Nieuwe Trafic EDC voor Info Instruments in Breda
Nieuwe Renault Trafic voor Info Instruments

Info Instruments B.V. is als technische handelsonderneming in Breda al meer dan 30 jaar thuis in de wereld van tachografen en reparatie van voertuiginstrumenten. Voor vele relaties in de automotive branche fungeert men als Partner in Business en is het bedrijf ook geautoriseerde partner voor VDO in Brabant, Zuid-Holland, Zeeland en Limburg.  

Met een breed scala aan producten en diensten opereert men voornamelijk in de zakelijke markt. Men richt zich op de verkoop en montage van o.a. fleet managementsystemen, tachografen, alarmsystemen en voertuig volgsystemen. Tevens is Info Instruments in de transportbranche hét aanspreekpunt voor oplossingen in hard- en software om de wettelijke digitale tachograaf data te handelen. 

Gespecialiseerde reparatieafdeling

Bij de gespecialiseerde reparatie afdeling (RDW erkend) van Info Instruments, ben je welkom voor reparatie en service van alle typen analoge tachografen. Daarnaast behoort ook de revisie van oldtimer instrumenten “zo goed als nieuw” tot hun dagelijkse werkzaamheden. Ben je geinteresseerd in welke services Info Instruments allemaal nog meer biedt? Bekijk dan zeker hun uitgebreide website met veel info, een webshop en een overzicht van de trainingen die men aanbiedt. 

Uitbreiding wagenpark met de nieuwe Renault Trafic EDC

De succesvolle activiteiten van Info Instruments maakte uitbreiding van het wagenpark op korte termijn noodzakelijk. Daarbij werden diverse merken bekeken maar de nieuwe Renault Trafic van Auto Indumij sprong er al vanaf het begin uit! Niet alleen onderscheidt de nieuwe Trafic zich door zijn moderne design en de lage kilometerkostprijs van vele andere bedrijfswagens, ook de mogelijkheid om de nieuwe Trafic met een automaat (EDC) te bestellen was voor het team van Info Instruments een absolute pré. Een automaat levert immers niet alleen meer comfort voor de berijders maar draagt ook zeker bij aan de verkeersveiligheid. De keuze voor de nieuwe Renault Trafic was dan ook snel gemaakt en zo kon de nieuwe Trafic  EDC kortgeleden door Kees Konings, directeur van Info Instruments in ontvangst worden genomen.