Kies voor Renault Flex Choice bij Auto Indumij!
Ontdek de voordelen van Flex Choice

FLEXIBEL  FINANCIEREN MET FLEX CHOICE

Renault Flex Choice is de meeste flexibele manier om jouw nieuwe Renault te financieren. Je stelt namelijk zelf jouw financiering samen. Zo bepaal jij zelf de looptijd en het bedrag dat je financieert. En naast de supervoordelige maandbedragen kun je ook nog eens kiezen uit diverse extra services. Zo heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een verlengde garantie of onderhoudscontract. Op deze manier zijn zorgen over onderhoudskosten verleden tijd en heb je gedurende de looptijd altijd maximale zekerheid.  Kies je voor meer services, dan profiteer je van een lagere rente! Renault Flex Choice is beschikbaar voor zowel nieuwe als tweedehands auto's.

Renault Flex Choice

Renault Flex Choice 

Renault Flex Choice biedt diverse aantrekkelijke mogelijkheden. Zo zijn er verschillende pakketten beschikbaar. Flex Choice Essential biedt een financiering zonder service tegen een rente van 5,9%. Bij de aanschaf van één service kom je uit bij het Flex Choice Smart pakket. Hier profiteer  je van een financiering met een rente van slechts 4,9% met verlengde garantie óf een onderhoudscontract. Het meeste luxueuze pakket is Flex Choice Premium. Naast de financiering profiteer je hier van verlengde garantie én een onderhoudscontract tegen een rente van slechts 3,9%! 

Wil je meer informatie over Renault Flex Choice? Je bent van harte welkom bij de Auto Indumij vestiging bij jou in de buurt. Onze verkoopadviseurs informeren  je graag  over de vele voordelen van Renault Flex Choice! Ben je benieuwd naar jouw maandtermijn? Je kunt via onderstaande button heel gemakkelijk online jouw Flex Choice tarief berekenen. 

 

Bereken jouw Renault Flexchoice maandtermijn

Ontdek de voordelen van Flex Choice

 

  • Korte of langere looptijd op maat
  • Flexibel financieringsbedragen
  • Aantrekkelijke lage rentekosten
  • Aantrekkelijke lage maandtermijnen
  • Inruilauto gebruiken als aanbetaling
  • Extra services voordelig per maand betalen
  • Verlengde fabrieksgarantie mogelijk
  • One Stop Shopping

 

 Meer weten? Kom langs bij een van onze vestigingen of kijk online op de speciale Flex Choice Actiepagina.

 

Ontdek de voordelen van Flex Choice

Renault Flex Choice Occasion

Renault Flex Occasion

Renault Flex Choice is handig bij een nieuwe Renault, maar kun je ook van de voordelen van Flex Choice profiteren bij aankoop van een gebruikte Renault? Auto Indumij biedt de Flex Occasion Financiering waarbij je zelf de aanbetaling, de looptijd en van de de financiering bepaalt. Ook heb je de keuze uit de verschillende services bestaande uit verlengde garantie en/of een onderhoudscontract. Je kunt kiezen uit verschillende vormen van Flex Occasion. Met Flex Occasion Essential kies je bijvoorbeeld voor een financiering zonder bijkomende services tegen een rente van 5,9%. Flex Occasion Smart geeft je een financiering met één extra service naar keuze. Dit kan dus een verlengde garantie of onderhoudscontract zijn. Flex Occasion Smart kies je tegen een lagere rente van 4,9%. Het meest complete Flex occasion pakket is Flex Occasion Premium. Dit pakket bestaat uit een financiering met twee services, verlengde garantie en een onderhoudscontract, tegen een rente van slechts 3,9%.

De verlengde garantie gaat pas in na de dealergarantie en is beschikbaar op onze Renault Top Occasions! Ook is de garantie beschikbaar op occasions van andere merken die gekocht zijn bij Auto Indumij mits niet meer gereden dan 100.000 km en jonger dan 5 jaar. Voor meer informatie of een advies op maat kun je contact met onze verkoopadviseurs opnemen.

Disclaimer

Renault Flex Choice (RFC) is geldig op nieuwe particuliere Renault-personenautoorders (behalve op ZOE & KANGOO Z.E.). Jaarlijks kostenpercentage van 5,9% bij autofinanciering zonder GarantiePlus (verlengde garantie) of My Revision (onderhoudscontract), 3,9% bij aanschaf van GarantiePlus óf My Revision, 2,9% bij aanschaf (al dan niet meegefinancierd) GarantiePlus & My Revision. Looptijd 12 tot 60 maanden, geen maximaal te financieren bedrag, slottermijn mogelijk. De max. slottermijn hangt af van de looptijd van de financiering en berekend o.b.v. waarde van de auto (40% bij 36 maanden, 30% bij 48 maanden en 20% bij 60 maanden financiering). Op de financiering en services zijn algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. Renault Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van RFC zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN normen (http://www.vfn.nl/consumenten/), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Lening moet zijn terugbetaald voordat klant 82 jaar wordt. Vanaf 76 jaar min.10% aanbetalen. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Renault Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (www.renaultfinance.nl, KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. Rentewijzigingen, typ- en drukfouten voorbehouden.

Disclaimer Occasions

Renault Flex Occasion (RFO) is geldig op alle merken occasions gekocht in het Renault-netwerk. Jaarlijks kostenpercentage van 5,9% bij autofinanciering zonder GarantiePlus (verlengde garantie) of My Revision (onderhoudscontract), 4,9% bij aanschaf van GarantiePlus óf My Revision, 3,9% bij aanschaf (al dan niet meegefinancierd) GarantiePlus & My Revision. Looptijd 12 tot 60 maanden, geen maximaal te financieren bedrag, slottermijn mogelijk. De max. slottermijn hangt af van de looptijd van de financiering en berekend o.b.v. waarde van de auto (40% bij 36 maanden, 30% bij 48 maanden en 20% bij 60 maanden financiering). Op de financiering en services zijn algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. De services zijn alleen beschikbaar op Renault Top Occasions. Renault Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van RFO zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN normen (http://www.vfn.nl/consumenten/), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Lening moet zijn terugbetaald voordat klant 82 jaar wordt. Vanaf 76 jaar min. 10% aanbetalen. Auto mag maximaal 15 jaar oud zijn aan het einde van de financiering. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Renault Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (www.renaultfinance.nl, KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. Rentewijzigingen, typ- en drukfouten voorbehouden.