Kennismaken met Auto Indumij. Renault dealer

MET 8 VESTIGINGEN ALTIJD DICHTBIJ

Auto Indumij is één van de grootste Renault dealers van Nederland. Je vind ons in Zuid-holland en wij zijn gevestigd in verschillende plaatsen in West-Brabant. Mede door de strategische ligging van onze vestigingen weten ook vele Renault rijders uit andere gebieden, ons te vinden. Neem zeker ook een kijkje in onze nieuwe Renault store, pal aan de A16 op de Mijlweg in Dordrecht. Hier vind je  het complete Renault programma en kun je uitgebreid  kennismaken met de wereld van Renault!

 

BEKIJK ONZE VESTIGINGEN

 

AANTREKKELIJKE ACTIES

Bij Auto Indumij zijn wij altijd voor onze klanten op zoek naar de beste aanbiedingen. Zo vind je in onze showrooms regelmatig extra aantrekkelijke nieuwe Renault modellen, welke met extra voordeel worden aangeboden. Of wat dacht je van onze scherp geprijsde accessoires? 

 

BEKIJK ONZE ACTIES

 

SNELLE SERVICE VOOR JOUW RENAULT

Goed opgeleide Renault Technici staan bij Auto Indumij altijd voor je klaar. Naast onderhoud en reparatie kun je bij Auto Indumij ook terecht voor herstel van autoschades, banden en bijvoorbeeld aircoservice. Erg handig is de mogelijkheid om voor kleine reparaties of een storing zonder afspraak bij ons langs te komen. Dit noemen wij Renault Minute. De Auto Indumij vestigingen in Breda, Dordrecht, en Etten-Leur zijn officiële Renault Minute vestigingen, maar ook bij onze andere vestigingen ben je vanzelfsprekend van harte welkom.

 

LEES MEER OVER ONZE SERVICES

 

ALTIJD KEUZE UIT 450 OCCASIONS

Auto Indumij is ook gespecialiseerd in de verkoop van jonge, aantrekkelijk geprijsde Renault occasions. Je hebt de keuze uit meer dan 450 Renault Top Occasions. Of het nu gaat om een zo goed als nieuwe Renault Clio in de zuinige dieseluitvoering of liever het allernieuwste model Renault Twingo, maar dan met een leuke demokorting, kom bij ons langs. Welke Renault occassion je ook zoekt, wij hebben of krijgen deze op korte termijn voor je binnen. 

 

BEKIJK ONZE RENAULT TOP OCCASIONS