Voordelige Autofinanciering bij Auto Indumij. Renault dealer.
Bij Auto Indumij krijg je altijd een goed en eerlijk advies

Of je nu kiest voor een nieuwe Renault of één van onze occasions, bij Auto Indumij krijg je niet alleen altijd een goed en eerlijk advies maar kun je via onze partners meteen een voordelige financiering afsluiten. Renault Financial Services, de huisbankier van Renault Nederland, heeft hiervoor verschillende mogelijkheden ontwikkeld. Op zoek naar een voordelige financiering? Bekijk dan de mogelijkheden;

RENAULT FLEX CHOICE

Ontdek Renault Flex Choice. de meest flexibele manier om jouw nieuwe Renault te financieren. Met Renault Flex Choice stel je zelf jouw financiering samen. Keuze uit looptijden van 36, 48 of 60 maanden. Met Renault Flex Choice bepaal je zelf of  je een deel of de gehele aanschafwaarde financiert. Daarnaast kun je ook kiezen voor extra services zoals de verlengde garantie en/of onderhoud . En hoe meer services je afneemt, hoe lager de rente en hoe groter het voordeel! Renault Flex Choice is mogelijk op alle Renault personenauto’s.

 

KIJK SNEL OF RENAULT FLEX CHOICE BIJ JOU PAST

 

FINANCIERING VAN JE NIEUWE RENAULT

Bij Auto Indumij kun je jouw nieuwe Renault financieren tegen aantrekkelijk lage rente. Je bepaalt zelf hoeveel jij wilt aanbetalen en financieren en hoe lang je de financiering wilt laten lopen. Veelal is de inruilwaarde van jouw huidige auto voldoende. Het maandbedrag wordt exact afgestemd op jouw financiele situatie. Zo blijft er ruimte over voor andere leuke dingen. Vooraf worden de looptijd en het jaarlijks kostenpercentage samen met jou bepaald. Het voordeel van deze financiering, het aflopende krediet, is dat je precies waar je aan toe bent en wanneer je de financiering hebt afgelost. 

 

BEKIJK DE AANTREKKELIJKE FINANCIERING VAN JOUW NIEUWE RENAULT

 

OCCASION FINANCIERING 

Speciaal voor de financiering van een  gebruikte auto biedt Auto Indumij in samenwerking met Renault Financial Services aantrekkelijke financieringsmogelijkheden. Tegen een scherpe rente kun je  jouw  Top Occasion met een looptijd tot maar liefst 60 maanden financieren. Dit is afhankelijk van het bouwjaar maar biedt wel de mogelijkheid de maandbedragen optimaal aan te passen aan jouw budget. Een ander voordeel van onze occasionfinanciering is dat wij geen maximum bedrag hanteren. Informeer ook naar onze actiefinancieringen. Deze kennen vaak, mits aan een aantal voorwaarden wordt voldaan, een iets lager rentepercentage. 

 

BEKIJK DE AANTREKKELIJKE FINANCIERING VAN JOUW Top OCCASION

 

Let op! Geld lenen kost geld banner