Wil jij ook shinen op de nieuwe Auto Indumij website?
Op de foto voor de nieuwe website van Auto Indumij? Meld je nu aan.

Wil jij shinen op onze nieuwe website?

Vrijdagmiddag 5 oktober is het zover! Dan komt topfotograaf Frans van Beek weer een hoop mooie foto's maken van onze nieuwe Renault Store aan de A29 in Barendrecht. Deze foto's gaan we gebruiken voor onze Renault-Indumij.nl website en hiervoor zijn we op zoek naar Auto Indumij klanten die het leuk vinden om hieraan als aspirant model / figurant deel te nemen. 

Iedereen is welkom! We zijn zeker niet op zoek naar professionele modellen maar vinden het juist leuk om  foto's te maken met een aantal hele gezellige en vooral vrolijke klanten die de informele sfeer van ons bedrijf weergeven. Dus vind jij het leuk om te shinen op onze nieuwe website en heb je vrijdagmiddag 5 oktober tijd vanaf 14:00 uur tijd, meld je dan snel aan voor de Auto Indumij fotomiddag.

Meedoen is sowieso de moeite waard. Want naast een supermooie portretfoto van jezelf gemaakt door topfotograaf Frans van Beek hebben we voor alle deelnemers ook nog een Giftcard van Bol.com t.w.v. maar liefst € 50,- klaarliggen.

Je kunt je t/m 30 september per mail aanmelden ( socialmedia@indumij.nl )  Alle aanmeldingen krijgen van ons persoonlijk bericht, maar helaas is de tijd voor de opnamen beperkt en hebben we daarom op deze fotomiddag maar plek voor 4 deelnemers. 

 Wij zijn benieuwd naar je reactie.