De nieuwe Renault Master. Nu bij Auto Indumij

DE NIEUWE RENAULT MASTER BIJ AUTO INDUMIJ

De nieuwe Renault Master is robuust en geknipt voor elk karwei. Zwaar werk of het vervoer van grote voorwerpen, alles is mogelijk. Beperkingen zijn er niet, zeker niet bij de achterwielaangedreven versie (RWD). Die kan heel wat verstouwen en biedt ook dan een uitstekend weggedrag. Aan de trekhaak mag deze auto zelfs 3.000 kilogram aan geremd aanhangwagengewicht torsen.

 

EEN VOLWAARDIGE WERKRUIMTE IN DE CABINE

Ruim, ergonomisch en comfortabel: de cabine van de nieuwe Renault Master heeft een zeer professionele uitstraling. Met optimaal zicht op het verkeer en met een uitstekende ergonomie. De stoel en het stuur zijn verstelbaar, zodat iedereen een ideale zitpositie kan instellen. Airconditioning en verbeterde geluiddemping verhogen het comfort. De nieuwe Master maakt elke rit veilig en aangenaam.

 

DESIGN

De voorzijde van de Renault Master oogt robuust. Hier staat echt een daadkrachtige auto, met grote, expressieve koplampen en een nieuwe grille. De brede bumpers beschermen de carrosserie optimaal. Ze geven daarbij de bedrijfsauto een eigentijds en modern uiterlijk.

 

SPECIAAL VOOR ONZE ZAKELIJKE RELATIES

Je hebt als ondernemer specifieke wensen op het gebied van mobiliteit. En je rekent op maximale service, een goed advies en aantrekkelijke inkoopcondities. Speciaal voor de zakelijke markt vind je bij Auto Indumij de afdeling fleetsales die je graag adviseert over de aanschaf van Renault  personen- en bedrijfswagens. Naast uitbreiding van jouw wagenpark kun je bij ons ook terecht over vragen op het gebied van  financiering, leasing en autoverhuur. Heb je een tijdelijke vervoersbehoefte neem dan zeker contact met ons op. Binnen Auto Indumij bieden wij diverse mogelijkheden op het gebied van flexibele shortlease.

 

MAAK KENNIS MET ONZE AFDELING FLEETSALES