De Kangoo Express. Nu bij Auto Indumij

DE RENAULT KANGOO  BIJ AUTO INDUMIJ

De Renault Kangoo  weet wat professionals willen. De laadruimte en de toegang tot de laadruimte van de auto is speciaal gemaakt voor een zo efficient mogelijk gebruik. Voor de Renault Kangoo  is er een breed motoren aanbod beschikbaar dat afgestemd is op het gebruik van de bedrijfswagen. Je kunt rekenen op zuinige, veilige, duurzame, betrouwbare en schone motoren met de keuze tussen diesel en benzine. Alle dieselmotoren zijn leverbaar met roetfilter. De onderhoudskosten en het verbruik zijn laag. Tezamen met de goede restwaarde behoort de kilometerkostprijs van de Renault Kangoo tot de laagste van de markt!

 

TRANSPORTOPLOSSINGEN OP MAAT

De Kangoo biedt een op maat gemaakte transportoplossing, geschikt voor alle mogelijke taken. De Renault Kangoo  is leverbaar in 3 carrosserielengtes: de Express Compact, de Express en de Express Maxi. Vervoer je bijvoorbeeld compacte ladingen, dan kun je kiezen voor de Kangoo Express Compact. Heb je bijvoorbeeld een installatiebedrijf, dan kun je de laadruimte inrichten naar eigen inzicht. Vervoer je beperkt houdbare producten? Dan kun je de Kangoo inrichten als koelwagen. Hierbij heb je een echte stadsauto die precies doet wat jij wilt. Wat jouw wensen ook zijn, je kunt kiezen uit diverse opties om het comfort te verhogen, het in- en uitladen te vergemakkelijken en de laadruimte in te richten. Je kunt jouw Kangoo Express gebruiken als mobiel kantoor of werkpaard voor elke dag.

WIL JIJ OOK DE BESTE DEAL?

 Als één van de grootste Renault dealers van Nederland profiteert Auto Indumij regelmatig van extra inkoopvoordelen op de nieuwste bedrijfswagens van Renault . Dit inkoopvoordeel vertalen wij vanzelfsprekend graag door in een extra aantrekkelijk aanbod naar onze klanten. Ook benieuwd hoe aantrekkelijk je de nieuwe Renault Kangoo  bij ons kunt kopen? Vraag dan geheel vrijblijvend een persoonlijke offerte aan. 

 

RENAULT KANGOO LEASEN? DIT KAN VOORDELIG BIJ INDULEASE

Indulease is de zelfstandige leasingmaatschappij binnen de Indumij groep. Je bent bij Indulease aan het juiste adres voor een goed en vooral onafhankelijk advies op het gebied van autoleasing en andere maatwerk oplossingen op het gebied van mobiliteit. De relaties van Indulease bevinden zich met name in het MKB. Snel kunnen schakelen, flexibiliteit en concurrerende leasetarieven, dat is waar het binnen het MKB om draait. De nieuwe Renault Kangoo Express is binnen het MKB, met name door de aantrekkelijke leasetarieven erg populair. Benieuwd hoe voordelig je de nieuwe Renault Kangoo Express kunt leasen?  Maak dan kennis met Indulease.

 

MAAK KENNIS MET INDULEASE

 

SPECIAAL VOOR ONZE ZAKELIJKE RELATIES

Je hebt als ondernemer specifieke wensen op het gebied van mobiliteit. En je rekent  op maximale service, een goed advies en aantrekkelijke inkoopcondities. Speciaal voor de zakelijke markt vind je bij Auto Indumij de afdeling fleetsales die je graag adviseert over de aanschaf van Renault  personen- en bedrijfswagens. Naast uitbreiding van jouw wagenpark kun je bij ons ook terecht over vragen op het gebied van financiering, leasing en autoverhuur. Heb je een tijdelijke vervoersbehoefte neem dan zeker contact met ons op. Binnen Auto Indumij bieden wij diverse mogelijkheden op het gebied van flexibele shortlease.

 

MAAK KENNIS MET ONZE AFDELING FLEETSALES