Maak bij Auto Indumij kans op extra werk met € 250,- Advanza tegoed
klusklusbus actie van Auto Indumij

Kom langs voor een proefrit en maak kans op extra werk met Advanza tegoed

Als ondernemer is het elke dag weer knokken om werk binnen te halen. Auto Indumij begrijpt dat en biedt ondernemers de helpende hand. Want als u nu een proefrit maakt in de nieuwe Renault Kangoo, Master of Trafic, dan krijgt u een gratis Advanza waardecheque van € 100,- . Ervaar zelf de kracht en betrouwbaarheid in combinatie met het stoere uiterlijk van de Renault bedrijfswagens. U bent van harte welkom bij één van de Auto Indumij vestigingen of maak online een proefritafspraak in de Renault bedrijfswagen van uw keuze. Besluit u tot aankoop van één nieuwe Renault Kangoo, Trafic of Master dan ontvangt u zelfs een Advanza tegoed van maar liefst € 250,-! 

Advanza waardecheque t.w.v € 250,- cadeau

Advanza Waardecheque t.w.v. € 250,- cadeau

Advanza brengt vraag en aanbod, klanten en ondernemers samen. Via de nieuwe website van Advanza ontvangt u als ondernemer gemakkelijk en snel verschillende opdrachten om offertes op uit te brengen. De opdrachten van de klant worden gematched aan het profiel van geselecteerde professionals, die vervolgens een offerte uitbrengt. Een nieuwe opdracht binnen halen is voor ondernemend Nederland nog nooit zo makkelijk geweest! 

Auto Indumij maakt het deze zomer extra aantrekkelijk!  Want ondernemers die nu bij Auto Indumij een proefit maken in één van de nieuwe Renault bedrijfswagens ontvangen een Advanza waardecheque t.w.v maar liefst €100,-. kado.  Maak daarom snel online een afspraak voor een proefrit met de Renault bedrijfswagen van uw keuze. En komen we tot zaken dan ligt er een Advanza waardecheque van maar liefst € 250,- bij aflevering van uw nieuwe Renault bedrijfswagen voor u klaar!

 

Ja, ik wil een proefrit maken

Klusbus actie bij Auto Indumij
Renault Trafic bij Auto Indumij

Renault bedrijfswagens

0% RENTE OP RENAULT BEDRIJFSWAGENS 

Overweegt u de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen? Neem dan het volgende in uw overweging mee. De nieuwe Renault bedrijfswagenlijn biedt niet alleen een scale aan gebruiksmogelijkheden op maat maar u profiteert tijdelijk met Flex Financial Lease van 0% rente bij financiering. Bovendien krijgt u  een onderhoudscontract en verlengde garantie tegen zeer interessante voorwaarden. Uw voordeel kan bij Auto Indumij oplopen tot wel € 2.650,- **

Auto Indumij heeft meerdere vestigingen in Zuid-Holland en West-Brabant waar u het complete gamma Renault bedrijfswagens zoals de nieuwe Renault Trafic uitgebreid kunt bekijken en ervaren. Gekwalificeerde medewerkers van Auto Indumij zijn aanwezig voor een advies op maat. U bent van harte welkom in één van onze vestigingen. Liever direct een voorstel ontvangen? Bij Auto Indumij kunt heel gemakkelijk online een offerte op maat aanvragen! 

 

Gratis Offerte

YouTube

Ondernemers ontdekken Advanza

Steeds meer consumenten en bedrijven komen naar Advanza om een professional te vinden die voor hen een project kan uitvoeren. Projecten worden op de website geplaatst en Advanza matcht een aanvraag met het profiel van de professional.Deze kan dan reageren en voor een aantrekkelijke prijs online een passende offerte uitbrengen. 

De projecten die op Advanza te vinden zijn, zijn heel divers. Of je nu een schildersbedrijf hebt, transporteur of erkend parketlegger bent. Voor iedere professional is er op Advanza wel een interessante klus te vinden. Of Advanza ook iets voor jou is? Wij denken van wel. Op de website van Advanza vind je niet alleen uitleg over de werkwijze, je kunt er ook de actuele opdrachten bekijken. 

 

HOE WERKT ADVANZA.NL ? 

 

Disclaimer

 * Maximaal 1 waardebon per KvK inschrijving. Waardebon geldig t/m 31 december 2017. ** Alle Flex Financial Lease (FFL) gecommuniceerde maandbedragen zijn gebaseerd op de basisversies Renault Kangoo ENEGRY dCi 75 EU6, Renault Trafi c L1H1 T27 dCi 95 EU6 en de Renault Master L2H2 T35 dCi Stop&Start EU6 (excl. btw en onvermijdbare kosten) minus eventueel extra voordeel, plus de kosten van GarantiePlus verlengde garantie & My Revision onderhoudscontract (beide max. 80.000 km), na 33,3% aanbetaling (evt. uit inruilwaarde) en met 5 jaar looptijd. FFL geldt op nieuwe zakelijke Renault Bedrijfswagenorders, behalve op Générique uitvoeringen en de Kangoo Z.E.. Geldt niet i.c.m. jaarafspraken. Jaarlijks kostenpercentage van 0% bij aanschaf GarantiePlus (verlengde garantie) én My Revision (onderhoudscontract), 0,9% bij aanschaf GarantiePlus óf My Revision, 1,9% zonder aanschaf services. Looptijden beschikbaar van 12 tot 60 maanden, geen max. te fi nancieren bedrag, slo ermijn mogelijk. *** Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie “Slim ondernemen-voordeel” (hierna “Actie”). De actie is geldig voor orders van de Kangoo, Trafi c en Master die tot en met 31 oktober 2017 worden ingevoerd in de bestelsystemen van Renault Nederland. De uiterste registratiedatum van de betreffende voertuigen is 31 december 2017. Algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. Zie www.renault.nl/onderhoud-en-service/ voor meer informatie over de services. Actievoorwaarden staan op www.renault.nl/actievoorwaarden. Renault Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van FFL zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder e ect op lopende contracten. Acceptatie voorbehouden. Afl opend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Renault Business Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (www.renaultfi nance.nl, KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781). Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Rentewijzigingen en fouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen afwijken van genoemde versie en uitvoering. **** De genoemde vanafprijzen zijn adviesprijzen excl. btw en onvermijdbare kosten, nodig voor afl evering van de auto aan de klant. Getoonde modellen en omschrijvingen van kenmerken wijken af van standaarduitvoeringen en zijn verkrijgbaar tegen meerprijs. Vraag naar de voorwaarden; bel gratis 0800-0303 of kijk op www.renault.nl/verkoopvoorwaarden voor de verkoopvoorwaarden.