Wat schrijft de pers over Auto Indumij? U leest het hier
AD Dordtenaar over het 125 jarig Jubileum Auto Indumij

VEEL BELANGSTELLING VOOR ONS JUBILEUM

Het 125 jarig jubileum van Indumij is ook de regionale pers niet ontgaan. In verschillende kranten, waaronder AD Dordtenaar, de Havenloods en bijvoorbeeld in het Kompas, verschenen mooie artikelen over de historie van Indumij. Voor het boek  "De ondernemer in Beeld" een uitgave van Wegener Media met interessante ontmoetingen ondernemers in de regio Rijnmond, werd onze algemeen directeur Derk de Haas geinterviewd. Maar het waren niet alleen de kranten die belangstelling hadden voor Indumij. Ook diverse website hebben op één of andere wijze aandacht besteed aan ons 125 jarig jubileum. Van sterk regionaal gerichte websites, zoals bijvoorbeeld  's Gravendeel.Net, de leukste website van 's Gravendeel, tot verschillende online media binnen de automotive branche. Meer weten? Hieronder hebben wij een aantal links verzameld naar de diverse artikelen die over Auto Indumij en ons jubileum zijn verschenen. Wij wensen u alvast veel leesplezier. 

 

OPINIEWEBSITE AUTOBRANCHESIGNALEN.NL OVER AUTO INDUMIJ. LEES MEER

 

(TIP) LEES WAT DE LEUKSTE WEBSITE VAN 'S GRAVENDEEL OVER ONS SCHRIJFT

 

NU OOK OP WWW.ZWIJNDRECHT.NET, LEUK ARTIKEL OVER 125 JAAR INDUMIJ 

 

INTERVIEW MET JAN-KEES SCHERPENISSE

Een erg leuk interview in het Reformatorisch Dagblad van 29 mei. Jan-Kees Scherpenisse, after sales manager bij Auto Indumij Etten-Leur vertelt in de speciale autobijlage van het RD uitgebreid over "zijn bedrijf Auto Indumij" en de veranderingen in de automobielbranche. Daarnaast vanzelfsprekend ook aandacht voor de nieuwe Renault Espace die sinds kort in de showroom uitgebreid te bekijken is. Je kunt het interview nalezen in de bijlagen aan het einde van deze pagina. 

 

125 JAAR HISTORIE DOOR KEES VAN TOL

Kees van Tol omschrijft zichzelf als reislustig, kindervrije echtgenoot, hobbyfotograaf en verslaggever. Wij hebben Kees ontmoet tijdens een uitgebreid interview voor AD Dordtenaar in onze Renault showroom aan de Mijlweg in Dordrecht. Het is prachtig artikel geworden waarin Kees op sublieme wijze de 125 jarige historie van Indumij heeft vastgelegd. Kees, hartelijk dank!