Alles over leasing, autolease en shortlease bij Auto Indumij.

WELKE LEASEVORM PAST BIJ JOU?

 

PRIVATE LEASE

 Steeds meer mensen kiezen voor de zekerheid van Private Lease. Zo zijn bij Private Lease alle kosten, zoals verzekering, onderhoud, reparatie en houderschapsbelasting in het leasetarief inbegrepen, zodat je nooit voor onverwachte uitgaven komt te staan.Kies bijvoorbeeld voor de extra voordelige Private Lease actie op ikwileenclio.nl. Hier profiteer je van de allerscherpste Private Lease tarieven in de markt en kun je heel gemakkelijk online het Private Lease tarief op basis van de door jouw gewenste looptijd berekenen.  Als je kiest voor Private lease van Indumij hoef je alleen nog maar te tanken!  Maar Private Lease biedt nog veel meer voordelen!  Ontdek ze allemaal via onderstaande buttin. 

 

VOORDELEN PRIVATE LEASE

 

OPERATIONAL LEASE

Bij deze vorm is de leasemaatschappij de juridische eigenaar van de auto en neemt zij alle risico's die hieraan verbonden zijn voor haar rekening. Aangezien het bezit van het object in handen is van de leasemaatschappij wordt de auto niet gezien als zijnde vreemd vermogen, omdat je als klant slechts het recht tot gebruik van de auto heeft. In de praktijk betekent dit dat je het vreemd vermogen vrij beschikbaar hebt  om je te richten op jouw core business. De liquiditeit binnen jouw bedrijf wordt dus niet beïnvloed door het eigendom van auto's. Je betaalt slechts de kosten van de auto!

Operationele risico's zoals de restwaarde, maar ook eventuele negatieve verschillen bij reparatie, onderhoud en banden zijn voor rekening van de leasemaatschappij. In principe is Operational Lease een vorm van lange termijn autoverhuur. Operational Lease zorgt ervoor dat een constante kilometerprijs wordt gegarandeerd. Doordat het wagenparkbeheer wordt uitgevoerd door de leasemaatschappij is de laagst mogelijke kilometerkostprijs haalbaar. 

 

DE VOORDELEN VAN OPERATIONAL LEASE T.O.V. FINANCIAL LEASE:

 

  • Geen vergroting van het vreemd vermogen van de klant
  • Risico's uitbesteed aan de leasemaatschappij
  • Laagst mogelijke kilometerkostprijs
  • Juridisch eigendom van de leasemaatschappij
  • Rentecomponent lager dan bij Financial Lease 

 

Bij Operational Lease zijn diverse varianten mogelijk, zoals open en gesloten calculatie of netto operationele lease: Bij een gesloten calculatie wordt een vast bedrag per maand gerekend, zonder dat afzonderlijke onderdelen van de kostprijs naderhand nog aangepast worden. Onder afzonderlijke kosten wordt gerekend: meer/minder kilometers en specifieke prijsstijgingen zoals motorrijtuigen belasting en verzekeringspremie. Bij open calculatie ontvangt de ondernemer vooraf een offerte met daarin de prijs van de verschillende onderdelen van het maandbedrag. Dit betaalt hij/zij gedurende het contract. Aan het einde van het contract wordt een eindafrekening gemaakt op basis van de werkelijke kosten.

 

Bij netto operationele lease zijn de aanvullende diensten die een leasemaatschappij normaal aanbiedt bij operationele lease niet inbegrepen bij de leaseovereenkomst. Het onderhoud, eventuele reparaties en schadeafhandeling dient dan door de leasenemer zelf verzorgd te worden. Netto operationele lease kan een oplossing zijn als de reden waarom je voor een lease auto kiest niet ligt in het gebruiksgemak of budgettering, maar in het feit dat je de auto's wilt financieren zonder deze auto's op de bedrijfsbalans te krijgen.

 

FINANCIAL LEASE

Bij Financial Lease is de auto jouw economisch eigendom en staat dus op de balans. Hierdoor kun je, indien van toepassing, profiteren van alle bestaande afschrijvings- en investeringsregelingen die gelden in geval van grijskenteken auto’s. Aan het eind van de contractperiode wordt je door betaling van de laatste termijn ook juridisch eigenaar.Bij deze leasevorm bestaan de leasetermijnen alleen uit interest en afschrijving. En evenals bij netto operational lease rust verder het volledige beheer en alle kosten van het gebruik van de auto bij jou.

 

AUTO LEASEN? INDULEASE BIEDT MAATWERK IN MOBILITEIT

Indulease is de leasemaatschappij voor de ondernemer van nu! Als kleinere, merkonafhankelijke leasemaatschappij profiteer je hier van korte lijnen, soepele acceptatie, maximale flexibiliteit en niet onbelangrijk, de beste leasetarieven. Zo vind je bij Indulease altijd extra interessante leasedeals. Meer weten? Ontdek dan alle services van Indulease op de nieuwe Indulease website. 

 

ONTDEK INDULEASE