Indumij Occasion Center Breda.250 Bovag Occasions
Indumij Occasion Center Breda

450 OCCASIONS BIJ INDUMIJ OCCASION CENTER

In Breda is het Indumij Occasion Center gevestigd met een aanbod van ruim 450 occasions van alle merken. Hier vind je naast Renault Top Occasions ook een uitgebreide collectie gebruikte auto's van bijna alle merken zoals bijvoorbeeld Peugeot, Suzuki en Toyota of wat dacht je van ons aanbod Opel occasions. Op zoek naar een jonge gebruikte auto uit het hogere segment? Bij het Indumij Occasion Center zijn ook merken als BMW, Volvo en Mercedes goed vertegenwoordigd. Ons aanbod bestaat grotendeels uit particulier gereden auto's met lage kilometerstanden, altijd gegarandeerd door de Nationale Auto Pas. 

VOORJAARS OCCASION UITVERKOOP 12 t/m 14 APRIL

Op zoek naar een voordelig geprijsde occasion? Sla dan je slag tijdens de Voorjaars Occasion Uitverkoop van 12 t/m 14 april bij het Indumij Occasion Center in Breda. Met meer dan 450 perfecte occasions tegen de scherpste prijzen van Nederland slaag je altijd!  Je rijdt al in een Indumij occasions vanaf € 4.450,- en je ontvangt bij aankoop van een occasion tijdens de show ook nog een gratis slipcursus. Meer weten? Bekijk dan via onderstaande button de speciale actiepagina met de beste aanbiedingen tijdens onze Voorjaars Occasion Uitverkoop. Bekijk de speciale actiepagina voor alle info.

BOVAG OCCASIONS VANAF € 4.500,- 

Op zoek naar een voordelig geprijsde occasion met Bovag garantie? Neem dan zeker een kijkje in onze showroom aan de Huifakkerstraat 3 in Breda. Want bij Indumij Occasion Center vind je niet alleen occasions van zeer recente bouwjaren. In onze voorraad vind je regelmatig ook extra voordelige occasions die al vanaf € 4.500 met Bovag garantie te koop worden aangeboden. Meer weten over de extra zekerheden van een occassion met Bovag Garantie. Bekijk dan de infosheet op de website van de Bovag

HET GROOTSTE AANBOD RENAULT OCCASIONS

Of je nu op zoek bent naar een jonge gebruikte Renault Twingo  of een Renault Clio van het allernieuwste model. Bij het Indumij Occasion Center in Breda slaag je altijd.  Met een constant wissselende voorraad van maar liefst 450 occasions is er altijd een Renault op voorraad die bij je past. 

BEKIJK OOK ONZE EXCLUSIEVE MERKEN 

Ook liefhebbers van meer exclusieve automerken vinden bij het Indumij Occasion Center altijd een passende occasion. Wat dacht je van een schitterende BMW 3-serie van het nieuwste model  met aantrekkelijk lage kilometerstand?  Dit soort modellen bieden wij frequent aan. Bekijk onze actuele voorraad BMW occasions.

INDUMIJ OCCASION CENTER NU OOK OP FACEBOOK

Wist je dat Indumij Occasion Center nu ook op Facebook te vinden is? Op onze Facebookpagina vind je iedere week speciale aanbiedingen, uitgebreide informatie over de nieuwste occasions en de occasion van de week. 

JE BENT VAN HARTE WELKOM 

Op zoek naar een aantrekkelijke occassion of gewoon zin om een kijkje te komen nemen. Wij heten je van harte welkom. Je vindt het Indumij Occasion Center aan de Huifakkerstraat 3 in Breda. Van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 uur tot 18:00 uur. Op zaterdag zijn wij er vanaf 10:00 uur tot 17:00 uur. Bezoek ons ook op donderdagavond. Op koopavond is het Indumij Occasion Center tot 20:00 uur geopend.