De Renault Kadjar Black Edition. Nu met € 4.300,- Finale zomer sale voordeel.
Kadjar Black Edition bij Auto Indumij

De Renault Kadjar Black Edition

Profiteer van onze Finale zomer sale acties

Auto Indumij heeft een heel bijzondere Kadjar in de showroom staan: De Kadjar Black Edition! Dit topmodel van de Kadjar reeks laat niets te wensen over en is tijdelijk verkrijgbaar met extra veel voordeel! 

Zo is de  Kadjar Black Edition is al leverbaar vanaf € 35.490,- en onderscheidt zich vooral door zijn sportieve uitstraling en het hoge uitrustingsniveau. Zo  vallen de fraaie zwarte 19 inch lichtmetalen velgen op en ook de gun metal grey inleg in de voorspoiler en diffusor zijn bijzondere details die de Black Edition net dat stukje extra meegeven. Open je het portier, dan komt de luxe en sportiviteit je tegemoet. Exclusieve Alcantara bekleding, Bose premium audio, een uitgebreid navigatiesysteem met Apple Carplay of Android auto en sportieve rode stiksels in het interieur  laten niets te raden over; dit is het summum van Kadjar rijden.

Onder de motorkap komen we de 160pk sterke viercilinder tegen, die in samenwerking met Daimler is ontwikkeld. Een prettige krachtbron die zeer soepel is en een bijna dieselachtig testverbruik van 6,2l op de 100km laat noteren (test autowereld.com) Onze Kadjars zijn uitgerust met de EDC automatische transmissie welke functioneert via het principe van de dubbele koppeling. Iedere versnelling wordt bijna onmerkbaar ingelegd. Deze versnellingsbak zorgt ervoor dat je altijd in het juiste toerenbereik zit voor optimale prestaties tegen een zo gunstig mogelijk verbruik. Lange afstanden afleggen is sowieso geen straf met de Kadjar Black Edition. Het uitgebalanceerde onderstel, de directe besturing en de heerlijke stoelen zorgen ervoor, dat je uitgerust op je bestemming arriveert. Maar dat kun je het beste zelf beoordelen. 

 

gratis kadjar black edition offerte

 

Kom snel kennismaken met de Kadjar Black Edition bij Auto Indumij. Ervaar het gevoel van luxe gecombineerd met een flinke dosis sportiviteit en de uitstraling van een SUV.  Je bent van harte welkom voor een uitgebreide testrit bij een Auto Indumij vestiging bij jou in de buurt.  Je kunt deze online plannen via onderstaande button. 

 

Testrit Kadjar Black Edition

Renault Kadjar Black Edition voordeel

€ 4.300,- Finale zomer sale voordeel op de sportieve Kadjar Black Edition!

Exclusieve Alcantara bekleding

Alcantara bekleding Kadjar Black Edition

Interieur met sportieve details

Interieur Kadjar Black Edition

19inch LM Bandana Sportvelgen

Middenarmsteun Kadjar Black Edition

Disclaimer

2020 - Dit exlcusieve Kadjar Black Edition aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Uitsluitend geldig op de fysiek aanwezige voorraadauto's van Auto Indumij en op = op. Order en registratie voor 30 sept 2020. Alle acties onder voorbehoud goedkeuring directie Indumij. Druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde uitvoering kan afwijken van de daadwerkelijke uitvoering van deze actie.