Indulease, Autoleasing voor het MKB.

MAATWERK IN MOBILITEIT

Ontmoet Indulease, de onafhankelijke adviseur voor zakelijk maatwerk in lease oplossingen. Indulease richt zich daarbij als regionale partij vooral op het midden- en kleinbedrijf. Door deze specialisatie zijn wij altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de markt en de daarop passende oplossingen. Wij opereren als onafhankelijk adviseur, dit houdt in dat wij niet afhankelijk zijn van specifieke leveranciers of merken. In tegenstelling tot de meeste dealerleaseactiviteiten geeft ons dit de vrijheid om voor onze klanten de beste mogelijkheden te selecteren. Aan de andere kant heeft Indulease als onderdeel van Indumij wel het voordeel om de merken Renault en Dacia onder zeer concurrerende condities te kunnen aanbieden. 

JE PROFITEERT VAN ONS INKOOPVOORDEEL

Doordat we afhankelijk van jouw wensen kunnen schakelen als intermediair of als leasemaatschappij, kunnen we jou altijd het meest gunstige voorstel doen. Zo profiteer je als MKB ondernemer van inkoopvoordeel door ons hoge inkoopvolume, bovendien bespaar je veel tijd omdat wij het gehele leasetraject van jou overnemen. Ook de goede contacten met verschillende merkenorganisatie leveren ons veelal een belangrijk inkoopvoordeel op. Dit betekent aantrekkelijke leasetarieven! 

Ontdek de nieuwe Clio bij Indulease

SPECIALE LEASEACTIES

Speciaal voor ondernemers binnen het MKB heeft Indulease een aantal extra aantrekkelijke leaseacties samengesteld.

Kies bijvoorbeeld voor de nieuwe Renault Clio, de ruime Mégane Estate of de  extra voordelige leaseactie voor de nieuwe Renault Trafic.  Maar ook voor de diverse andere Renault modellen ben je bij Indulease aan het juiste adres. 

 

ONTDEK DE RENAULT LEASEACTIES