Indumij Occasion Center Breda en Oud-Beijerland. 300 Bovag Occasions
Indumij Occasion Center Breda

300 OCCASIONS BIJ INDUMIJ OCCASION CENTER

In Breda en Oud-Beijerland is het Indumij Occasion Center gevestigd met een aanbod van in totaal ruim 300 occasions van alle merken. Hier vind je naast Renault Top Occasions ook een uitgebreide collectie gebruikte auto's van bijna alle merken zoals bijvoorbeeld Peugeot, Suzuki en Toyota of wat dacht je van ons aanbod Opel occasions? Op zoek naar een jonge gebruikte auto uit het hogere segment? Bij het Indumij Occasion Center zijn ook merken als BMW, Volvo en Mercedes goed vertegenwoordigd. Ons aanbod bestaat grotendeels uit particulier gereden auto's met lage kilometerstanden, altijd gegarandeerd door de Nationale Auto Pas. 

BOVAG OCCASIONS VANAF € 4.500,- 

Op zoek naar een voordelig geprijsde occasion met Bovag garantie? Neem dan zeker een kijkje in onze showrooms aan de Huifakkerstraat 3 in Breda en de Isaac Newtonstraat 7 in Oud-Beijerland. Want bij Indumij Occasion Center vind je niet alleen occasions van zeer recente bouwjaren. In onze voorraad vind je regelmatig ook extra voordelige occasions die al vanaf € 4.500 met Bovag garantie te koop worden aangeboden. 

HET GROOTSTE AANBOD RENAULT OCCASIONS

Of je nu op zoek bent naar een jonge gebruikte Renault Twingo  of een Renault Clio occasion van het allernieuwste model. Bij het Indumij Occasion Center slaag je altijd.  Met een constant wissselende voorraad van maar liefst 300 occasions is er altijd een Renault op voorraad die bij je past. 

BEKIJK OOK ONZE EXCLUSIEVE MERKEN 

Ook liefhebbers van meer exclusieve automerken vinden bij het Indumij Occasion Center altijd een passende occasion. Wat dacht je van een schitterende BMW 3-serie van het nieuwste model  met aantrekkelijk lage kilometerstand?  Dit soort modellen bieden wij frequent aan. Bekijk onze actuele voorraad BMW occasions.

INDUMIJ OCCASION CENTER NU OOK OP FACEBOOK

Wist je dat Indumij Occasion Center nu ook op Facebook te vinden is? Op onze Facebookpagina vind je iedere week speciale aanbiedingen, uitgebreide informatie over de nieuwste occasions en de occasion van de week. 

JE BENT VAN HARTE WELKOM 

Op zoek naar een aantrekkelijke occassion of gewoon zin om een kijkje te komen nemen. Wij heten je van harte welkom. Je vind het Indumij Occasion Center aan de Huifakkerstraat 3 in Breda en aan de Isaac Newtonstraat 7 in Oud-Beijerland. Het Indumij Occasion Center in Breda is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 18:00 uur. Op zaterdag zijn wij er vanaf 10:00 uur tot 17:00 uur. De showroom van het Indumij Occasion Center in Oud-Beijerland is geopend van maandag tot en met vrijdag vanaf 8:30 tot 17:30. Op zaterdag zijn wij geopend vanaf 9:00 uur tot 17:00 uur. Graag tot ziens bij het Indumij Occasion Center!