Clio Private Lease Superdeal! Nu bij Auto Indumij voor €269,- pm
Nieuwe Clio Private Lease Auto Indumij

STAP IN EN BETAAL ALLEEN DE BRANDSTOF NOG

Auto Indumij heeft weer iets bijzonders! Bij Auto Indumij rijd je de nieuwe Renault Clio tijdelijk al vanaf slechts €269,- per maand. Het gaat om een supervoordelige Private Lease aanbieding waarmee je zonder aanbetaling snel in de nieuwe Renault Clio Life kunt rijden. Supervoordelig is deze Private Lease Actieprijs zeker, want normaal betaal je € 279,- per maand. 

Private lease is niet voor niets erg populair. Je betaalt immers een vast laag maandtarief en hebt geen onverwachte onkosten meer. Zo zijn onderhoudskosten, de kosten voor de houderschapsbelasting en de verzekering ook inbegrepen. Aan het einde van het leasecontract lever je de Clio weer in bij ons en kies je weer voor een nieuwe Clio! Zo blijf je voordelig een nieuwe Renault rijden.

Interesse? Bereken dan jouw Clio private lease maandbedrag online op onze nieuwe actiewebsite www.ikwileenclio.nl 

 

GRATIS PRIVATE LEASE OFFERTE

 

DISCLAIMER

© 2019. Alle rechten voorbehouden. Deze actie is gebaseerd op auto’s uit de voorraad van Auto Indumij en niet te combineren met andere acties. Private Lease aanbiedingen zijn onder voorbehoud van goedkeuring directie en zolang de voorraad strekt.  De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs op voorraadmodellen (met als registratiedatum 31 oktober 2019). Prijs is inclusief onvermijdbare kosten.Calculatie via de private lease module, als ook het indienen van een aanvraag, is geheel vrijblijvend. Vanafprijzen op basis van 60 maanden, 6.000 km per jaar en 6 of meer schadevrije jaren. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Genoemde Private Lease tarieven zijn inclusief motorrijtuigenbelasting, reparatie en regulier onderhoud, WA-verzekering, premie voor Casco-verzekering, premie ongevallen inzittenden verzekering, premie rechtsbijstand verzekering, pechhulp Europa en vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 48 uur. Alle private lease aanbkieding onder voorbehoud goedkeuring directie Auto Indumij. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de gecommuniceerde modellen.Kijk voor de complete actievoorwaarden op http://privatelease.renault.nl/voorwaarden/. Actievoorwaarden en Private lease condities kunnen wijzigen.