auto in topconditie te houden.

 

MAAK KENNIS MET DE Z.E. SPECIALISTEN VAN AUTO INDUMIJ