De nieuwe Renault Express

ONTDEK DE NIEUWE RENAULT EXPRESS BIJ AUTO INDUMIJ

Wanneer je op zoek bent naar een multifuctionele bedrijfswagen tegen de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding kun je niet om de nieuwe Renault Express heeft. Niet alleen is de nieuwe Renault Express multifunctioneel inzetbaar binnen iedere branches, snelle beslissers profiteren daarnaast van een aantrekkelijke introprijs vanaf slechts € 12.990,- ex BTW/BPM. 

 

MULTIFUNCTIONEEL INZETBAAR

De nieuwe Renault Express heeft het beste aanbod in de markt; een laadvloeroppervlak van 1,91 met volledig tussenschot, een voertuiglengte van 4,39 meter en een extra brede schuifdeur rechts maken dat de Renault Express inzetbaar is voor iedere klus!  De schuifdeuropening is zelfs de grootste in zijn segment! 

 

5 OPVALLENDE KENMERKEN NIEUWE RENAULT EXPRESS 

  • Opbergvakken met een totale inhoud van bijna 48 liter (grootste in zijn categorie!)
  • Extra brede schuifdeur rechts (716mm)
  • Optimale connectiviteit (inductie-laden, drie USB en vier 12v aansluitingen)
  • Easy Link multimediasysteem met smartphone mirroring leverbaar
  • Rijhulpsystemen als Rear View Assist, Trailer Stability Assist.
  • Diverse hulpsystemen om de dode hoek beter zichtbaar te maken

 

DYNAMISCH DESIGN

Wanneer je de nieuwe Renault Express aan de buitenzijde bekijkt, zie je een stoere bedrijfswagen. De hoge grille, geribbelde motorkap en de stoere voorbumper zorgen ervoor dat de Express een indrukwekkende verschijning is. Daarnaast is hij voorzien van de kenmerkende C-vorimige LED dagrijverlichting. 

Ook het interieur laat niets te wensen over; een ergonomisch gevormd dashboard, voorzien van vele opbergvakken tot wel 48 liter, uniek in deze klasse! De robuuste bekledng zorgt ervoor dat het interieur ook bij intensief gebruik vele jaren zijn mooie uitstraling zal behouden.

 

MULTIMEDIA

De Renault Express is een moderne bedrijfswagen voorzien van alle mogelijkheden tot optimale connectiviteit. Afhankelijk van de uitvoering wordt de Renault Express geleverd met Connect R&GO Radio of het Renault Easy Link multimediasysteem, al dan niet met navigatie. Met standaard drie USB aansluitingen en vier 12V-aansluitingen (waarvan één in de laadruimte"is de nieuwe Renault Epxress de nieuwe maatstaf in de compacte bedrijfswagenklasse! 

 

RENAULT EXPRESS LEASEN? DIT KAN VOORDELIG BIJ INDULEASE

Indulease is de zelfstandige leasingmaatschappij binnen de Indumij Groep. Je bent bij Indulease aan het juiste adres voor een goed en vooral onafhankelijk advies op het gebied van autoleasing en andere maatwerk oplossingen op het gebied van mobiliteit. De relaties van Indulease bevinden zich met name in het MKB. Snel kunnen schakelen, flexibiliteit en concurrerende leasetarieven, dat is waar het binnen het MKB om draait. De nieuwe Renault Express is binnen het MKB, met name door de aantrekkelijke leasetarieven erg populair. Benieuwd hoe voordelig je de nieuwe Renault  Express kunt leasen?  Maak dan kennis met Indulease.

 

MAAK KENNIS MET INDULEASE

 

SPECIAAL VOOR ONZE ZAKELIJKE RELATIES

Je hebt als ondernemer specifieke wensen op het gebied van mobiliteit. En je rekent  op maximale service, een goed advies en aantrekkelijke inkoopcondities. Speciaal voor de zakelijke markt vind je bij Auto Indumij de afdeling fleetsales die je graag adviseert over de aanschaf van Renault  personen- en bedrijfswagens. Naast uitbreiding van jouw wagenpark kun je bij ons ook terecht over vragen op het gebied van financiering, leasing en autoverhuur. Heb je een tijdelijke vervoersbehoefte neem dan zeker contact met ons op. Binnen Auto Indumij bieden wij ook diverse mogelijkheden op het gebied van flexibele shortlease.

 

MAAK KENNIS MET ONZE AFDELING FLEETSALES